لیست اختراعات با مالکیت سيدجواد طباطبائي مقدم
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1394/03/19
خلاصه اختراع:

در گذشته نور صفحه كليد ها كم بود و در تاريكي شب اين مشكل بيشتر خود را نشان مي دهد كه به تدريج باعث ضعيف شدن چشم و اتلاف وقت كاربران مي شد. حال با استفاده از ذخيره سازي نور خورشيد در روز و استفاده از آن در شب باعث رفع اين مشكل شده است كه اين كار با استفاده از خاصيت مواد فسفرسانس صورت مي گيرد. از كاربردهاي آن مي توان به استفاده از اين دستگاه هنگام كار با كامپيوتر درتاريكي در مكان هاي عمومي مثلا خوابگاه هاي دانشجويي است،كه روشنايي در هر ساعت دلخواه مقدور نمي باشد روش ساخت: ابتدا از صفحه كليد موجود كه قرار است شبرنگ روي آن نصب شود عكس گرفته مي شود سپس بهترين نوع شب نماي موجود در بازار را انتخاب مي كنيم .با استفاده از نرم افزار corel ابعاد استاندارد يك صفحه كليد را همراه با ساير اعداد ، حروف و نشانه ها به فارسي و انگليسي در نرم افزار كشيده و خروجي آن را به يك دستگاه كاتر به منظور برش طرح انجام مي دهيم. در مرحله ي بعدي پوست كن كردن برش را به منظور حذف زائدات انجام داده و روكش محافظ و چسبنده اي به منظور حفاظت در بادوام بودن برچسب روي آن قرار مي دهيم .برچسب آماده شده را در يك نمونه ي تست شده با قرار دادن هر برچسب مربعي در محل خود در صفحه كليد كامپيوتر شخصي به كار مي بريم .با به كار گيري كامپيوتر به منظور تايپ در تاريكي،رضايت همه ي كاربران مشخص مي شود و برتري آن را در ساده كردن تايپ و كاهش خطاهاي ديد و خطا هاي تايپي تاييد مي گردد.

تاریخ ثبت: 1396/10/25
خلاصه اختراع:

در اين طرح با استفاده از مواد فسفرسانس منجر به توليد نسل جديدي از پلكس گلس ها مي شود كه علاوه بر زيبايي ، و جلوه هاي زيبا و خلاقيت در طراحي و تنوع طرح منجر به كاهش 80 درصدي مصرف انرژي مي شود.ساختار طرح به گونه اي است كه با استفاده از دو ورق پلكسي گلاس كه روي يكي از آن ها طرح هاي مختلف از رنگ هاي فسفرسانس خاص توليد شده ، پرينت شده و توسط حلال مناسب به ورق ديگر متصل مي شوند و جلوه اي فوق العاده زيبا و چشم نواز ايجاد مي نمايد. در صورت استفاده از پلكسي گلسهاي فسفرسانس طرحدار و ساده در تابلو هاي تبليغاتي ميزان مصرف انرژي در اين تابلوها 80 درصد كمتر مي شود. با پيشبرد طرح و جايگزيني آن با تابلوهاي معمولي با توجه به اين كه بيش از 10 درصد مصرف كل انرژي كشور در زير شاخه ي خانگي و تجاري بوده ،اين كار در سطح كلان باعث كاهش چشمگير استفاده از ذخاير نفت و گاز به منظور توليد برق در كشور، طبق اطلاعات ترازنامه ي انرژي مي شود. با توجه به كاهش 80 درصدي مصرف انرژي نسبت به كاربردهاي فعلي ، استفاده از انرژي هاي تجديد پذير براي كابر نهايي بهصرفه بوده و فرهنگ استفاده از انرژي هاي تجديد پذير را در كشور اعتلاء مي بخشد. در اين محصول با طرح ها، شكل ها، الگوهاي سفارشي و رنگ هاي مختلف، بر روي ورق هاي فسفرسانس پياده سازي كرده ايم كه علاوه بر مزيت هاي ذكر شده در بالا ، به جذابيت بصري و چشم گير بودن و خلاقانه بودن طراحي ها نيز كمك شاياني مي كند. استفاده از ورق هاي پلكسي گلس فسفرسانس مي تواند طراحي ها و استفاده هاي خلاقانه ي جديدي را به مصارف قبلي اضافه كند كه تا كنون وجود خارجي نداشته اند. كاربرد طرح در حوزه هاي معماري ،دكوراسيون داخلي و خارجي ، صنعت تبليغات، تابلو هاي علائم راهنمايي رانندگي و كاربرد هاي خلاقانه و هنري استفاده شده و كابرد هاي فراوان ديگري خواهد بود. به علت اثر شگرف كاربرد طرح در كاهش مصرف انرژي و بعضا حتي بي نياز شدن به انرژي اين طرح به خصوص در حوزه ي تبليغات تمايل فرواني در استفاده از انرژي هاي تجديد پذير ايجاد خواهد كرد .

تاریخ ثبت: 1392/12/26
خلاصه اختراع:

امروزه با توجه به افزايش خودرو و كارخانجات ، آلودگي هوا ، بحث جدي در امر سلامت افراد جامعه ايجاد مي كند هنگامي كه وارد تونل طويلي مي شويد آلودگي هوا را به شكل خاصي احساس مي كنيد هنگامي كه در اين تونل و جاهاي مشابه آن به صورت ساكن قرار گيريد مثل اينكه تصادفي در يك تونل طويل اتفاق افتد و شما در وسط تونل مجبور به ايستادن شويد و بعد از تنفس اين هواي آلوده متوجه سوزش چشم و اختلال در سيستم تنفسي مخصوصا براي كساني كه مشكل تنفسي و قلبي دارند مي شويد كه عوارض شديدي را به دنبال دارد . براي حل اين مشكل ما به ساخت دستگاهي اقدام نموديم كه شيوه ساخت آن در زير آورده شده است. ابتدا يك محفظه بسته اي را انتخاب مي كنيم دو ورودي هوا در بالاي محفظه قرار گرفته شده اين لوله ها هواي ورودي را به سمت انتهاي محفظه هدايت و توسط لوله هاي حلقوي كه شامل سوراخ هاي پيوسته كه در قسمت زير لوله حلقوي مي باشد خارج و در محلول جداكننده پخش مي كند .محلول ورودي از طريق شناوري كه علاوه بر اينكه وظيفه ورود محلول به محفظه را دارد وظيفه ثابت نگه داشتن ارتفاع سطح محلول را نيز دارد وارد محفظه مي شود. بعد از مخلوط شدن هواي ورودي با محلول جداكننده ، ذرات معلق در هواي ورودي از هواي آلوده جدا شده و با محلول تركيب مي شود و لازم به ذكر است براي جداسازي هر آلودگي محلول جداكننده آن آلودگي مورد نياز است . هواي خالص به خاطر داشتن چگالي به سمت بالاي محفظه رفته و توسط مكنده قوي به سمت خارج محفظه منتقل مي شود كه اين مكنده شامل يك پمپ و الكتروموتور كه در قسمت بالاي محفظه قرار مي گيرد.

موارد یافت شده: 3