لیست اختراعات با مالکیت سیاوش ظفراسمعیلی بنا
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1397/07/25
تاریخ ثبت: 1398/03/27
خلاصه اختراع:

به دليل رفتار هاي خاصي كه گاز يونيزه شده (پلاسما) از خود نشان مي دهد، آن را حالت چهارم ماده در نظر مي گيرند. هر گاه گازي به اندازه كافي گرم شود و يا در معرض يك ميدان الكتريكي قوي قرار گيرد، اتم هاي آن برانگيخته مي شوند و الكترونها با انرژي جنبشي بالايي شتاب مي­گيرند و با اتم­ها و مولكول­هاي گاز برخورد مي­كند و الكترون هاي بيشتري آزاد مي­گردد كه باعث يونيزاسيون و ايجاد پلاسما مي شود. تكنولوژي بكار رفته در ساخت دستگاه پلاسما پرتابل از اختلاف پتانسيل AC براي ايجاد پلاسما استفاده مي كند. اين تكنولوژي باعث ميشود هنگام ايجاد آرك پلاسما بر روي پوست نيازي به سيم ارت و يا اتصال به بدن نباشد در نتيجه در زير نقاط حساس جريان الكتريكي ايجاد نمي شود. اين دستگاه مولد شار الكتروني با ايجاد اختلاف پتانسيل با اعمال شار الكتروني بر موضع مورد نظر، و با كنترل اين شار در ۸ لول مختلف و همچنين با بهره گيري از ۵ اپليكاتور متفاوت ( يعني ۲۴ حالت مختلف ) مي باشد

تاریخ اظهارنامه: 1394/04/20
تاریخ ثبت: 1394/06/30
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع اين دست مجهز به حسگرهايي شده كه با حركت ماهيچه هاي بازو تحريك مي شوند. براي مثال، هر انگشت دست و هر بند انگشت مجهز به موتوري مجزا است تا حركت آن به ساير قسمت ها وابسته نباشد. اين دست مصنوعي قادر به تحمل وزني در حدود ۳۰ كيلوگرم است. دست هوشمند داراي ۵ انگشت موتوري و بند بند به صورت كاملا مستقل با عملكردي مشابه دست و داراي چرخش خودكار و دستي با توجه به نياز كاربر از ناحيه انگشت شست در جهت محور طراحي شده براي سازگاري كامل در گرفتن اشيا با قابليت درك چگونگي حمل اشياء ميباشد

تاریخ اظهارنامه: 1394/05/28
تاریخ ثبت: 1394/06/30
مخترع/مخترعان: سياوش ظفراسمعيلي بنا
خلاصه اختراع:

ذرات ميكروسكوپي در يك مايع به صورت معلق قرار دارند كه بوسيله دو عددشيشه محدود شده اند شبيه دي الكتريك هاي موجود در دو صفحه موازي است كه در آن اتم هاي دي الكتريك پلاريزه شده است و هنگامي كه ولتاژ برقرار ميشود ذرات در يك راستا قرار مي گيرندواين عمل امكان عبور نور را فراهم نموده وحالت شفافيت ايجاد مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/30
تاریخ ثبت: 1395/06/03
مخترع/مخترعان: سياوش ظفراسمعيلي بنا
خلاصه اختراع:

اين فن آوري با استفاده از اصول بيولوژيكي و طراحي سيستم هاي مهندسي و سيستم هاي الكترونيكي و پزشكي طراحي شده و در واقع فن اوري توابع فيزيولوژيكي از دست رفته عضو آسيب ديده و قطع شده است .همچنين ما از ساختار هاي هوشمند شامل حسگرها و هوش مصنوعي در اين سيستم استفاده كرده ايم منجر به ساخت يك پروتز پا هوشمند شده كه بتواند كاملا مشابه يك پا واقعي عمل كند.

تاریخ اظهارنامه: 1394/09/25
تاریخ ثبت: 1395/06/27
مخترع/مخترعان: سياوش ظفراسمعيلي بنا
خلاصه اختراع:

ماده اي كه به مو رنگ مي دهد، ملانين نام دارد. اين ماده نور را از ليزر جذب كرده و آن را تبديل به حرارت مي كند اين حرارت به اندازه اي است كه مكانيسم رشد مو را غير فعال كرده و از كار مي اندازد و به اين ترتيب باعث از بين رفتن فوليكول مو مي شود. درست است كه در اين روش نياز به چندين مرحله درمان است اما مطمئناً بيشترين اثر را برروي موهايي كه در مرحله رشد هستند دارد .از طرفي ليزرها سريعتر عمل مي كنند و در مقايسه با تكنيك‌ها و روش‌هاي ديگر مانند مومك انداختن، بي رنگ كردن ،كندن، اصلاح كردن با تيغ و الكتروليز در كاهش تعداد موها تقريبا نتيجه كار دائمي است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/07/18
تاریخ ثبت: 1395/05/30
خلاصه اختراع:

Cryogenics يك روش غير تهاجمي است كه به طور موثر چربي و سلولهاي چربي را در منطقه تحت درمان حذف مي كند. نتايج برجسته و قابل توجه از كاهش بافت چربي و سلولهاي چربي را در منطقه تحت درمان نشان مي دهد . آنچه اين دستگاه هوشمند حذف سلول هاي چربي را را از روش هاي درمان ديگر متمايز مي سازد استفاده ازسنسور هاي هوشمند براي جلوگيري از عوارض پوستي ناشي از سرمادرماني و سيستم خنك كننده منحصر به فرد آن استدستگاه لاغري با تكنولوژي cryogenics .

تاریخ اظهارنامه: 1402/03/07
تاریخ ثبت: 1402/06/01
خلاصه اختراع:

دستگاه‌هاي تخمين رنگ و سازه با استفاده از الگوريتم‌هاي پيچيده و سنسورهاي حساس‌تر، قادر به تشخيص و ارزيابي وضعيت رنگ و پوشش مواد و سازه‌ها هستند. اين دستگاه‌ها در صنايع خودروسازي، ساختمان‌سازي، صنعت نفت و گاز و صنعت دريايي كاربردهاي گسترده‌اي دارند. با توجه به اطلاعات دقيقي كه ارائه مي‌دهند، مهندسان و كارشناسان مي‌توانند ترك‌ها، خش‌ها، ضخامت پوشش و كيفيت رنگ را تخمين بزنند و اقدامات لازم را براي بهبود وضعيت سازه‌ها و رنگ‌ها انجام دهند و همچنين تخمين ابعاد ستون و سازه نيز در صنايع ساختماني، نفت و گاز و خودروسازي استفاده مي‌شوند. اين دستگاه‌ها امكان اندازه‌گيري دقيق و غيرمخرب ابعاد و خصوصيات ستون‌ها و اجزاي سازه را فراهم مي‌كنند. با استفاده از اين دستگاه‌ها، مهندسان قادر به ارزيابي وضعيت فني ستون‌ها، لوله‌ها و قطعات خودروها هستند و نيازمندي‌هاي تعمير و نگهداري را تشخيص مي‌دهند.

موارد یافت شده: 7