لیست اختراعات با مالکیت
سید مسعود هاشمی
14 عدد
وسيله تعيين كننده محل پروپ سونوگرافي و ورودي سوزن بلوك هاي اعصاب فوقاني و تحتاني مربوط به وسايل مكانيكي و تجهيزات پزشكي با هدف تشخيص محل تزريق به وسيله و يا بدون پروپ بيهوشي مي باشد. تاكنون ابزار دقيق و متضمني كه بتوان دقيقا محل عبور عضب جهت تزريق پروپ را تعيين نمايد وجود نداشت و غالبا اين عمل به صورت سليقه اي و تجربي اين عمل در اتاق عمل جهت بيهوشي صورت مي گرفت. فلذا بوسيله يك گونياي مدرج با قابليت تنظيم دو پايه متفاوت نقطه مورد نظر نقطه گذاري و تعيين مي شود كه علاوه بر سهل الوصول بودن و ارزاني آن قابليت تنظيم داشته و مي توان براي بيهوشي و تعيين نقاط عبور عصبي و همچنين سونوگرافي هاي مختلف در محل اعصاب مختلف از آن استفاده كرد.
در علم هوا فضاي امروز آتش نشان پرنده نداريم كه بدون سرنشين ، هوشمند و هم ضد باران باشد ، سرعت ان بسيار بالا باشد و قابليت هاي يك آتش نشان جهت امداد را داشته باشد. يكي از عيوب و مشكلات بالگرد ها(آتش نشان پرنده) نسبت به هواپيما كندي سرعت بالگرد مي باشد. ما افزايش سرعت را در آتش نشان پرنده ايجاد كرده ايم. همچنين هوشمند سازي آتش نشان پرنده كه تا كنون در كشور ايران اجرايي نشده است ما را بر آن داشت تا اولين آتش نشان پرنده بدون سرنشين هوشمند با سرعت بالا را طراحي و بسازيم. از طرفي اين بالگرد سنگين وزن ضد باران هم ميباشد يعني در باران پرواز ميكند ، بدنه كلاف بندي شده و كربني ضدباران بودن را ميسر نموده است. مهمترين كاربرد اين بالگرد را ميتوان در بخش نظامي با توجه به سرعت بالا به حمل موشك ، تجهيزات نظامي، امداد رساني ، مهمات و اسلحه اشاره كرد و در بعد غير نظامي براي عمليات امداد و نجات و مسايل اجتماعي كاربرد دارد. اين آتش نشان پرنده به دليل استفاده از سيستم پردازش تصوير پيشرفته كار عكسبرداري و فيلمبرداري جغرافيايي را انجام ميدهد. از ديگر كاربرد هاي آن بازرسي مرزي، حوادث غير مرتقبه مثل سيل ، آ؛تش سوزي و زلزله براي تشخيص مصدومان و گزارش امدادگران ، انتقال دارو از يك بيمارستا به بيمارستان ديگر، پليس راه، آب هاي مسطح ؛ جنگل داري و مراتع استفاده برد. آتش نشان پرنده اولين بالگرد(عمود پرواز) بدون دم نيز مي باشد. تيم سازنده اين پرنده تمام قطعات مكانيكي SUASH BLADE، گيربكس ها ، شفت ها ، محور ها و غيره را طراحي و به صورت منحصر به فردي ساخته اند. تلفيق بالانسر مكانيكي و جايروها به همراه IMU و تنظيم ميلي RPM موتور ها افزايش سرعت در بالگرد را به و جود آورده است همچنين استفاده كار لغزش گيري و ارتعاش گيري را در هنگام افزايش سرعت بالگرد در كمترين زمان ممكن به انجام رسانده ايم كه اين خصوصيات منحصر به فرد را مديون كنترلر هاي پيش بين ، فازي و كنترل كننده تطبيقي با فيدبك مثبت هستيم. و براي فرود هوشمند در مواقعي كه يكي از موتورهاي بالگرد از كار بيفتد رله بين مين شفت ها و موتور ها وصل و شافت متصل به گيربكس و موتورها جدا و بالگرد فرود ميآيد.
خلاصه اختراع : مقدمه : اينجانب سيد مسعود هاشمي موفق به ساخت خميردندان گياهي - دارويي با قابليت خوردن و درمان بيماري هاي عفوني دهان ودندان شده ام كه تاكنون نمونه داخلي و خارجي ندارد . يافته ها : تركيبات اين خميردندان كاملا گياهي مي باشد كه اين تركيبات هم خاصيت درماني براي دهان و دندان و بيماري هاي مربوط به دهان و دندان دارند و هم مي توانند نقش بزرگي براي بعضي از بيماري هايي كه ناشي از ميكروب ها و باكتري هاي موجود در دهان كه براي شخص مصرف كننده مضر مي باشند را تا مقدار زيادي كاهش دهند . نكته قابل توجه اينكه، مصرف كننده مي تواند به محض استفاده كردن ، مواد مصرفي در خميردندان را بخورد كه اين عمل ، براي كاهش درمان بعضي از امراض نيز مفيد مي باشد . مزاياي اختراع : 1-نداشتن مواد شيميايي موجود در خميردندان هاي فعلي 2- ميكروب زدايي 3- قابليت خوردن همه مواد به كاررفته در اين خميردندان 4- استفاده براي تمامي سنين 5 - طول عمر نگهداري تا پنج سال 6- قابليت استفاده در تمامي دماها 7- قابليت دارويي 8- كشتن ميكروب هاي موجود در معده كه محل زندگيشان در لاي دندان هاست 9- از بين بردن عفونت هاي دهان و داندان و لثه 10- خوشبو كردن دهان براي مدت طولاني 11- درمان عفونت هاي سينه 12- درمان سرفه 13- سم زدايي از بدن 14- افزايش ترشحات بدن
در دهه اخير استفاده از جاذب هاي طبيعي به دليل ارزان بودن، قابليت دسترسي، تجزيه پذيري در محيط زيست و درصد بالاي حذف رنگ و آلودگي هاي ناشي از آن پيشرفت قابل ملاحظهاي داشته و جايگاهي خاص در زمينه تصفيه پساب بهدست آوردهاست. در اين اختراع از جاذب طبيعي موي سر ريز شده به منظور رنگبري، جذب و حذف پسابهاي رنگي استفاده شدهاست. براي اين منظور ابتدا موي سر خرد شده توسط آسياب سياره اي ريز شده و پس از چند بار شستشو با آب مقطر، بصورت پودر خشك درآورده مي شود. هنگامي كه نمونه تهيه شده به طور كامل خشك گرديد، فرآيند آماده سازي توسط محلول اسيدي بر روي نمونه ساخته شده صورت گرفته و در نهايت براي تصفيه و حذف پساب رنگي استفاده مي شود.
در اختراعات قبلي بيشتر كارهاي انجام گرفته برروي تيغه برف پاك كن انجام گرفته است . در برف پاك كن هاي قبلي سعي براين بوده تا شخص بيشتر تمركز خود را برروي قابليت كاهش يا افزايش طول برف پاك كن انجام بدهد ويا در برخي از آنها برف پاك كن ها را مجهز به حسگرهايي با اشعه مادون قرمز كرده اند كه ميزان بارش باران را برروي شيشه را به صورت خودكار اندازه گيري كرده و سرعت برف پاك كن را تنظيم مي كند در اين اختراع سعي شده تا باتوجه به تمركز راننده براي تنظيم برف پاك كن اتومبيل ديگر نيازي به تنظيم برف پاك كن نباشد زيرا در اين اختراع كه باتوجه به نانو سيم هاي هاي ونانو كامپوزيت در شيشه جلوي ماشين با توجه به محاسبات رياضي براي ايجاد كردن حالت ذائعه براي شيشه و باران وبرف وذور كردن باران از شيشه با استفاده از نانوسيم هاي هذي شفاف و نانوكامپوزيت حالت الكترو مغناطيس براي شيشه وحالت فرار به صورت ضربدري براي باران ايجاد كرده كه همين امر منجر به حذف برف پاك كن از ماشين واستفاده از نانو سيم به جاي برف پاك كن مي شود . اين وسيله با قابليت نصب بروي شيشه ي جلوي خودرو با استفاده از نانو سيم هاي هدذي شفاف و نانو كامپوزيت كه در شيشه جاسازي مي شود انجام مي گيرد .
در اين اختراع از جاذب طبيعي پوست باقالي موجود در كشور كه بسيار ارزان قيمت بوده و در مقياس وسيع در دسترس مي باشد جهت رنگبري از رنگزاي اسيدي آبي 92 استفاده شد. آزمايشهاي رنگبري در دما و فشار محيط انجام شد. عوامل گوناگون مانند غلظت رنگزا مقدار جاذب زمان تماس دور سانتريفيوژ دور همزدن و PH در رنگبري تاثير بسيار زيادي دارند. از بررسي طيف هاي جذبي UV/Visible مشخص مي شود كه علاوه بر رنگبري برخي از فلزات سنگين كه آلاينده محيط زيست مي باشند نيز از محلول حذف گرديده اند. آزمايشات حاصل از رنگبري نشان مي دهد كه درصد حذف رنگزاي آبي اسيدي 92 در محلول آبي توسط جاذب طبيعي پوست باقالي (يدر دماي 25 درجه سانتي گراد دور همزدن 150rpm دور سانتريفيوژ 3000rpm غلظت 50mg/l و PH=2 و مدت زمان 240min چهار ساعت به بيش از 90٪ مي رسد.
چراغ راهنماي هوشمند در چراغ راهنماهاي فعلي خودرو راننده حتماً مي بايست با فرمان دست به اهرم فلاشر زن دستور مي داد تا رهنماي چپ يا راست شروع به علامت دادن مي كرد كه دربيشتر مواقع راننده به دليل سهل انگاري يا ناچيز شمردن تغيير مسير از منظر خود مخصوصاً در بزرگره ها و آزاد راه ها با بي توجهي نسبت به سرعت عبوري و گذري خودروهاي لاين مجاور از اين مهم خودداري مي كرد و حتي خرابي دستك چراغ راهنما نيز به مراتب ديده شده كه باعث بروز عوامل منجر به تصادف شديد و جرح مي شود. در اين نوآوري مخترع سعي مي كند كه به وسيله درجه گذاري روي سمت چپ و راست فرمان كه به اندازه 5ميليمتر از نقطه همرسي يكديگر فاصله دارند، پس از تغير جزيي محور فرمان به چپ يا راست، به ميكرو سوييچ برخورد كرده و با فشردن ميكرو سوويچ جريان برق ايستايي گرفته شده از باتري خودرو را جاري ساخته وبه رله و آفتومات مي رساند و رله نيز در يك فعل وانفعال الكتريكي با تقويت جريان دستور فلاش زدن چراغ هاي راهنماي سمت چپ يا راست را به صورت خودكار و بدون فرمان دادن به صورت دستي به دستك راهنما زن صادر مي كند.
در اين اختراع از جاذب طبيعي پوست انار موجود در كشور، كه بسيار ارزان قيمت بوده و در مقياس وسيع در دسترس مي باشد. جهت رنگبري از زنگزاي اسيدي آبي 92، استفاده شد. ازمايشهاي رنگبري در دما و فشار محي انجام شد. عوامل گوناگون، مانند غلظت رنگزا، مقدار جاذب، زمان تماس دور سانتريفيوژ، دور همزدن و PH در رنگبري تأثير بسيار زيادي دارند. از بررسي طيف هاي جذبي UV/Visible مشخص مي شود كه علاوه بر رنگبري، برخي از فلزات سنگين كه آلاينده محيط زيست مي باشند نيز از محلول حذف گرديده اند. آزمايشات حاصل از رنگبري نشان مي دهد كه درصد حذف رنگزاي آبي اسيدي 92 در محلول آبي توسط جاذب طبيعي پوست انار (در دماي 25 درجه سانتي گراد، دور همزدن 150rpm ، دور سانتريفيوژ 3000rpm، غلظت PH=4,50mg/L و مدت زمان 290min و(4 ساعت و 50 دقيقه) به بيش از 86% مي رسد.
موارد یافت شده: 14