لیست اختراعات با مالکیت
شهریار چوبند
15 عدد
خلاصه توصيف اختراع عنوان اختراع ساخت جاده مولد برق و بسته هاي (پكيج هاي) مولد برق مخصوص بكارگيري در آسفالت ميباشد مشكل فني با استفاده از اختراع ادعايي در تمام ساعات روز و شب حتي براي خودروهايي كه چراغشان خراب است و روشن نمي شود و يا موتور هاي عبوري در جاده هاي اطراف شهرها، مي توان جاده اي با حاشيه روشن داشته باشيم – گاهي اتفاق افتاده كه خودرو مان هنگام رانندگي در شب چراغهاي آن روشن نشده و يا تنظيم نبوده است و ديد حاشيه جاده بسيار مشكل بوده است اساس راه حل ارايه شده استفاده از صفحات پيزوالكتريك با اعمال فشار از دو طرف باردار مي شوند و با فشار روي اين صفحات مي توان برق توليد كرد كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع مي توان بسته هاي مولد ابداعي را روي سطح آسفالت يك خيابان كوچك قرار داد و روي آن را با آسفالت نازكي پوشاند و با عبور خودروها ار آن كوچه يا خيابان برق توليد مي شود و از برق توليد بهرمند شد. با توجه به كمبود برق و گراني آن و استفاده از سوخت هاي فسيلي براي توليد برق، توليد برق پاك و سبز رايگان مي تواند علاوه بر مقرون به صرفه بودن، ما را در حال رانندگي در شب راهنمايي كند و حاشيه جاده كه گاهي تاريك و فاقد ميخ هاي شب نما مي باشد روشن شود.
مشكل فني پمپ ها ناتواني آنها براي مكش هوا مي باشد و پمپ ها فقط توانايي مكش آب را دارند كه اين ناتواني همواره مشكل به وجود مي آورد. در خانه هاي مواجه با كمبود آب گاهي چند سي سي هوا در لوله باعث مي شود هوا در پره پمپ باشد و پمپ نتواند هوا را مكيده و هوا را از درون لوله خارج كند. اين امر باعث مي شود كه افراد آنقدر پمپ را استارت كنند كه باعث خرابي كاسه نمد و يا سوختن پمپ و يا اوتوماتيك گردد. در لوله هاي اصلي آب شهري واقع در خيابان در شهري كه ما زندگي مي كنيم و يا شايد در بيشتر شهرها لوله آب مذكور بريده بريده پر از هوا مي باشد و به همين خاطر پمپ ها كارايي لازم را براي ما ندارند. هدف اختراع هدف ساخت اوتوماتيكي است كه روي پمپ آب خانگي به جاي اوتوماتيك هاي كنوني وصل شود و هنگام نبود آب در لوله ورودي اين اوتوماتيك كه درون آن پمپ مكنده هوا و آب وجود دارد شروع به كار كند و هواي قاطي با آب را مكش كند تا زماني كه لوله ورودي پمپ كاملا پر از آب و بدون هوا شود و بعد پمپ داخل اوتوماتيك خاموش شود.
«خلاصه اختراع» 1. عنوان اختراع دستگاه ضد پس آب كولر گازي اسپليت و پنجره اي مي باشد. 2. مشكل فني، اساس راه حل ارائه شده براي آن و كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع مشكل فني مشكل فني كولرهاي گازي هنگام كار و خنك كردن هواي داخل اطاق يا سالن، رطوبت هواي داخل اطاق يا سالن ها را به داخل دستگاه پنل كولر كشيده و به صورت آب در مي آورند كه اين آب يا پس آب، توسط يك شيلنگ به سمت پايين پنل كولر هدايت مي شود. كه اين پس آب باعث پوسيدگي و تخريب محل زيرين آن مي شود و مشكلات عديده اي بوجود مي آورد. اساس راه حل ارائه شده ساخت دستگاهي است كه پس آب خروجي كولرها را پس از ورود در بشقاب المثني حرارت داده و بخار مي كند و بخار حاصل توسط فن به داخل لوله يا شيلنگي هدايت مي شود و در فضاي باز آزاد شود. كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع در هر جايي كه كولر گازي استفاده مي شود بايد نصب گردد تا پس آب خروجي كولر را از بين ببرد.
«خلاصه اختراع» 1. عنوان اختراع عنوان اين اختراع: سرعت گير مولد برق هيدروماتيك 2. مشكل فني، اساس راه حل ارائه شده براي آن و كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع مشكل فني اولا سرعت گيرهاي موجود در واقع موانع پلاستيكي هستند كه توانايي توليد برق را ندارند. دوما با تحقيقات به عمل آمده مشكل فني سرعت گيرهاي طراحي شده كنوني اين است كه براي انتقال نيروي وزن خودرو به ژنراتور و چرخاندن آن ناگزير از چرخ دنده هاي زياد و اهرم ها و پين ها يا غلتك ها يا سيلندرها و پمپ ها وقطعات زيادي استفاده شده كه اين قطعات ريز مكانيكي مقدار زيادي از انرژي لازم انتقالي را جذب خودشان كرده كه بازده و مقدار نيروي انتقال يافته نهايي را كاهش مي دهند. اين مشكلات فني عملا اين سرعت گيرها را غير كاربردي نموده است و مشكل فني ديگر استهلاك زياد قطعات سازنده سرعت گيرهاي كنوني است. اساس راه حل ارائه شده كاهش يا حذف واسطه ها يا قطعات واسطه است كه با استفاده از شيلنگ لاستيكي پر از آب، قطعات واسطه حذف شده و حداكثر نيروي وارد به سرعت گير را به ژنراتور انتقال مي يابد. كاربردهاي اصلي اختراع با نصب اين سرعت گيرهاي مولد برق مي توان برق هم توليد كرد.
خلاصه توصيف اختراع عنوان اختراع دستگاه ترموديناميكي حجم بخار ميباشد 1_ مشكل فني مشكل فني اندازه گيري و رويت حجم بخار توليدي از مقدار مشخص مايع ميباشد(جهت درك بهتر نسبت حجم بخار توليدي از يك مايع). 2_اساس راه حل ارايه شده براي ان ساخت دستگاهي كه مقدار مشخصي مايع يا آب را در آن گذاشته و به بخار تبديل كند به طوري كه ميزان يا اندازه بخار حاصل را بتوان با چشم رويت كرد و اندازه حجمي آن قابل اندازه گيري باشد. و ديگر آن كه در اين اندازه گيري و تعيين مقدار بخار حاصل از مقداري آب يا مايع بتوان دما و فشار محيط را هم تغيير داد. يعني اين آزمايش در متغيرهاي دما و فشار هم قابل انجام باشد و حجم بخار اشباع شده مشخص شود. در اين دستگاه فضايي براي بخار وجود ندارد و بعد از بوجود امدن بخار فضاي مورد نياز ان لظحه به لحظه تامين ميشود . اين تكنيك به نواوري ساخت دستگاه اختراعي با استفاده از استوانه شيشه اي و مكش هواي بالاي استوانه ، كه هم فشار را تامين ميكند و هم فضا را بوجود مياورد. 3_كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع دستگاه اختراعي در تمام آزمايشگاه هاي مدارس و دبيرستان ها براي درك بهتر دانش آموزان و در دانشگاه براي استفاده دانشجويان در رشته هاي مختلف فيزيك و در آزمايشگاه هاي ترموديناميك كاربرد دارد. در تمام ازمايشگاه هاي مدارس و دبيرستانها و دانشگاه ها ، خريد و وجود اين دستگاه ميتواند به حوزه اموزش كمك فراواني داشته باشد و نياز ميباشد.
خلاصه اختراع عنوان اختراع سيم بكسل قرقره اي ميباشد مشكل فني اندازه بزرگ و وجود ضربه و رها شدن سيم بكسل روي زمين ميباشد سيم بكسل هاي كنوني بصورت سيم مقاومي مي باشند كه به حلقه پشتي خودرو كشنده و حلقه خودرو خراب بسته مي شود. اين سيم بكسل معمولا چون حالت استانداردي براي كشيدن خودروها ندارد، معمولا هنگام استفاده يا پاره مي شود يا از جاي گره داده شده به حلقه مخصوص بكسل خودروها باز مي شود و يا كنده مي شود و يا هنگام اتمام كار باز كردن سيم بكسل از حلقه هاي خودرو كار بسيار دشواري مي باشد راه حل اين مشكل فني ساخت سيم بكسلي با حفظ قدرت و ايمني آن به صورت جمع شونده و قرقره اي با استفاده از فنري كه ضربه را بگيرد ساخته شود. كاربرد ميل بكسل اختراعي براي بكسل كردن خودروهاي سواري و وانت سبك و نيمه سبك خراب و معيوب و يا گير كرده در چاله و گل وغيره كه احتياج به حمل دارند ميباشد و به راحتي جمع شده و در صندوق عقب خودرو جا ميگيرد.
خلاصه توصيف اختراع 1_ مشكل فني ما براي رفع خستگي و تشنگي از نوشابه ها و شربت ها استفاده مي كنيم. از نوشيدني هاي سنتي گرفته تا شربت هاي پودري مثل پودر شربت پرتقال يا انبه و آناناس و غيره. تهيه لوازم و اجزاي شربت و آماده سازي شربت از لحظه اول تا اتمام ساخت و استفاده چند مشكل وجود دارد. اول اينكه اندازه حجمي براي يك ليوان نزد عموم مجهول است و مشكل ريخته شدن و پاشيده شدن به اطراف ليوان را دارد و براي مصرف كننده جذاب نيست. و در مورد نوشيدني هاي سنتي تخم هاي گياهي شربتي در بازار به صورت فله و يا داخل بسته بندي هاي پلاستيكي به فروش مي رسند كه براي مصرف بايد حتما از ميزان آن كه در آب مي ريزيم و ميزان شكر اطلاع كامل داشت. همين دغدغه و سختي اندازه دقيق در آب ريختن باعث عدم اعتماد به نفس مصرف كننده و در نتيجه استفاده نكردن از اين نوع شربت ها مي شود. 2_اساس راه حل ارايه شده در روش ابداعي، ميزان مشخص شربت خشك و شكر جهت درست كردن يك ليوان شربت، در سر (نوك) قاشق پلاستيكي با دسته ني مانند پرس مي شود و به آن مي چسبد و به صورت قاشقي، كه دسته آن ني هم است در سر آن شربت خشك و شكر كه با هم مخلوط شده بودند چسبيده است در مي آيد. 3_كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع از روش ابداعي مي توان در ساختن تمام نوشيدني هاي خشك كه تاكنون پودري بوده اند و شربت هاي خشك سنتي استفاده كرد (مثل ساخت شربت قاشقي پرتقال و يا آناناس و يا شربت قاشقي خاكشير و...). همانگونه كه از ماهيت اختراع مشخص است، روش ابداعي بسيار گسترده بوده و مي توان از اين روش براي ساخت كليه نوشيدني هاي خشك و قابل حمل و همراه اعم از غير سنتي و سنتي قابل اجرا مي باشد. اختراع در راستاي اقتصاد مقاومتي و اشتغال و توليد مي باشد و علاوه بر اشتغال و توليد باعث ارزآوري مي گردد.
خلاصه توصيف اختراع 1_ مشكل فني كيسه هاي پلاستيكي و زباله و گوني هاي پلاستيكي (پلايمري) قدرت سر پا ايستادن را ندارند و اگر كيسه مثلا زباله اي خالي را بدون قرار دادن در سطل زباله روي زمين قرار دهيم، سر پا نمي ايستد و روي زمين مچاله و پَهن مي شود به طوري كه دهانه آن بسته مي شود و براي استفاده از كيسه زباله ها حتما بايد آنها را درون سطل زباله قرار داد و در مورد گوني ها هم حتما بايد يك نفر دهانه آن را باز نگه دارد تا نفر دومي درون آن مثلا برنج يا نخاله ساختماني و يا نان خشك و غيره را درون آن بريزد. اين مشكل در مورد كيسه هاي پلاستيكي باعث مي شود خود كيسه را به تنهايي نتوان استفاده كرد و حتما بايد از سطل زباله كمك گرفت كه خودسطل زباله منبع جمع آوري كثافات و ميكروب ها و بوهاي بد مي باشد به طوري كه حتي دست به سطل زدن و كشيدن كيسه زباله پر شده براي افراد كراهت دارد و همين مشكل در فضاي باز و هنگام پارك رفتن چون سطل زباله همراه خود نمي بريم و هنگام استفاده از كيسه زباله هنگامي كه روي زمين پهن شده و مچاله شده و حتي اگر كمي پر و يا خالي باشد افراد با سختي و كراهت كيسه را بلند كرده و دهانه آن را باز مي كنند تا اشغالي داخل آن بريزند. و در مورد گوني هاي پلاستيكي هم همان طور كه عرض شد از يك نفر و نيروي انساني ديگري بايد كمك گرفت تا بتوان گوني هاي خالي را پر كرد كه همين استفاده از نيروي انساني بيشتر باعث بالا رفتن هزينه هاي صاحب كار مي شود كه بجز از لحاظ مادي مشكلات ديگري هم دارد. 2_اساس راه حل ارايه شده ،نصب سيم ها يا رشته هاي نازك فلزي در بدنه كيسه هاي پلاستيكي و گوني ها بمنظور ساپرت ميباشد.به بيان ديگر روش ابداعي،روش ايستاسازي وتوان افزايي كيسه هاي پلاستيكي وگوني ها جهت خود ايستادگي آنها ميباشد. 3_كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع اين روش ابداعي و كيسه هاي اختراع ادعايي با توجه به مشكلات كيسه هاي زباله كنوني و مشكلات عرض شده در مورد سطل هاي زباله و با توجه به ضرورت رعايت بهداشت در فضاي آزاد و طبيعت و به علت وزن كم سيم هاي فلزي كه هزينه تمام شده كيسه ها و غيره را به طور منطقي بالا مي برد، در خانه ها و آشپزخانه ها مي تواند بدون نياز به سطل زباله استفاده گردد. پيش بيني مي شود كه ان شاء الله بعد از ساخت و تجاري شدن بتواند سريعا جاي كيسه هاي زباله كنوني را بگيرد و جايگزين بسيار مناسبي براي انواع كيسه هاي پلاستيكي و كيسه هاي زباله و گوني ها و غيره باشد. از لحاظ صنعتي و اقتصادي با توجه به كاربردي بودن اين روش و هزينه ما به التفاوت در ساخت با كيسه هاي قبلي (ساده و بدون سيم ساپرت) و عدم نياز به سطل زباله (در مورد كيسه زباله) و نيز با در نظر گرفتن صرفه جويي نيروي انساني و عدم نياز به كارگر (نيروي انساني) اضافي جهت باز نگه داشتن گوني ها (در مقوله گوني ها) مي توان پيش بيني تسخير بازار را انشاء ا... براي آن در نظر داشت.
مشكل فني، بزرگ و حجيم بودن ميله بكسل هاي كنوني مي باشد. گاهي اوقات مشكلاتي براي خودروها پيش مي آيد كه باعث از كار افتادن خودرو مي شود،در هنگام وقوع اين حوادث يا گير كردن خودرو در گل يا برف يا چاله، ديگر خودرو نمي تواند حركت كند و احتياج به بكسل كردن آن مي باشد راه حل اين مشكل فني ساخت ميله بكسل ثابتي كه علاوه بر قدرت بتوان آن را به آساني باز و جمع كرد و در هنگام استفاده حداقل ضربه به خودروي كشنده و خودروي پشتي وارد كند و بتوان به راحتي در صندوق عقب خودروها جاي گيرد. كاربرد ميل بكسل اختراعي براي بكسل كردن خودروهاي سواري و وانت سبك و نيمه سبك خراب و معيوب و يا گير كرده در چاله و گل وغيره كه احتياج به حمل دارند ميباشد و به راحتي جمع شده و در صندوق عقب خودرو جا ميگيرد.
خلاصه اختراع عنوان اختراع دستگاه ضد پساب آلتراسونيك باشد. 1-مشكل فني: كولرهاي گازي هنگام كار و خنك كردن هواي داخل اطاق يا سالن، رطوبت هواي داخل اطاق يا سالن ها را به داخل دستگاه پنل كولر كشيده و به صورت آب در مي آورند كه اين آب يا پس آب، توسط يك شيلنگ به سمت پايين پنل كولر هدايت مي شود. كه اين پس آب باعث پوسيدگي و تخريب محل زيرين آن مي شود و مشكلات عديده اي بوجود مي آورد. 2_اساس راه حل ارايه شده براي ان دستگاه اختراعي پس آب خروجي كولرها را پس از ورود در ظرف مخصوص بشقاب مانند خود به توسط صفحات پيزو الكتريك به بخار سرد تبديل مي كند و بخار حاصل توسط فن به داخل لوله يا شيلنگ هدايت مي شود و در فضاي باز آزاد شود. 3-كاربرد يا كاربردهاي اصلي اختراع دستگاه ضد پساب كولر گازي را مي توان در خانه استفاده كرد و زير پنل كولر به ديوار چسبانيد و يا پيچ كرد و شيلنگ پساب خروجي كولر را به آن متصل كرد و يا پشت كولر پنجره اي زير محل خروج پساب نصب كرد
موارد یافت شده: 15