لیست اختراعات با مالکیت
علي صالحي
11 عدد
دستگاه سبزي خرد كن با مكانيزم تخليه و قابليت تبديل به غذا ساز و پوست گير
دستگاه آناليزور تركيب و ساخت رنگ، به هدف آناليز ساخت و تركيب رنگها به پشتوانه ي علوم مربوط به رنگ ، طراحي و ساخته شده است.توسط اين دستگاه ميتوان رنگهاي موجود را به دستگاه داده و دستگاه توسط آناليز قدرت تركيبي ساختار رنگها و پردازش نور بازتابي رنگهاي داده شده به دستگاه ،رنگها و حالات تركيبي رنگها را با يكديگر بررسي كرده و حتي امكان ساخت رنگ مورد نظر توسط تركيب رنگهاي در دسترس ، درصد تركيبي نزديك ترين رنگ قابل ساخت توسط رنگهاي در دسترس و مقدار خطاي ناشي از عدم توانايي رنگهاي در دسترس براي ساخت رنگ مورد نظر را داشته و ميتواند رنگ مورد نظر را توسط تركيب رنگ هاي داده شده به دستگاه بسازد . اين دستگاه در صنايع نساجي كاربرد بسيار زيادي دارد. اين دستگاه داري قسمت نرم افزاري و سخت افزاري ميباشد.
در اين كار يك پركن جاذب ژئوپليمري برپايه ي سربار ي فسفر سنتز شده كه قابليت حذف آلاينده هاي محيط زيستي (مانند پساب هاي رنگي، دارويي و فلزات سنگين) را با استفاده از فرآيند جذب سطحي در شرايط ناپيوسته و پيوسته (Continuous and Batch) دارد. اين پركن جاذب يك جاذب ژئوپليمري است كه شامل مخلوط سرباره ي فسفر و ميكروسيليس (با درصدهاي وزني10، 20 و 30 %) با محلول هاي فعال كننده از سديم هيدروكسيد (5، 10 و 15 مولار) مي باشد. شرايط عمل آوري اين جاذب به ترتيب در زمان 48ساعت و دماي 95 درجه سانتيگراد و در محيط هيدروترمال، مي باشد. پس از عمل آوري، پركن جاذب چندين مرتبه(4 مرتبه) با آب مقطر شستشو داده شده تا pH آن به خنثي (7) نزديك شود. از اين پركن جاذب ژئوپليمري براي حذف رنگ كاتيوني (بنفش بازيك) در فرآيند جذب سطحي ناپيوسته (Batch) استفاده شده كه راندمان حذف برابر 93.16 % بدست آمده است. تفاوت راندمان جذب پركن جاذب شكل دار با پركن جاذب پودري (راندمان جاذب پودري 96.94 %)تقريبا %3.5 مي باشد. آزمايشات ستون پرشده(همان فرآيند پيوسته) به منظور عملكرد پركن جاذب ژئوپليمري در حال بررسي مي باشند.
سبوس برنج فرآورده يكي از فرآورده هاي جانبي توليدي در كارخانجات شاليكوبي است كه با وجود دارا بودن تركيبات مغذي نظير انواع اكسيدان ها، ويتامين هاي گروه B,E، مواد معدني، اسيدهاي آمينه ضروري و اسيدهاي چرب ضروري از چرخه توليد مواد غذايي خارج شده و به عنوان ضايعات به حساب مي آيد به طوري كه در كشور ما اكثرا به مصرف غذاي دام و طيور مي رسد. هدف از اين اختراع استفاده بهينه از تركيبات سبوس برنج در توليد نوشيدني انگور قرمز فراسودمند. در فرمولايسيون جديد نوشيدني فراسودمند انگور قرمز از اجزاي موجود در عصاره ي سبوس برنج نظير انواع ويتامين ها: ويتامين هاهي گروه B,E، انواع مواد معدني، تركيبات فنولي و ساير تركيبات آنتي اكسيداني آمينو اسيدها و اسيدهاي چرب ضروري مي باشد و از اين لحاظ افزودن آن به فرمولاسيون نوشيدني قبلي سبب ارتقا ويژگي هاي تغذيه اي و افزايش خواص سلامتي بخش مي گردد. در توليد اين نوشيدني پس از بررسي روش هاي عصاره گيي از سبوس برنج و انتخاب روش استفاده از آب زير نقطه ي بحراني در دماي 120 درجه سانتي گراد به عنوان مناسب ترين روش از بين روشهاي مورد بررسي (آون، مايكروويو، آب زير نقطه بحراني) عصاره استخراج شده پس از صاف شدن به ميزان 20 درصد در فرمولاسيون نوشيدني به كار رفته است پس از آن به منظور كاهش اثرات مضر شكر موجود در فرمولاسيون و با توجه به اينكه قندهاي موجود در شيره خرماي در محصول بيشتر از نوع احياكننده يعني فروكتوز و گلوكر است. اين قندها در مقايسه با ساكارز (شكر معمولي) داراي مزاياي فراواني مي باشند كه از جمله آنها مي توان به بهداشتي و طبيعي بودن آنها و همچنين قدرت شيرين كنندگي بيشتر اشاره كرد. قدرت شيرين كنندگي فروكتوز موجود در خرما 1/5 برابر بيشتر از ساكارز است كه اين ويژگجي باعث مي شود ميزان مصرف آن از نظر وزني در صنعت كاهش يابد و از نظر اقتصادي نيز قابل رقابت با شكر باشد. بنابراين پژوهش سعي بر آن بوده است كه شكر موجود در فرمولاسيون نيز توسط شيره خرما جايگزين گردد به طوري كه مقادير 25 تا 100 درصد شكر موجودئ در فرمول توسط شيره خرما جايگزين شده است و نمونه هاي حاصله پس از اعمال فرآيند پاستوراسيون در يخچال نگه داري شده است.
خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشد به شرح و توصيف پرونده رجوع شود
نرمه تار برپايه توليد صدايي باس با قابليت تكنوازي براساس فواصل موسيقي كلاسيك ايراني، موجب رشد و نشاط در هر جامعه و ارائه فرهنگ اصيل ميباشد چنانچه تار يا موسيقي همراه با اصالت اصيل ايراني بسيار دلنشين است. طراحي اين ساز بصورت كاملا بيضي بر اساس ايجاد 2 نقطه كانوني در ايجاد صدا دهي بهتر موثر وقابل توجه است. اين ساز بم داراي سه سيم فنري بوده كه همانند سه تار با ناخن نواخته ميشود مزاياي تك سيم بودن در اجراي راحت ساز ميباشد بخصوص در مضرابهاي چپ كه ناخن قدرت كمتري دارد. سرپنجه اين طرح بصورت ويولوني و ساده طراحي و اجرا شده است. لازم به ذكر است در طراحي خرك سوراخهايي در زير سيمها بصورت عرضي انجام شده كه اين موضوع موجب عدم تداخل لرزش بين صفحه و خرك و درنهايت نرمترشدن صدا به هنگام ساز زدن ميباشد
موارد یافت شده: 11