لیست اختراعات با مالکیت علیرضا ریاحی
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1399/07/02
مالک/مالکان: آقاي عليرضا رياحي
تاریخ ثبت: 1399/10/08
مخترع/مخترعان: علیرضا ریاحی
خلاصه اختراع:

امروزه تأمين آب شيرين جهت مصارف طبيعي به يك نياز مبرم براي جوامع انساني تبديل گشته است. اكثر كشورهاي خشك و نيمه‌خشك با مشكلات ناشي از كمبود آب مطلوب براي مصارف طبيعي مواجه هستند. طبق آماري كه توسط سازمان ملل متحد تخمين زده‌شده است، تا سال 2025 ميلادي نزديك به 1.8 ميليون نفر در سراسر جهان تحت كمبود آب شديد قرار خواهند گرفت. حدود 70% از سطح كره زمين را آب پوشانده است. اما بيش از 97% از آب‌هاي كره زمين را آب‌شور اقيانوس‌ها، با شوري ppm 30000 تشكيل مي‌دهد و تنها 3% از كل آب‌هاي كره زمين شيرين هستند. با توجه به آنچه گفته شد، با افزايش تقاضاي آب و كمبود منابع آبي، نياز به شيرين سازي آب احساس مي‌شود. البته همراه با بحث شيرين سازي آب، موضوع مصرف انرژي و اثرات آن بر محيط‌زيست نيز به‌طور قابل‌توجهي افزايش خواهد يافت. بنابراين در سياست استفاده از فنّاوري‌هاي آب‌شيرين‌كن، بحث انرژي و ميزان تقاضاي آب بايد كاملاً پوشش داده شود. در اين اختراع هدف ساخت يك سيستم توليد آب شيرين با استفاده از هواي مرطوب مناطق ساحلي و سطح دريا به جهت مقابله با پديده كمبود آب شيرين است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/04/28
مالک/مالکان: آقاي عليرضا رياحي
تاریخ ثبت: 1399/11/14
مخترع/مخترعان: علیرضا ریاحی
خلاصه اختراع:

در دنياي امروز مصرف برق همواره يكي از دغدغه هاي مسئولين در هر كشوري است و ساليانه هزينه هاي هنگفتي را جهت تاسيس نيروگاه هاي جديد و تعمير نيروگاه هاي قديمي بر دولت تحميل مي كند همچنين سياست تبليغ صرفه جويي در مصرف برق نيز بسيار هزينه بردار است اين امر در فصل تابستان كه راندمان نيروگاه ها به دليل گرماي هوا و كاهش راندمان نيروگاه ها و ظرفيت توليد برق و نيز افزايش مصرف برق به دليل روشن شدن وسايل سرمايشي مانند كولرها مشكل مصرف برق را دوچندان مي كند در اين ميان تبديل وسايل الكترونيكي به وسايلي كه مصرف برق كمي دارند امري ضروري به نظر مي رسد چرا كه هم هزينه مصرف برق براي مصرف كننده را كاهش مي دهد و نيز از نظر هزينه هاي دولت نيز نيازي به هزينه هاي هنگفت جهت افزايش راندمان نيروگاه ها و احداث نيروگاه جديد كمتر مي شود. در اين اختراع با تصحيح سيكل عملكردي يخچال از طريق اضافه مودن يك محفظه حاوي مواد موسوم به PCM و نيز استفاده از يك سيستم جانبي امين انرژي سعي بر آن انست تا مصرف انرژي يخچال كاهش يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1399/02/21
مالک/مالکان: آقای علیرضا ریاحی
تاریخ ثبت: 1400/06/02
خلاصه اختراع:

همانگونه كه مي دانيم مصرف غذا به صورت گرم موجب ايجاد حس پذيرش و طعم مطبوع در مصرف كننده مي گردد همچنين سرد و گرم كردن غذا ها موجب كاهش كيفيت غذا مي گردد از لحاظ بيولوژيكي نيز طي واكنش پايين آمدن دماي مواد غذايي پخته شده پس از فرايند پخت آلودگي احتمالي ميكروبي درآن به وجود مي آيد ممكن است برخي از باكتري ها بعد از فرايند پخت و يا در طي فرايند پخت به غذا اضافه شوند و يا حتي برخي از باكتري هاي موجود در غذا در طي فرايند پخت از خودشان مقاومت نشان داده و بعد از اتمام اين فرايند در فرايند سرد شدن رشد كرده و به باكتري فعال تبديل شوند و تعدادشان به ميزان قابل ملاحظه اي برسد اهميت اين موضوع در حدي است كه گفته مي شود حتي الامكان از سرد و گرم كردن غذا پرهيز شود چرا كه بنابر گفته ي كاشناسان در حالت عادي در تمام مواد غذايي ميكروب وجود داشته و هرگونه تغييري مي تواند موجب تاثير بر ميزان تكثير ميكروب ها شود با توجه به نظر كارشناسان تغذيه مواد غذايي را بايد كاملا سرد و در يخچال و يا كاملا گرم و در دماي بالاي 70 درجه نگه داري نمود و همچنين بهتر است تا مواد غذايي در زمان طبخ مصرف شود و دوباره گرم نشود چرا كه ارزش غذايي خود را از دست مي دهد و ديگر كيفيت و خواص خود را ندارد از همين رو بسيار از رستوراندار ها و مراكز تهيه غذا داراي اين نگراني هستند كه غذايي كه توسط پيك موتوري به دست مصرف كننده مي رسد گرم باشد همچنين موادي مانند نوشيدني ها بايد در محيطي قرار گيرد كه به صورت خنك به دست مصرف كننده برسد و دماي آن به نحوي باشد كه بتواند در مصرف كننده ايجاد رضايت نمايد همچنين يكي ديگر از نگراني هاي موجود حفظ سلامت غذا در حين انتقال به به دست مصرف كننده است كه توسط محيط داخلي باكس هاي دليوري غذا آلوده به ميكروب و ويروس و .... نگردند در اين اختراع هدف آنست كه با طراحي سامانه اي به شكل باكس يپك هاي موتوري مواد غذايي گرم را به صورت گرم و مواد غذايي سرد را به صورت سرد به دست مصرف كننده برسانيم هچنين با طراحي يك سيستم محيط درون باكس توسط يك لامپ LED با اشعه UV استرليزه مي گردد. همچنين به جهت كنترل دماي درون باكس يك سيستم كنترلي ارائه گرديده است و نيز سيستمي به جهت تامين انرژي الكتريكي مورد نياز بخش هاي گوناگون ارائه گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1398/07/04
مالک/مالکان: عليرضا رياحي
تاریخ ثبت: 1400/04/26
مخترع/مخترعان: عليرضا رياحي
خلاصه اختراع:

همانگونه كه مي دانيم مصرف غذا به صورت گرم موجب ايجاد حس پذيرش و طعم مطبوع در مصرف كننده مي گردد همچنين سرد و گرم كردن غذا ها موجب كاهش كيفيت غذا مي گردد از لحاظ بيولوژيكي نيز طي واكنش پايين آمدن دماي مواد غذايي پخته شده پس از فرايند پخت آلودگي احتمالي ميكروبي درآن به وجود مي آيد ممكن است برخي از باكتري ها بعد از فرايند پخت و يا در طي فرايند پخت به غذا اضافه شوند و يا حتي برخي از باكتري هاي موجود در غذا در طي فرايند پخت از خودشان مقاومت نشان داده و بعد از اتمام اين فرايند در فرايند سرد شدن رشد كرده و به باكتري فعال تبديل شوند و تعدادشان به ميزان قابل ملاحظه اي برسد اهميت اين موضوع در حدي است كه گفته مي شود حتي الامكان از سرد و گرم كردن غذا پرهيز شود چرا كه بنابر گفته ي كاشناسان در حالت عادي در تمام مواد غذايي ميكروب وجود داشته و هرگونه تغييري مي تواند موجب تاثير بر ميزان تكثير ميكروب ها شود با توجه به نظر كارشناسان تغذيه مواد غذايي را بايد كاملا سرد و در يخچال و يا كاملا گرم و در دماي بالاي 70 درجه نگه داري نمود و همچنين بهتر است تا مواد غذايي در زمان طبخ مصرف شود و دوباره گرم نشود چرا كه ارزش غذايي خود را از دست مي دهد و ديگر كيفيت و خواص خود را ندارد از همين رو بسيار از رستوران دار ها و مراكز تهيه غذا داراي اين نگراني هستند كه غذايي كه توسط پيك موتوري به دست مصرف كننده مي رسد گرم باشد همچنين موادي مانند نوشيدني ها بايد در محيطي قرار گيرد كه به صورت خنك به دست مصرف كننده برسد و دماي آن به نحوي باشد كه بتواند در مصرف كننده ايجاد رضايت نمايد در اين اختراع هدف آنست كه با طراحي سامانه اي به شكل باكس يپك هاي موتوري مواد غذايي گرم را به صورت گرم و مواد غذايي سرد را به صورت سرد به دست مصرف كننده برسانيم

تاریخ اظهارنامه: 1401/05/05
مالک/مالکان: آقای علیرضا ریاحی
تاریخ ثبت: 1401/11/09
مخترع/مخترعان: علیرضا ریاحی
خلاصه اختراع:

امروزه تأمين آب شيرين جهت مصارف طبيعي به يك نياز مبرم براي جوامع انساني تبديل گشته است. اكثر كشورهاي خشك و نيمه‌خشك با مشكلات ناشي از كمبود آب مطلوب براي مصارف طبيعي مواجه هستند. طبق آماري كه توسط سازمان ملل متحد تخمين زده‌شده است، تا سال 2025 ميلادي نزديك به 1.8 ميليون نفر در سراسر جهان تحت كمبود آب شديد قرار خواهند گرفت. در اين اختراع هدف ساخت يك سيستم توليد آب شيرين با از آب شور به كمك سيستم متشكل از پمپ با هد بالا، اجكتور، مخزن آب شيرين، پمپ سيركولاتور، اجكتور دو فاز و كلكتور خورشيدي براي بهره گيري از انرژي خورشيد است. اين اختراع با دريافت انرژي خورشيدي از طريق وكيوم تيوب ، آب شور را گرم كرده و آنرا تبخير راحت تر مبكند. سپس با پمپ شدن آب شيرين ذخيره شده در مخزن به درون نازل اجكتور، در تانكر آب شور به وسيله‏ي اجكتور خلائي ايجاد ميشود كه باعث به وجود آمدن مكش در تانكر آب شور ميشود. با كاهش فشار نسبي در تانكر آب شور، بخار آب موجود در اين قسمت به درون اجكتور مكيده شده و پس از اختلاط در آن، در خروجي اكتور توليد آب شيرين ميكنند.

موارد یافت شده: 5