لیست اختراعات با مالکیت
غلامحسين رادمردقديري
1 عدد
اختراع حاضر اسپاگتي كم كالري بر پايه سبوس است كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني، بخش صنايع غذايي مي باشد. ارائه محصولاتي با در نظر گرفتن نيازهاي جامعه از نظر سلامتي بخشي كه پاسخگوي نياز اكثر اقشار جامعه باشد بسيار حائز اهميت است. گسترش غني سازي محصولات غذايي با فيبر هاي رژيمي به عنوان غذاي سالم و فراسودمند باعث ارتقا سلامت و پيشگيريكننده و كاهشدهنده بيماري هستند. تهيه ماكاروني با منابع فيبري بالا نياز به فرمولاسيون مناسب دارد، زيرا افزودن فيبر بالا به اين محصولات خصوصيات بافتي و ارگانولپتيكي و پخت آن را تحت تأثير قرار ميدهد. مشاهده شده ماكاروني تهيه شده با مقادير زياد فيبر، به دليل رنگ تيره و تغيير طعم، بافت شكننده و ازهم پاشيدگي در حين پخت، قابليت پذيرش كمتري در مقايسه با ماكاروني بدون فيبر دارد. از سوي ديگر توليد ماكاروني با فيبر بالا با مشكلات تكنولوژيكي همراه است. از اين رو انتخاب دقيق مقدار و نوع فيبر و افزودني مناسب به منظور توسعه محصولي با خواص مكانيكي و حسي قابل قبول و ارزش غذايي بهبود يافته حائز اهميت است. با توجه به تأثير سبوس بر كاهش انديس گلايسيميك اين محصول مي تواند در رژيم غذايي افراد مبتلا به چاقي، ديابت و پيشگيري از بيماري هاي قلبي و عروقي مورد استفاده قرار گيرد.
موارد یافت شده: 1