لیست اختراعات با مالکیت
فرامرز کریمیان
6 عدد
دستگاه اتوماتيك شستشو و ضدعفوني دست جراح زمينه فني اختراع: اين دستگاه در زمينه مهندسي پزشكي طراحي شده است. اين دستگاه براي شستشوي اتوماتيك دست جراح قبل از عمل جراحي بكار مي رود و مي تواند به عنوان مرجعي براي اطمينان از ضدعفوني شدن دست جراح باشد. اين دستگاه انطباق با دستورالعمل بهداشت را افزايش داده و همچنين زمان لازم براي شستشوي دست را به حداقل مي رساند كه در واقع جايگزين روش هاي شستشو و استريل و آماده سازي دست جراح قبل ازعمل جراحي مي باشد. اين دستگاه داراي يك مكانيزم رفت و برگشت خطي مي باشد كه اين حركت توسط موتور الكتريكي فراهم مي شود.همچنين عمل پاشش مواد شوينده به واسطه ي حلقه هاي قرار گرفته بر روي اين مكانيزم ، كه نازل هايي بر روي آن تعبيه شده است انجام شده و مواد شوينده از سه مخزن به واسطه ي پمپ گرفته شده و به ترتيب بر روي دست جراح پاشيده مي شود. براي شستشوي دست جراح عمل پاشش پس از فشار دادن پدال موجود ٬ در سه مرحله انجام مي گيرد. همچنين اين دستگاه داراي تابلو فرمان و نمايشگر لمسي مي باشد كه قابليت تنظيم پارامترهايي از جمله زمان و كورس و سرعت هاي رفت و برگشت مكانيزم... را دارا مي باشد. و علاوه بر آن مي توان از هر نوع ماده ضدعفوني كننده اي دراين دستگاه استفاده كرد. همچنين هسته ي مركزي اين دستگاه كه شامل بخش هاي مكانيكي و الكتريكي مي باشد را مي توان به طور مستقل بر روي بدنه ي ديگر مونتاژ كرد.
توانبخشي سالمندان دچار ناتواني جسمي و حركتي با استفاده از پورت زير جلدي دسترسي به وريد مركزي زمينه فني اختراع: اين اختراع در زمينه نياز انساني و مهندسي پزشكي طراحي شده است. در اين اختراع ، توانبخشي سالمندان دچار ناتواني جسمي و حركتي با استفاده از پورت زير جلدي دسترسي به وريد مركزي به منظور تزريقات مكرر وريدي به مدت طولاني نظير تزريق مايعات وريدي ، تغذيه وريدي (TPN) و داروهاي شيمي درماني ارائه شده است. از طريق پورت ، تزريق دارو و سرم به داخل گردش خون امكان پذير مي شود. برخي از داروها را نمي توان از وريدهاي سطحي پوست تزريق كرد و برخي داروها نياز به تزريق مكرر دارند. سوزن زدن مكرر در رگ هاي سطحي گذشته از دردناك بودن ، پس از مدتي ديگر امكان پذير نيستند زيرا رگ هاي سطحي آسيب ديده و امكان تزريق در آن ها تا مدتي از بين مي رود. در حالي كه با استفاده از پورت تزريق وريد مركزي ، تزريقات مكرر بدون سوزن زدن به رگ امكان پذير است و با توجه به بزرگ بودن وريد مركزي احتمال آسيب و مسدود شدن آن كم است. پورت هاي موجود در بازار به هنگام كار گذاري با مشكلات زيادي به هنگام تثبيت آن ها روي غلاف عضلاني مواجه بوده وممكن است آسيب هايي نيز به قفسه سينه و بافت ها بزنند. علاوه بر آن به علت اين كه هنگام تزريق لبه هاي پورت به سختي پيدا مي شود مشكلاتي براي پزشك و كادر درمان ايجاد كرده و ممكن است منجر به عوارضي براي بيمار گردد. هدف اختراع ، پورت زير جلدي دسترسي به وريد مركزي ، تسهيل در تثبيت پورت در محل در كمترين زمان و سهولت در يافتن محل تزريق و كاهش خطر تزريق داروي شيمي درماني در ناحيه زير پوست و همچنين به حداقل رساندن عوارض جانبي پورت هاي قديمي و افزايش ايمني در تزريقات بوده است.
در اين اختراع، يك ابزار نوين براي پاشش پودرهاي پزشكي از جمله پودرهاي بند آورنده خونريزي اختراع شده است كه قادر است به روشي مناسب، پودر را در پروسه هاي جراحي با حداقل تهاجم به محل جراحي و بافت هدف برساند و در صورت وجود نشتي هاي جدي در بافت (oozing) كه در هر نوع جراحي امكان آن وجود دارد. با كمك پودر بند آورنده خونريزي، رهيافتي مطمئن براي كاهش ميزان خونريزي و ريسك هاي حين عمل مي باشد. اساس كار اين ابزار، انتقال و هدايت پودر در ابزار به كمك يك سيال گازي مي باشد. طراحي اين ابزار به صورتي است كه مي تواند مقدار مشخص از پودر را به بافت منتقل كند و درواقع، از هدر رفتن پودر و يا پاشيده شدن آن بر روي ساير بافت ها جلوگيري كند. همچنين طراحي ابزار به گونه اي است كه آسيبي به بافت هاي بيولوژيكي وارد نشود. علي رغم جايگاه پراهميت پودرهاي بند آورنده خونريزي در انواع نشتي هاي حين جراحي، تاكنون ابزار جراحي با حداقل تهاجم كه بتواند پودر را با مقدار دلخواه به بافت منتقل كند، ساخته نشده است.
سيستم جديد يك طراحي نوين درون بدنه بالونهاي امروزي براي حفظ جريان خون در زمان باز شدن بالون و ايجاد انسداد در رگ هنگام عمل جراحي آنژيوپلاستي عروقي است، كه داراي سه نوع ورودي و خروجي مجزا در داخل بدنه بالون عروقي ميباشد، در داخل بدنه مسيرهاي مجزا نيز برايشان در نظر گرفته شده است. يكي براي تزريق ماده حاجب و پركردن بالون و ديگري براي ورود انتهاي واير هدايتگر كه قبل از انتقال بالون عروقي موضع را شناسايي نموده است و همچنين براي تزريق دارو به داخل عروق به صورت مستقيم خواهد بود. كانال نهايي مورد بحث كه همان وجه متمايز كننده آن با بالونهاي امروزي است، در يك سانتي متري محل اتصال انتهاي بالون روي بدنه بالون قرار دارد كه به صورت قرينه با زاويه 180 درجه از يكديگر روي بدنه اصلي و به صورت جفت همراه با ورودي داراي شيب خارجي 30 درجهاي جهت هدايت و شارش خون به داخل كانال طراحي شده و عبور از انسداد ايجاد شده توسط بالون باز شده با ماده حاجب روي بدنه، تعبيه شده است.
موارد یافت شده: 6