لیست اختراعات با مالکیت كامران آزما
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1390/12/24
تاریخ ثبت: 1391/03/30
خلاصه اختراع:

دستگاه اسكنر اپتيكال پا از دو جزء كلي سخت افزار و نرم افزاري تشكيل شده است پاي فرد مورد آزمايش در حالت ايستاده يا نشسته بر روي سطح اسكنر قرار گرفته و با فرمان نرم افزار دستگاه از هر دو پااسكن گرفته مي شود. نتايج به نرم افزار دستگاه انتقال داده مي شود و با استفاده از نرم افزار پردازشي كوپل شده با سخت افزار توزيع فشار كف پاي فرد به صورت كانتورهاي دو بعدي و سه بعدي نشان داده شده و ناهنجارهاي احتمالي را مشخص مي نمايد. اين دستاه بر خلاف دستگاه هاي اسكنر رايج فشاري قابليت بررسي آناتوميك و تشخيصي بر روي تمام سطح كف پا را دارا مي باشد و با توجه به قيمت بسيار ارزان تر آن از امكان مناسبي جهت فراگير شدن استفاده براي غربالگري سلامت پا در بين كودكان و نيروهاي مسلح را دارا مي باشد. نرم افزار اين دستگاه از قابليت هاي ديگري نظير تشكيل پرونده براي مراجعين آرشيو سازي مدارك پزشكي اندازه برداري هاي متعدد خطي و زاويه از تمام سطح يا و رصد كردن سير تغييرات درماني طي دفعات مراجعه برخوردار مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1391/03/08
تاریخ ثبت: 1391/04/06
خلاصه اختراع:

دستگاه ديجيتال ارزياب وسنجشگر پا(پودوگرافومتر)

تاریخ ثبت: 1392/09/04
خلاصه اختراع:

چكيده با توجه به افزايش متوسط سن افراد جامعه، امروزه شاهد گسترش اختلالات اسكلتي عضلاني از جمله آرتروز زانو مي باشيم. براي درمان اين اختلال روش هاي درماني متفاوتي از قبيل درمان دارويي، فيزوتراپي، جراحي و ... وجود دارد. در بعضي از موارد تنها، درمان جراحي موثر مي باشد كه در كنار مزاياي آن عوارض و عواقب بسياري نيز دارد. براي كاهش اين عوارض يكي از روش هايي كه بسيار موثر و كارساز مي باشد روش سرمادرماني جريان پيوسته است. اكثرا سرمادرماني با دست و به كمك كيسه يخ انجام مي شده است و دستگاهي اتوماتيك به صورت جريان پيوسته كه به همراه سرما فشار را نيز ايجاد كند وجود نداشته است. اين دستگاه قابليت كنترل دما در نقاط مختلف عضو را دارا بوده و همزمان فشار اعمالي به عضو را كنترل مي كند. پد اين دستگاه براي اولين بار در دنيا طراحي و ساخته شده است به طوري كه به اعصاب و عروق زانو آسيبي نمي رساند. اين دستگاه را مي تواند بعد از جراحي آرتروسكوپي زانو، تعويض مفصل زانو، جراحي رباط ACL، آسيب هاي ورزشي و... استفاده نمود. به دليل استفاده از سيال در اين دستگاه راندمان آن بالاتر بوده و استفاده آن براي بيمار راحتر مي باشد به طوريكه دامنه استفاده از آن را گسترش مي دهد. با استفاده از آن بعد از جراحي شاهد كاهش خونريزي، درد، ورم، التهاب و ... خواهيم بود.

تاریخ اظهارنامه: 1393/09/12
تاریخ ثبت: 1394/03/02
خلاصه اختراع:

نياز بيماران داراي مشكل تنفسي و ريوي به دستگاهي جهت تحريك، پاكسازي و تخليه ترشحات از سيستم ريوي بسيار مهم و قابل توجه مي باشد.حال با طراحي و ساخت دستگاه ذكر شده و با توجه به كاربري آسان اين دستگاه نياز افراد به شخصي جهت ايجاد آن تحريكات را از بين مي برد.اين دستگاه با الگو گرفتن از حركت فيزيوتراپ در تحريك سيستم ريوي و جدا كردن ترشحات از آن به دنبال بهترين عملكرد ممكن است. بيماران ريوي با مشكلات زيادي رو به رو هستند يكي از اين مشكلات عدم فعاليت جسماني به دليل استراحت هاي طولاني درICU و يا افراد داراي ضايعه نخاعي مي باشد كه با مشكلي به نام غليظ شدن مايعات داخل بدن روبه رو هستند. اين خود باعث غليظ و چسبنده شدن ترشحات ريوي است و به همراه خود نيز كاهش حجم تنفسي، حجم ذخيره تنفسي و در نهايت آتلكتازي را دارد و همچنين ريه را مستعد عفونت مي نمايد حال نياز به تحريك ريه جهت تخليه اخلاط امري لازم و مهم مي باشد. اين كار توسط فيزيوتراپ در بخش هاي مراقبت هاي ويژه، بخش مراقبت هاي پس از جراحي، مراكز بيماران ريوي سرپايي و مراكز توانبخشي مراقبت هاي طولاني انجام مي شود. يكي از تكنيكهاي مورد استفاده فيزيوتراپ ها تكنيك پركاشن مي باشد كه در آن فيزيوتراپ سر بيمار را تا حدي بالا مي آورد و زير پاي او را 30 سانتي متر بالا مي برد و با دست خود بصورت متناوب به نواحي كه ترشحات در آن جا جمع شده بصورت ريتميك و چكش مانند ضربه مي زند و بيمار با سرفه كردن و نفس عميق كشيدن آن ترشحات را خارج كند در حالي كه اين روش با خسته شدن فيزيوتراپ تناوب خود را از دست داده و داراي مشكلات مفصلي در مچ دست فيزيوتراپ ميشوند (در يك بيمار ريوي براي تخليه يك لوب ريه نياز به 15 الي 30 دقيقه زمان است. اين در حالي است كه ضربه زدن به صورت متناوب براي تخليه آن لازم است. ولي عملا فيزيوتراپ توان اين كار را ندارد.) همچنين بيمار بايد هزينه و وقت زيادي صرف كند. اين در حالي است كه اغلب كلينيك هاي فيزيوتراپي بيماران ريوي را به دليل درآمد كم و مشكلات آنها پذيرش نمي كنند.

تاریخ اظهارنامه: 1388/02/05
تاریخ ثبت: 1388/08/04
خلاصه اختراع:

امروزه مراكز بيومكانيك و مهندسي توانبخشي ارتشهاي جهان تحقيقات گسترده اي براي جلويگري و پيشگيري از ايجاد آسيب درنيروهاي نظامي حين رزم و آموزش نظامي انجام مي دهند تا از طريق طراحي و ساخت تجهيزات جديد اصلاح وسايل موجود و ارائه طرح و الگو و اصلاح ارگونومي نظامي اين آسيبها كه عموما آسيبهاي اسكلتال مي باشد را به حداقل برسانند چرا كه اين مشكلات و عوارض ناشي از جنگ و تمرينات نظامي گاها سالها گريبانگير سربازان ونيروهاي نظامي بوده و باعث تحميل هزينه زيادي به جامعه و شخص خواهد شد. يكي از بارزترين مشكلاتي در حين انجام حركات نظامي و تمرينات براي سربازان ايجاد مي شود مشكلات اسكلتال اندام تحتاني مي باشد كه عمدتا بصورت شكستگي هاي فشاري استخوان تيبيا و سر استخوان پنجم انگشتان پا و مشكلات مفصل زانو مشاهده مي شود. علت اين مشكلات ضربات و فشارهاي شديدي است كه در اثر نوع خاص فعاليت هاي نظامي به اندام وارد مي شود اين حركات مي تواند رزه و با پرشهاي مختلف و نيز دويدن بر روي سطوح ناهموار باشد. حين اين حركات بردارهاي نيروهاي عكس العمل با بزرگي بيشتري به اندام تحتاني وارد مي شوند و از طرف ديگر چون غالبا حركات بصورت تكراري مي باشد باعث ايجاد آسيب خواهد شد. مراكز مختلف بيومكانيك جهان تحقيقات زيايد را براي جلوگيري از اين موضوع انجام داده اند يكي از راه حلهايي كه در اين مورد به نظر مي رسد ايجاد تغيير در پوتين مي باشد. طرحي كه ارائه شده است بر اين اساس است كه با ايجاد خاصيت شوك آبزئربشن در پوتين و اصلاح بيومكانيكال و آناتوميكال تدر داخل پوتين و زيره آن نحوه توزيع فشارها را اصلاح كرده و مقدار آن را به حداقل برسانيم. در واقع در اين پوتين اصلاحات بيومكانيك شامل ايجاد ساپورت براي قوس طولي داخلي كف پا به منظور جلوگيري از پروناسيون و نيز كمك به حفظ ساختار اين قوس در حين حركات مي باشد. تغيير ديگر قرار دادن پد سيليكوني متاتارسال در پشت سر استخوانهاي كف پا است اين امر باعث ايجاد يك پل قبل از سر استخوانها تا نوك انگشتان مي شود كه باعث جلوگيري از اعمال فشار به اين استخوانها مي شود. تغيير ديگر قرار دادن پدر سيليكوني پاشنه با امتداد به سمت تاندون آشيل براي كاهش فشارهاي اعمالي به پاشنه و جلوگيري از سايش قسمت خلفي - فوقاني پاشنه مي باشد. اصلاح ديگر شامل قرار دادن روكش نئوپرني در نوك پنجه به منظور كاهش فشارهاي اعمالي حين پريدن و دويدن مي باشد اصلاحتي كه گفته شد تماما در داخل زيره كفش ايجاد شده است اما دسته ديگري از تغييرات مربوط به ديواره داخلي ساق پوتين مي باشد كه شامل ايجاد يك ساپورت مچ پا است باعث جلوگيري از ايجاد چرخش در مچ پا مي شود. همزمان اصلاحات ديگري در زيره خارجي كفش ايجاد شده است كه شامل ايجاد يك پاشنه شوك آبزورور بصورت يك گوه سيليكوني در پاشنه مي باشد اين پاشنه تا حد قابل توجهي در فشارهاي اعمالي به ساق و زانو مي شود. بطور كلي تمام اين اصلاحات باعث كاهش فشارهاي وارده به اندام تحتاني و جلوگيري از آسيب مي شود . اين پوتين با هزينه بسيار اندكي قابليت توليد انبوه و ارائه به پادگانهاي سطح كشور را دارد. كليه تغييراتي كه به آن اشاره شد قابليت حذف و يا اضافه شدن را بر حسب نياز دارند بطور مثال پوتين طراحي شده براي چتر بازان يا پوتين طراحي شده براي نبرد در جنگل و يا كوهستان متفاوت خواهد بود.

تاریخ اظهارنامه: 1386/04/04
مالک/مالکان: كامران آزما
تاریخ ثبت: 1386/06/04
مخترع/مخترعان: كامران آزما
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6