لیست اختراعات با مالکیت محمدرضا بيات
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1392/01/27
مالک/مالکان: محمد رضا بيات
تاریخ ثبت: 1392/03/27
مخترع/مخترعان: محمد رضا بيات
خلاصه اختراع:

دستگاه پايش و ثبات جزرومد و نوسانات سطح دريا با قابليت استفاده در مطالعات سازه هاي دريايي/تهيه جداول پيش بيني جزرومدي و سيستم هشدار امواج بزرگ ومخرب دريايي (تسونامي) و سيلابها

تاریخ اظهارنامه: 1392/05/07
تاریخ ثبت: 1392/08/15
خلاصه اختراع:

با نصب اين سيستم بر روي بيل مكانيكي ميتوان موقعيت مكاني Bucket و خود بيل را در محل پروژه ودر محيط نرم افزارهاي لايروبي مشاهده نمود وضمن كنترل منطقه مورد نظر از دوباره كاري و جا ماندگي جلوگيري نمود اين سيستم كارايي بالايي در لايروبي بنادر و حفر كانالهاي زيرآبي جهت خطوط لوله هاي نفت وگاز را داراميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/01/30
مالک/مالکان: آقاي محمدرضا بيات
تاریخ ثبت: 1394/08/18
خلاصه اختراع:

اين سيستم كه بر اساس اندازه گيري لحظه اي وضعيت تعادل كشتيها طراحي وساخته شده ميتواند راهگشاي وضعيت و سر گذشت يك كشتي در سفرها باشد و بلحاظ وضعيت ساخت كشتي بارگيري وضعيت جوي و جريانهاي دريايي در مسيرها و بررسي اطلاعت ذخيره شده توسط اين سيستم وتحليل آنها از وضعيت كشتي و تصميم گيري در مورد بارگيري واثر آن بر تعادل كشتي در مواجه با طوفانها و جريانهاي دريايي و تصميم گيري فرمانده كشتي مطلع گرديد از جمله تواناييهاي اين سيستم اندازه گيري زواياي Roll ,Pitch با نرخ 5 تا 20 اندازه گيري در ثانيه بهمراه اطلاعات موقعيت جغرافيايي و تاريخ و زمان و مقادير زاويه سكان ميباشد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/01/23
مالک/مالکان: محمد رضا بياتي
تاریخ ثبت: 1388/02/13
مخترع/مخترعان: محمد رضا بياتي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/01/23
مالک/مالکان: محمد رضا بياتي
تاریخ ثبت: 1388/02/13
مخترع/مخترعان: محمد رضا بياتي
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/07
مالک/مالکان: محمدرضا بيات
تاریخ ثبت: 1391/06/14
مخترع/مخترعان: محمدرضا بيات
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1390/11/21
خلاصه اختراع:

هيدروكسي آپاتيت داراي تركيب شيميايي مشابه با بافت سخت بدن است و از زيست فعالي و زيست سازگاري عالي برخوردار است اگر چه اين ماده به دليل چقرمگي و استحكام شكست كم در كاشتني هاي تحت بار كمتر كاربرد دارد اما مي توان از آن به عنوان پوشش روي كاشتني هاي فلزي مانند تيتانيم استفاده كرد. ضمن اينكه از طريق كامپوزيت كردن با تركيباتي چون زير كونيا عيب فوق بهبود مي يابد. در اين پروژه دو فرايند Micro Arc Oxidation و Electrophoretic deposition به طور همزمان جهت رشد لايه هايzro2-HAp-Tio2 روي زير لايه ي تيتانيوم به كار گرفته شد. لايه ها تحت شرايط خاصي سنتز شده و شرايط بهينه براي تركيب الكتروليت زمان رشد و ولتاژ اعمالي بدست آمده است. الكتروليت مورد استفاده حاوي نمك هاي بتا گليسرو فسفات استات كلسيم فسفات سديم و زير كونيا در غلظت هاي مختلف مي باشد. آناليزهاي SEM,AFM يك سطح زبر با ساختار متخلخل را نشان داد. براساس نتايج آناليزهاي XRD و XPS لايه ها عمدتا شامل فازهاي آناتاز هيدروكسي آپاتيت زير كونياي مونوكلينيك و زير كونياي تتراگونال بودند. ذرات زير كونياي نانو سايز (20 - 60 نانومتر) هم در سطح و هم در عمق لايه پراكنده شده بود. تكنيك تلفيقي MAO/EPD به عنوان يك روش كارآمد براي ساخت سيستم هاي چند فازي Zro2-HAp-Tio2 در زمان كوتاه معرفي مي شود.

موارد یافت شده: 7