لیست اختراعات با مالکیت
محمدمهدي سيدآبادي
1 عدد
ﺑﺎ ﺗﻐﻠﻴﻆ آبﻣﻴﻮهﻫﺎ اﻣﻜﺎن ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮل ﺑﺎ ﻛﻴﻔﻴﺖ ﻳﻜﻨﻮاﺧﺖ در ﻓﺼﻮل ﻣﺨﺘﻠﻒ، ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ ﻓﺼﻠﻲ ﺑﻮدن ﺗﻮﻟﻴﺪ آب ﻣﻴﻮه ﺗﺎزه ، وﺟﻮد دارد. بديهي است كه شرايط انجام تغليظ بر خصوصيات تغذيه اي محصول نهايي بسيار موثر است. روش متداول براي تغليظ آب ميوه ها (تغليظ اتمسفري) به دليل حرارت دهي در دماي بالا براي مدت طولاني باعث تغيير رنگ، طعم و كيفيت نهايي محصول مي شود. ﺑﺎ ﻛﺎﻫﺶ ﻓﺸﺎر اﺗﻤﺴﻔﺮي، ﻧﻘﻄﻪ ﺟﻮش ﻛﺎﻫﺶ ﻣﻲ ﻳﺎﺑﺪ. اﻳﻦ روش ﻳﻜﻲ از ﻣﻬﻢ ﺗﺮﻳﻦ راهﻛﺎرﻫﺎﻳﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ اﻣﺮوزه در ﺑﺴﻴﺎري از ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺑﻪﺧﺼﻮص در ﺻﻨﺎﻳﻊ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺤﺼﻮﻻت ﺑﺎ ارزش و ﺣﺴﺎس ﺑﻪ ﺣﺮارت، اﺳﺘﻔﺎده ﻣﻲ ﮔﺮدد. تغليظ تحت خلأ به دليل دماي فرآيند كمتر نسبت به روش متداول تغليظ، باعث حفظ بهتر خواص تغذيه اي و حسي محصول مي شود. علاوه بر اين، ﻣﺼﺮف اﻧﺮژي در ﻓﺮاﻳﻨﺪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻛﺎﻫﺶ ﻣﻲﻳﺎﺑﺪ. در اين سامانه ها، از آب گرم به عنوان محيط حرارتي استفاده مي شود. فرآيند حرارت دهي با آب گرم به دليل انتقال حرارت به روش هدايتي به داخل محصول، بسيار زمان بر بوده و باعث افزايش انرژي مصرفي مي شود. در اين طرح، سيستم تغليظ تحت خلأ با منبع حرارتي مادون قرمز با هدف حفظ بيشتر كيفيت اوليه محصول و همچنين كاهش مصرف انرژي، مورد بررسي قرار مي گيرد. در اين سيستم، دماي محصول در حال تغليظ، به صورت هوشمند كنترل مي شود.
موارد یافت شده: 1