لیست اختراعات با مالکیت محمد سعيد جامي فروشاني
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1398/03/20
خلاصه اختراع:

در فرآيند تمايز سلولهاي بنيادي پالپ دندان انساني به سمت سلول هاي پيشساز عصبي كه قابليت تمايز به انواع سلولهاي عصبي تخصصي را دارند با به كارگيري روش مناسب و تكرارپذير از منشاء سلولهاي بنيادي پالپ دندان انساني، سلول هاي پيشساز عصبي توليد گرديدند. امروزه با پيشرفت دانش و فن آوري در حوزه علوم زيستي و كشف سلولهاي بنيادي كه قابليت تمايز به انواع سلولها را دارند و مفهوم آن بشر به فكر استفاده از اين دانش در درمان بيماريها و ترميم بافتهاي آسيب ديده افتاده است. يكي از بافتهايي كه ترميم آن بسيار مورد توجه بشر مي باشد بافتهاي عصبي و انواع اعصاب موجود در بدن انسان مي باشد. براي تبديل يك سلول بنيادي به سلول عصبي ابتدا مي بايست اين سلول به پيسشاز عصب يا Neural Progenitor تبديل گردد. لذا هم منشا تهيه سلول بنيادي مهم است و هم اينكه بايد بررسي گردد چگونه مي توان منشا سلولي مورد نظر را به سمت سلول عصبي تمايز داد. در اين اختراع برروي منشا سلول بنيادي پالپ دندان انساني به عنوان يك منبع مناسب و قابل دسترس مطالعه شده است و روشي به دست آمد كه به صورت تكرارپذير اين منشا سلولي به سلولهاي پيشساز عصبي تبديل گردند.

تاریخ ثبت: 1398/03/20
خلاصه اختراع:

فرآيند تمايز سلولهاي بنيادي پالپ دندان انساني به سمت توليد سلول هاي عصب شنوايي، يك منشا نوآوارنه و منحصربه فرد محسوب مي گردد چرا كه تاكنون گزارشي مبني بر تمايز اين منشا به سمت سلول موئي شنوائي منتشر نشده است. سلول بنيادي حاصل از پالپ دندان انساني اين مزيت را نسبت به سلولهاي بنيادي جنيني دارد كه با توجه به اينكه از خود فرد قابل تهيه است مشكلات اخلاقي استفاده از سلول بنيادي با منشا جنيني جهت استفاده در مطالعات سلولدرماني را ندارد و چون از خود فرد تهيه مي شود مشكل رد پيوند وجود ندارد. در اين مطالعه با به كارگيري عوامل رشد و استفاده از مواد شيميايي مناسب بدون به گارگيري روشهاي دست ورزي ژنتيكي ابتدا سلول بنيادي پالپ دندان انساني به پيش ساز عصبي تبديل و سپس بيان پروتئينهاي مورد نظر ، Nestin، Peripherin و Sox2 در سطح نسخه برداري و پروتئينهاي Ngn1 و Sox2 در سطح پروتئين را نشان داده شدند. لذا سلول تمايز يافته حاصل قابليت استفاده در مطالعات سلول درماني در مدلهاي مناسب داراي نقص در شنوائي را داراست.

تاریخ ثبت: 1398/03/20
خلاصه اختراع:

فرآيند تمايز سلولهاي بنيادي پالپ دندان انساني به سمت توليد سلول هاي موئي شنوائي يك منشا نوآوارنه و منحصربه فرد محسوب مي گردد چرا كه تاكنون گزارشي مبني بر تمايز اين منشا بخصوص به سمت سلول موئي شنوائي منتشر نشده است. سلول بنيادي حاصل از پالپ دندان انساني اين مزيت را نسبت به سلولهاي بنيادي جنيني دارد كه با توجه به اينكه از خود فرد قابل تهيه است مشكلات اخلاقي استفاده از سلول بنيادي با منشا جنيني جهت استفاده در مطالعات سلول درماني را ندارد و چون از خود فرد تهيه مي شود مشكل رد پيوند وجود ندارد. در اين مطالعه با به كارگيري عوامل رشد و استفاده از مواد شيميايي مناسب بدون به گارگيري روشهاي دست ورزي ژنتيكي ابتدا سلول بنيادي پالپ دندان انساني به پيش ساز عصبي تبديل و سپس بيان پروتئينهاي مورد نظر شاملCalretinin ، Atoh1 و ميوزين در سطح نسخه برداري و پروتئينهاي Atoh1 و P75 NGF RECEPTOR نشان داده شده اند. لذا سلول تمايز يافته حاصل قابليت استفاده در مطالعات سلول درماني در مدلهاي مناسب داراي نقص در شنوائي را داراست.

تاریخ اظهارنامه: 1396/02/20
تاریخ ثبت: 1396/07/25
خلاصه اختراع:

دستگاه وكيوفيوژ خشكجام جهت تغليظ و خشك كردن نمونه ها و فراورده هاي بيولوژيك، دارويي، غذايي، عصاره هاو محلولهاي شيميايي و بيوشيميايي طراحي شده است. اين دستگاه با اعمال شرايط خلا (تقريبا كامل) باعث تسريع در تبخير حلالهاي مختلف در محلولها و فراورده هاي بيولوژيك مي شود. نقطه قوت و همچنين تمايز اين دستگاه نسبت به نمونه هاي خارجي پمپ تخليه بسيار قوي طراحي و تعبيه شده توسط مجريان ميباشد. در دستگاههاي مشابه ساخت كشور آلمان خلا ايجاد شده توسط پمپ هاي داراي تكنولوژي دنده اي حدود 50 تا 200 ميلي بار ميباشد ليكن پمپ توليدي مجريان با بهره گيري از تكنولوژي هيدروليك و پنوماتيك قادر به اعمال خلا بسيار قوي و تقريبا كامل (فشار هواي نزديك به صفر و كمتر از يك ميلي بار) ميباشد كه باعث افزايش تصاعدي كاري دستگاه خواهد شد. اين دستگاه با ايجاد مكش بيش از پانزده متر مكعب بر دقيقه و ايجاد خلا كمتر از يك ميلي بار، داراي سرعت و توانايي بالا در تغليظ و خشك كردن نمونه ها و فراورده هاي بيولوژيك ميباشد. همچنين جهت سهولت در جمع آوري عصاره يا پودر خشك شده، اين دستگاه مجهر به يك سانتريفيوژ با دور متغير ميباشد كه قابليت تجهيز با انواع روتورها با سايز و اندازه متفاوت ميباشد. اين قابليت باعث مي شود كه دستگاه براي تغليظ و خشك كردن نمونه ها در حجمهاي متنوع (از كمتر از 1 ميلي ليتر تا بيش از يك ليتر) انعطاف لازم را داشته باشد و محلولها در حين جوشيدن در دماي دلخواه تحت نيروي گريز از مركز قرار گرفته واز ظرف به بيرون پاشيده نشوند. در صورت نياز، سيستم كنترل دماي تعبيه شده در دستگاه ميتواند دماي محلول را در نقطه دلخواه بين 20- تا 60 درجه سانتيگراد نگه دارد و از اين طريق نيز به افزايش نرخ تغليظ و خشك كردن نمونه كمك كند.

موارد یافت شده: 4