لیست اختراعات با مالکیت
محمد شكوهي فر
7 عدد
دستگاه مكانيزه تنفس در زير آب جهت فعاليت هاي تفريحي، غواصي و استتار نيروي دريايي؛ با كاربري آسان براي ايجاد شرايط تنفسي راحت، آسان براي فرد و در دسترس براي نيروي دريايي و فعاليت هاي تفريحي و غواصي ساخته شده است. طراحي اين سيستم به گونه اي است كه كاملا از طبيعت الهام گرفته شده و با قوانين فيزيكي سازگاري كامل دارد. همان طور كه مي دانيم استتار از اصول و عوامل پدافند غير عامل مي باشد؛ و استفاده از تجهيزات و تسليحات متعدد براي تجهيز سربازان و بالا بردن روحيه ايشان از تاكتيك هاي جنگي است كه بايد براي فريب دشمن به كار رود . همچنين براي بسياري از فعاليت ها در زير آب از جنبه هاي مختلف تفريحي ، غواصي و.... ايجاد راه كاري آسان جهت تنفسي راحت در زير آب بسيار سود مند است. سيستم اختراعي نام برده دستگاهي است كه فرد مي تواند در كوتاه ترين زمان، كمترين حجم، كمترين وزن و با قابليت دسترسي آسان به راحتي به زير آب فرو رود در عمقي مشخص به فعاليت خود ادامه دهد چرا كه اين دستگاه در مقايسه با كپسول اكسيژن كه در هنگام غواصي استفاده مي شود داراي حجم و وزني بسيار كمتر و در هر جا و هر زماني به سادگي قابل دسترس مي باشد. اين دستگاه براي كاربرد نيروي زيادي از فرد نمي گيرد و به راحتي قابل حمل است و در زماني كه بدان احتياجي نيست مي تواند به صورت يك پك كوچك همراه فرد باشد و هر زماني كه فرد بخواهد وارد آب شود مي تواند سريع آن را روي دهان خود بگذارد و وارد آب شود. همچنين كاربرد عينك در اين دستگاه باعث افزايش ديد از اطراف براي شنا گر است.
دستگاه هاي پيشين به اين گونه بود كه يك سيم حاوي شفت را به صورت دستي درون يك چاه مي انداختند و از طريق يك دستگاه كه به يك قرقره متصل بود آنرا به سختي كنترل مي كردند و بعد از اينكه به آب مي رسيد يك چراغ روشن ميشد چون از سيم روكش دار ضعيف استفاده مي شد ( براي سبكي ) ممكن بود بعد از چند بار استفاده در اثر سايش ، نيروي كششي و فشلري بيش از حد به سيم سيم پاره شده و در چاه مي افتاد و يكي ديگر از معايب اين سيستم اين بود كه متراژ را روي سيم به صورت دستي مي نوشتند اما نمونه ساخته شده به وسيله ما كاملا خودكار بوده و روي چاه قرار مي كيرد و بعد به صورت كاملا الكترونيكي ( بدون كار دستي دشوار ) شروع به كار مي كند .پس از اينكه به سطح آب رسيد و به صورت خودكار قطع كرده و متراز را روي نمايشگر نمايش مي دهد و اينكه مقدار شارژ را به در صد نمايش مي دهد . موتور به پنل كنرل و سيم متصل است و برنامه حركت را از موتور گرفته و بعد از دريافت برنامه موتور شروع به باز كردن سيم مي كند و مادامي كه شفت هوشمند به عمق آب رسيد يك سيگنال به پنل كنترل مي رسد و پنل به صئرت خودكار از حركت موتور جلوگيري مي كند و از طريق يك نمايشگر متراژ ملاحضه مي شود سپس از طريق پنل موتور فرمان داده مي شود كه سيم باز شده را جمع نمايد ابتدا با زدن دكمه روشن دستگاه روشن شده و سپس دستگاه را در جاي مناسب براي چاه قرار داد بعد دكمه شروع يا start باعث شروع به كار دستگاه مي شود و مادامي كه به عمق مورد نظر رسيد به صئرت خودكار قطع شده و متراژ بر روي نمايشگرظاهر مي گردد و در ضمن در حين كار با دستگاه به صورت خودكار متراژ لحظه اي نمايش داده مي شود و اينكه ميزان شارژ دستگاه به درصد نمايش داده مي شود و بعد از اتمام كار دكمه پايان يا stop باعث جمع شدن سيم شده و در پايان دكمه power باعث خاموش شدن دستگاه مي شود
دستگاه ديجيتايزر فيلمهاي پزشكي خودكار
دستگاه پيشين به اين گونه بود كه هم فوق العاده سنگين بود( به علت وجود مدارات پنو ماتيكي )و همين ك قابليت اجرايي نداشتو اينكه فقط با برق شهري كار مي كرد و زاويه لازم كه خيلي براي ازمايش مهم است غير قابل تنظيم بود و محفظه نگهدارنده سرنگ از لحاظ ايمني درصد پاييني بود چرا كه ممكن بود در زمان پرتاب سرنگ هم پرتاب شود و اين امري خطرناك بود و در اخر اينكه نمونه گذشته تنظيم فاصله به صورت دستي انجام ميگرفت اما در نمونه ساخته شده به وسيله ما دستگاه فوق العاده سبك و قابليت حمل و نقل را داراستو اينكه ب دو صورت برق و باطري قابل استفاده است و زاويه لام به صورت الكترونيكي قابل تنظيم بوده و فاصله لام تا سرنگ نيز ب صورت الكترونيكي قابل تنظيم است و در ضمن سرنگ در محفظه نگه دارنده اش كاملا ب صورت فوق امنيتي قرار دارد. موتور ها با سيم به محفظه نگهدارنده لام و يك موتور به صفحه لغزنده براي تنظيم فاصله و يك موتور براي ايجاد ضربه قرار دارد و زمانيكه دگه روشن را مي زنيد نمايشگر فعال شده و ميزان شارژ را نمايش مي دهد با زدن دكمه لام ميتوان زاويه لام را تنظيم و بعد با زدن دكمه پرتاب لحظه اي و تخليه مايع حاوي مغز استخوان درون سرنگ بر روي لام آزمايشگاهي مي گردد . ابتدا با زدن دكمه فاصله ميزان فاصله از سرنگ تا لام تنظيم مي شود پس از آن با زدن دكمه پرتاب مايع سلولي درون سرنگ تخليه شده و روي لام پاشيده مي شود و سلول اماده آزمايش و نمونه گيري ميشود .
دستگاه سه بعدي ساز تصاوير با قابليت نمايش 360 درجه ، با الگو گيري از قوانين طبيعي فيزيكي، تصاوير سه بعدي را در فضا تشكيل ميدهد و از مزاياي آن مي توان به رؤيت تصاوير سه بعدي بدون نياز به عينك اشاره نمود. در سيستم هاي بصري متداول دو مشكل اساسي و فراگير وجود دارد ؛ از جمله: ثابت بودن و يا دو بعدي بودن محتوا. در صورتي كه اين موضوع، با نحوه عملكرد سيستم بينايي فرد ناظر، تطابق كامل ندارد. با الگوگيري از قوانين انعكاس نور عدسيها در داخل منشوري دستگاه، متريال يا اِلِمان هاي مناسبي به كار برده شده؛ كه با استفاده از آن مي توان اِفِكت هاي خاصي را با حالتي پويا ايجاد كرد و به صورت انيميشن، با ايجاد تصاوير حجمي يا سه بعدي، در تابلوهاي تبليغات و غيره استفاده نمود. دستگاه سه بعدي تصاوير، كاربردهاي تبليغاتي، تفريحي، علمي و صنعتي دارد و با ايجاد و محتواي متغيير، مي تواند بدون نياز Full HD تصويري سه بعدي از تمام زوايا ، به صورت به لوازم جانبي، در اندازه ها و ابعاد مختلف، بر اساس سفارش مشتري توليد گردد.
اختراع \\" دستگاه ديجيتالايزر عكس هاي نگاتيو پزشكي خودكار \\" در زمينه فني : بخش الف : نيازهاي انساني – زير بخش سلامتي و بهداشت تهيه تصاوير پزشكي از جمله سي تي اسكن ، ام آر آي و ... از جمله روش هاي رايج تشخيص بيماري است كه در علم پزشكي مورد استفاده قرار مي گيرد و معمولا فيلم هاي پزشكي بايد بين 1 تا 5 سال در محل مناسبي نگهداري شوند. بزرگترين مشكلي كه وجود دارد ، مسئله بايگاني كردن اين فيلم ها مي باشد كه با مشكلات زيادي از جمله : اتلاف هزينه ، اشغال فضاي زياد در بايگاني و نياز به ايجاد شرايط خاص در نگهداري ، ايجاد آلودگي زيست محيطي ، عدم امكان تشكيل كميسيون پزشكي در تشخيص بيماري و... همراه مي باشد . از طرفي برخي از دستگاه هاي موجود ، از جمله دستگاه پكس قابليت ديجيتال كردن فيلم هاي قديمي و فيلم هايي كه قبلا تهيه شده اند را ندارد و با محدوديت هايي همراه مي باشد . هدف از ساخت اين دستگاه رفع معايب فوق و سهولت در بخش آرشيو و تبديل آرشيو عكس هاي نگاتيو پزشكي از دستي به ديجيتال مي باشد ، كه اساس اين اختراع ، طراحي و تلفيق چشم الكترونيكي آن از تكنولوژي هاي CCD ،Webcam و دوربين هاي ديجيتال مي باشد. همچنين منبع نور با تابش يكنواخت در 8 طيف نوري ساخت شده است كه ضمن افزايش كيفيت تصوير به منظور جلوگيري از حذف اطلاعات فيلم ( در اثر انعكاس نور )، منبع نور در بالاي دستگاه و مقابل چشم الكترونيكي قرار گرفته است . اين دستگاه در تهيه نسخه ديجيتال فيلم هاي راديولوژي از جمله ام ار اي ، سي تي اسكن و همچنين در ديجيتال نمودن فيلم هاي تهيه شده قبلي كاربرد دارد .
عضله بادي دستگاهي است مرتبط با پنوماتيك كه مي تواند با باد حركت ايجاد نمايد و همانند يك عضله انسان - وقتيكه تحريك شود - رفتار نمايد ممكن است كه شما فكر كنيد كه اين يك ايده جديد نيست و جك ها و سيلندرهاي پنوماتيكي نزديك به چند دهه است كه همين كار را انجام مي دهند اما بايد گفت كه قيمت پايين، روش استفاده آسان و كارايي عضله بادي، اين دستگاه را از جك ها و سيلندرهاي استاندارد بادي متمايز مي كند به گونه اي كه قيمت هر جك بادي حداقل 5 برابر قيمت يك عضله بادي است (عضله بادي تنها با كمتر از 20000 ريال قابل ساخت است و در جك بادي فقط يك حركت راست بوسيله باد داريم اما در عضله بادي ما مي توانيم در زاويه ها با انحناهاي متفاوتي از آن استفاده كنيم مثلا در دستگاهي كه ما نيازبه جك بادي داريم و مكان ما هم داراي انحنا مي باشد نمي توانيم از اين ابزار استفاده كنيم چون جك بادي نمي تواند مثلا در زاويه 45 درجه قرار بگيرد و از نظر قدرت نيز عضله بادي نسبت به جك بادي برتر است به اين صورت كه مثلا در جك بادي با فشار 4 بار تنها مي توانيم 10 كيلو وزنه را بلند كنيم اما با عضله بادي ما مي توانيم با فشار 4 بار و كورس بيشتري نسبت به جك بادي، 50 تا 60 كيلو وزنه را بلند كنيم و در كارهاي پنوماتيكي مخصوصا جك، كورس، سطح مقطع و فشار مهمترين عوامل بازدهي يك كار صنعتي مي باشد (البته در 60 كيلو كورس عضله با جكي كه قدرت 10 كيلو را داشت، برابر است) و حال آنكه ما در عضله بادي با سطح مقطع كمتر نسبت به جك، كورس و قدرت بيشتري را مي توانيم ايجاد كنيم (البته در 45 كيلو كورس عضله حدود 3 تا 3.5 سانتي متر است ولي در 60 كيلو كورس 2.5 سانتي متر كه برابر با جك بادي است. پس فاكتورهاي مهمي كه عضله بادي را از جك پنوماتيكي متمايز مي كند: 1- وزن سبك و قدرت زياد 2- نصب آسان و قابل اطمينان 3- بدون نياز به مراقبت (اما در جك بادي هر چند وقت يكبار بايستي آن را روغن كاري كرد و نياز به مراقبت دارد.)
موارد یافت شده: 7