لیست اختراعات با مالکیت
محمودرضا محمودپور
1 عدد
تغذيهي نامتوازن مردم چه به صورت پرخوري در كشورهاي توسعه يافته و چه به صورت كم خوري در كشورهاي محروم، شيوع انواع بيماري هاي قلبي- عروقي، چاقي، ديابت و فشار خون بالا را به همراه داشته است. بنابراين، امروزه نه فقط تأمين مواد مغذي و نيازهاي پروتئيني، ويتاميني، كالريك و مواد معدني اهميت دارد، بلكه جنبههاي دارويي (پيشگيري كننده و درماني) مواد غذايي نيز مورد توجه است مرتضويان و سهراب وندي(1385). ميتوان سسي بر پايه پنير را با سديم كم ارائه كرد كه علاوه بر سلامت بخشي پنير، نگراني ناشي از مصرف نمك اضافه را برطرف كند. همچنين با كاهش روغن و عدم استفاده از تخم مرغ، از عوارض ناشي از مصرف زياد آن ها جلوگيري كرد. با اين وجود جهت جايگزيني خواص كاربردي روغن كه باعث حالت نرمي، رواني، خامه اي و احساس دهاني خوشايند و پايداري محصول مي شود از صمغ استفاده گرديد و جهت پاره اي از ويژگيهاي ذكر شده به همراه خاصيت امولسيفايري تخم مرغ از كنستانتره پروتئين شير، پنير و نشاسته اصلاح شده استفاده شد.
موارد یافت شده: 1