لیست اختراعات با مالکیت مسعود بهرامي
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1396/04/20
خلاصه اختراع:

باتوجه به اينكه شير و لبنيات به خصوص انواع غني‌شده‌شان منابع خوبي براي تامين ويتامين‌ها و مواد معدني بدن انسان هستند، و ويژگي هاي سلامتي زايي ماست به همراه روند رو به رشد مصرف آن، اين فرآورده را تبديل به يك حامل ايده آل براي افزودن اسيدهاي چرب امگا3 در رژيم غذايي معمولي مصرف‌كنندگان كرده است براين اساس هدف ازاين مطالعه توليد ماست پروبيوتيك داراي امگا 3 مي باشد تا ضمن قرار گرفتن اين محصول پر خاصيت در سفره ايراني از معضلات كمبود امگا 3 در سبد تغذيه اي جلوگيري بعمل آيد توليد اين محصول باعث خواهد شد تا با كمتر شدن نياز افراد به مكملهاي دارويي وصرف هزينه هاي درماني وحفظ سلامت بيشتر باعث صرفه جويي گرددبا توجه به اين هدف بر آن شديم تا با توليد ماست داراي پروبيوتيك امگا 3 براي تمام افراد جامعه در سنين مختلف و افزودن خاصيت پروبيوتيك به مواد غذايي و يا مصرف آنها به شكل مكمل‌ها با ايجاد يك تعادل بيولوژيك در ارگانسيم‌هاي بدن و بهبود عملكرد سيستم ايمني و افزايش قدرت دفاعي ميزبان در برابر برخي از ميكروارگانيسم‌ها موجب بهبود سلامت ميزبان گردند. از اين رو شير پاستوريزه 4درصدچربي را روي حرارت گذاشتيم تا دمايش به 9۵ درجه سانتي گراد برسد. وقتي به اين دما رسيدتا 10 دققيه اين دما حفظ مي گرددسپس شير را تا دماي 45 درجه سانتي گراد خنك كرده و استارتر پروبيوتيك وپودر دانه كتان را به ميزان 2 درصد شير خام افزوده و پس از هم زدن شير را به مكان گرم(دماي 45 درجه ) منتقل وپس از رسيدن به قوام لازم به جاي سرد (دماي زير 6 درجه ) منتقل و ماست مورد نظر تهيه مي گردد.

موارد یافت شده: 1