لیست اختراعات با مالکیت مصطفی راشدی فر
1 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 1
تاریخ ثبت: 1402/09/04
خلاصه اختراع:

موادغذايي با رطوبت ميانه توجه زيادي را در سراسر جهان به خود جلب كرده‌اند. اين مواد، محصولاتي را در برمي‌گيرند كه از نظر ميكروبيولوژيكي در دماي اتاق پايدار باشند. همچنين برخي از ويژگي‌هاي اوليه از قبيل؛ رنگ، بافت و طعم محصولات غذايي تازه را حفظ مي‌كنند. . از جمله ويژگي‌هاي منحصر به فرد موادغذايي با رطوبت ميانه كه استفاده از آنها را براي مصرف‌كنندگان جذاب مي‌كند، ايمني ميكروبي، ويژگي‌هاي حسي مطلوب، ارزش غذايي بالا و آماده طبخ و مصرف بودن را مي‌توان نام برد. از جمله مشكلات در توليد مواد غذايي با رطوبت ميانه امكان كنترل فعاليت ميكروبي، قارچ ها و فعاليت هاي انزيمي است. لذا ساخت يك خشك كن پيوسته مادون قرمز هواي گرم مجهز به اشعه فرابنفش مد نظر قرار گرفت. نوآوري هاي طرح شامل: استفاده از خشك كن هاي مادون قرمز هواي گرم به صورت تركيبي، جريان هواي گرم عبوري ضد جريان، پيوستگي سامانه و عدم دخالت اپراتور در مراحل خشك كني، استفاده از اشعه فرابنفش براي انجام ميكروب زدايي و افزايش ماندگاري محصول مي‌باشد.

موارد یافت شده: 1