لیست اختراعات با مالکیت ميلاد پرهام فر
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1392/02/18
خلاصه اختراع:

تحقيقات گسترده‌اي در زمينه پليمرهاي مقاوم حرارتي انجام شده است كه بيشترين تحقيقات بر روي پليمرهاي آلي صورت گرفته است، البته سيستم‌هاي آلي- فلزي و معدني نيز نتايج قابل قبولي در اين زمينه داشته‌اند. پليمرهاي مقاوم حرارتي بايد ويژگي هاي از قبيل نقطه ذوب بالا، مقاومت در برابر تخريب اكسايشي در دماهاي بالا، مقاومت در برابر ساير فرآيندهاي تجزيه گرمايي غير اكسايشي و نيز پايداري در برابر عوامل شيميايي و اشعه را ايجاب مي‌كند. روش هاي مختلفي براي تقويت مقاومت گرمايي پليمر وجود دارد كه از آن جمله مي‌توان به افزودن قطعات صلب به زنجير اصلي و همچنين وارد كردن حلقه‌هاي آروماتيك به زنجير اصلي پليمر و افزايش بر هم كنش هاي بين زنجيري و اتصالات ميان زنجيري اشاره كرد. پلي ايميدها به عنوان يكي از بهترين و پركاربردترين پليمرهاي مقاوم در برابر حرارت، نور و مواد شيميايي شناخته شده اند. اين پليمرها از كارايي بسيار بالايي برخوردار بوده و كاربردهاي بسياري در زمينه هاي مختلف يافته اند. هدف از اين اختراع ساخت كامپوزيت هاي پلي ايميد تقويت شده با كربن تيوب ها مي باشد كه داراي مقاومت بالايي در برابر حرارت مي باشند و كاربرد گسترده اي در صنايع مختلف دارند. در اين اختراع با افزايش مقدار كربن تيوب ها به مقاومت گرمايي بالا دست يافتيم. در اين اختراع نانوكامپوزيت هاي پلي ايميد تقويت شده با درصدهاي مختلف (3-1%) از نانو كربن تيوب ها به روش درجا و با استفاده از فرآيند ايميداسيون گرمايي تا دماي oC 200 به طور موفقيت آميزي تهيه شدند. ماتريس پلي ايميدي به كار رفته در تهيه نانوكامپوزيت ها از طريق واكنش تراكمي بين 4,´4-دي آمينو دي فنيل اتر و 3,'4,3,'4- باي فنيل تترا كربوكسيليك دي انيدريد تهيه شد. در نهايت ساختار و مورفولوژي فيلم هاي نانوكامپوزيتي حاصله از طريق روش هاي طيف سنجي مادون قرمز(FT-IR) , پراش پرتو ايكس (XRD) و ميكروسكوپ الكتروني روبشي(SEM) مورد بررسي قرار گرفت. همچنين خواص گرمايي نانوكامپوزيت هاي حاصله از طريق آناليز گرماييTGA-DTG بررسي شد و نتايج نشان مي دهد كه نانوكامپوزيت ساخته شده با 3% از نانو كربن تيوب ها بيشترين مقاومت حرارتي را دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/08/22
تاریخ ثبت: 1392/10/11
خلاصه اختراع:

در حال حاضر بسياري از قطعات موجود در خودروها شامل بدنه قايق ها، هواپيماها و وسايل نقليه عمومي از يك سو و سطوح داخلي خودروها از سوي ديگر توسط فايبر گلاس ساخته مي شود، اين مساله داراي مزاياي بسياري مي باشد ولي در عين حال بايد دانست عدم بازيافت فايبر گلاس كماكان به عنوان بزرگترين معضل در بكارگيري آن به شكل گسترده تر مطرح است. در واقع ورق هاي فايبر گلاس با يك مشكل هميشگي همراه هستند كه عبارت است از اينكه در صورت اعمال كوچكترين آسيب به بافت آن عملاً فاقد استفاده بوده و دور ريز محسوب مي گردد. در حال حاضر در پي پژوهش هايي كه در تيم تحقيقاتي موجود صورت گرفته است به فرآيندي دست يافتيم كه با ارائه يك خمير حائز تمامي ويژگي هاي شيميايي و مكانيكي ماده فايبر گلاس به ترميم سطوح آسيب ديده پرداخته و به بسياري از معضلات اقتصادي و زيست محيطي حال حاضر پايان داد. در اين روش فايبر گلاس هاي بازيافتي را در يك دستگاه خردكن به پودر مبدل مي سازيم و پس از عبور پودر حاصل از سرند ذرات آن به دو دسته ريز و درشت تقسيم مي شوند كه اين مساله ناشي از مش بندي اين سرند بوده و نهايتاً ذرات درشت بر روي سرند با حفره هاي كوچكتر قرار مي گيرد و ذرات ريز تر با عبور از اين مرحله در سيني پاييني كه مختصص به ذرات ريز است قرار مي گيرد در اين مرحله با افزودن ماده حلال پلي استر موجود را حل مي نماييم و پس از طي كردن زمان ماند كه براي همگن سازي محلول موجود واجب و ضروري به نظر مي رسد. مرحله ساخت خمير صورت مي گيرد كه طي آن محلول مورد نظر به خمير حاوي پلي استر بدل مي گردد. اين خمير به صورت بالقوه داراي قابليت برقراري پيوندهاي شيميايي بسيار قوي با فايبر گلاس خشك كه به عنوان سطح پايه نيازمند ترميم بوده است مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/09/14
مالک/مالکان: ميلاد پرهام فر
تاریخ ثبت: 1392/09/14
خلاصه اختراع:

در اين زمينه با شناسايي نقاط ضعف سوخت هاي فسيلي به ويژه در بحث آلايندگي توانستيم ضمن ارائه سوختي كاملاً پاك براي بكارگيري در موتورهاي ديزل كنوني بدون هيچ تغييري در ساختار آنها به نتايج بسيار قابل توجهي در زمينه بهبود عملكرد موتور دست يابيم. در سوخت جديد داراي تركيبي است كه فاقد منابع گوگردي است و ويژگي هاي بسيار چشمگيري براي استفاده ي مستقيم در موتورهاي ديزل دارد. با استفاده از اين سوخت خدمات شاياني در جهت حفظ محيط زيست در تمامي مراحل دستيابي،استفاده و حتي جلوگيري از كوتاه شدن عمر موتور ها و تبعا جلوگيري از ورود آلاينده ها در مراحل توليد موتورهاي ديزل انجام ميگردد. با استفاده از بررسي هاي صورت گرفته نتايج حاكي از آن است كه در صورت استفاده از اين سوخت تحول چشمگيري در كاهش آلاينده هاي زيست محيطي صورت خواهد گرفت كه اين مساله با توجه به مورد توجه قرار گرفتن محيط زيست سالم در سرتاسر دنيا و شيوع عوارض شديد واجتناب ناپذير آن نظير انواع بيماريها طي ساليان اخير مي تواند جذابيت هاي بسياري براي بازار مصرف به دنبال داشته باشد.

موارد یافت شده: 3