لیست اختراعات با مالکیت نعيم احمدي نژادفرسنگي
17 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 17
تاریخ اظهارنامه: 1397/04/29
تاریخ ثبت: 1398/02/17
خلاصه اختراع:

بعد از پرورش گياه دارويي خارخاسك به صورت كشت گلخانه اي با مخلوط نمودن عصاره هيدروالكي آن با عصاره ميخك و پودر خرنوب قهوه خرنوب را توليد فراوري نموده و با بسته بندي كردن آن به صورت ساشه آن را به صورت صنعتي در اوردم .

تاریخ اظهارنامه: 1397/02/19
تاریخ ثبت: 1397/08/30
خلاصه اختراع:

با استفاده از چاي سبز و چند گياه دارويي ديگر شكلات چاي سبزي توليد كرده ام كه به عنوان مكمل كاهش وزن مي توان از آن استفاده كرد

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/23
تاریخ ثبت: 1399/10/29
خلاصه اختراع:

در اين اختراع از شيره خرنوب به جاي شكر براي تخمير نوشيدني كامبوجا استفاده شده است . در نتيجه اين جايگزيني اسيد گلوكورونيك نوشيدني كامبوجا به طرز معني داري افزايش يافت .

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/16
تاریخ ثبت: 1399/12/13
خلاصه اختراع:

نمونه ي جلبك اسپيروليناي تهيه شده در محيط كشت زاروك كشت داده شد . 300گرم پودر جوانه گندم در آب مقطر ميكس گرديد و حجم آن با آب مقطر به 780 ميلي ليتر رسانيده شد . رقيق سازي محلول براي تهيه غلظت هاي تحقيق توسط آب مقطر انجام شد .در نمونه هاي تيمار به محيط كشت مايع زاروك ، محلول پودر جوانه گندم با غلظت هاي 0، 1، 2 ، 3 ،4 گرم بر ليتر اضافه شد . استخراج فيكوسيانين انجام گرفت . بعد از آزمايش مشخص شد ميزان فيكوسيانين جلبك اسپيرولينا با افزايش غلظت محلول پودر جوانه گندم افزايش يافته است. اندازه گيري خاصيت آنتي اكسيداني عصاره هاي آبي با استفاده از راديكال آزاد DPPH مورد بررسي قرار گرفت . مشاهده شدخاصيت آنتي اكسيداني جلبك اسپيرولينا با افزايش ميزان غلظت محلول پودر جوانه گندم افزايش يافت .

تاریخ اظهارنامه: 1399/11/10
تاریخ ثبت: 1400/02/13
خلاصه اختراع:

پيري و چين و چروك هاي پوستي يكي از مشكلات رايج پوستي مي باشد . در اين اختراع با استفاده از مايع تخميري چاي سبز كه حاصل تخمير چاي سبز شيرين كه براي شيرين كردن چاي سبز از عصاره آبي ريشه شيرين بيان استفاده شده است ، سركه پوست موز و قارچ كامبوجا مي باشد به عنوان يك ماده مغذي براي پوست كرم ضد پيري و چين و چروك پوست را توليد كرديم .

تاریخ اظهارنامه: 1399/08/04
تاریخ ثبت: 1400/05/06
خلاصه اختراع:

بيشتر داروهاي متداول در درمان COVID-19 سعي مي كنند PH سلولهاي بدن را بازي كنند تا از پيشروي ويروس جلوگيري شود . پس يكي از راههاي درمان و پيشگيري از بيماري كرونا قليايي كردن بدن است . سبزه گندم يكي از قليايي ترين محصولات موجود در اين كره خاكي است . مهم ترين مشكل استفاده از سبزه گندم تلخي فوق العاده زياد آن است . با پرورش گياه گندم در فضاي بسته با استفاده از لامپ هاي فتوسنتز كه نور قرمز و آبي زيادي دارند با طول موج 666 نانومتر با درجه حرارت محيط 25-30 درجه سانتي گراد و غلظت CO2 1500PPM عمل فتوسنتز در گياه گندم به طور كامل صورت مي پذيرد و علاوه بر افزايش مقدار كلروفيل هاي a و b و خواص آنتي اكسيداني آن مزه تلخ آن هم به ميزان قابل توجهي كاهش مي يابد .

تاریخ اظهارنامه: 1399/11/12
تاریخ ثبت: 1400/05/16
خلاصه اختراع:

70 درصد آب پنير + 20 درصد كرم Eisenia fetida +10درصد بادام را در مخلوط كن ريخته و مخلوط را از صافي عبور مي دهيم.در ظرف شيشه اي 1.5 ليتر از محلول فوق + 250 گرم شيره ريشه شيرين بيان + 50 گرم قارچ كفير ريخته ظرف شيشه اي را به مدت 72 ساعت در جاي تاريك قرار مي دهيم . محلول تخميري بدست آمده را به علت وجود اسيد آمينه و آنتي اكسيدان هاي فراوان به صورت ژل ضد پيري پوست فرآوري كرديم.

تاریخ اظهارنامه: 1400/02/03
تاریخ ثبت: 1400/09/20
خلاصه اختراع:

سرطان بيماري مهلكي است كه با توجه به تغيير رژيم غذايي در حال افزايش است. از آن جايي كه تكثير غيرقابل كنترل سلولي و مقاومت آن به مرگ برنامه ريزي شده ، ويژگي اصلي سلول هاي سرطاني مي باشد ، بنابراين عاملي كه باعث بروز آپوپتوز در سلول هاي سرطاني شود مي تواند به عنوان ماده ضد سرطاني شناخته شود و پروبيوتيك ها از جمله اين مواد هستند كه فقط در اثر تخمير قارچ كامبوجا به وجود مي آيند . در اين اختراع از قارچ كامبوجا ، چاي ماچاي ، ريشه گياه قاصدك و سركه چغندر قند نوشيدني تخميري با اثرات ضد سرطاني توليد كرده ايم.

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/24
تاریخ ثبت: 1400/09/29
خلاصه اختراع:

كامبوچا(Kambucha) يك لايه پلي ساكاريد حاوي انواعي از مخمرها و باكتري ها است. اين باكتري ها شامل، Bacterium xylinum ، Bacterium gluconicam ، Acetobacter ketogenum و مخمرهايي از انواع شيزوساكاروميسس، ساكاروميسس، تورولا و ... است . مسير تخمير به اين ترتيب است كه اول مخمرهاي موجود در محيط كشت، قند ساكارز را شكسته، گلوكز و فروكتوز توليد مي كنند. فروكتوز هم با ايزومريزاسيون به گلوكز تبديل مي شود، در مرحله بعد اين قند ها به مصرف مخمر ها مي رسند. در اين اختراع با استفاده از پودر گوجه فرنگي ، كامبوچاي ، شيره خرنوب به عنوان منبع تغذيه كامبوچاي و سركه خرما به عنوان استاتر شروع تخمير كامبوچاي نوشيدني كامبوچاي براي درمان آستنوزواسپرمي آقايان توليد كرديم.

تاریخ اظهارنامه: 1400/01/23
تاریخ ثبت: 1400/11/10
خلاصه اختراع:

نوشيدني هاي تخمير شده لبني محصولات سنتي هستند كه به عنوان بستري براي پروبيوتيك ها در رژيم غذاييعمل مي كنند . با اين حال، عدم تحمل لاكتوز، چربي بالا و كلسترول، آلرژي شير و نيز روند رو به رشد گياهخواري،تحقيقات در زمينه محصولات پروبيوتيك غير لبني را ترويج كرده است . ازآنجاكه ميوه ها و سبزي ها حاوي موادسودمندي مانند موادمعدني، آنتي اكسيدان ها، فيبرهاي رژيمي و ويتامين ها بوده و عاري از مواد حساسيت زاي موجوددر شير (لاكتوز و كازئين ها) كه مصرف آن را در برخي از بخش هاي جمعيت محدود مي كند هستند، مي توانندمحيط مناسبي براي توليد نوشيدني هاي غيرلبني پروبيوتيك به شمار آيند. در اين اختراع با استفاده از آب سبزه گندم و باكتري لاكتوكوكوس لاكتيس نوشيدني پروبيوتيك غير لبني را توليد كرديم.

موارد یافت شده: 17