لیست اختراعات با مالکیت پارسا دانش فر
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1397/12/06
تاریخ ثبت: 1398/12/10
خلاصه اختراع:

زمينه فني اين اختراع مرتبط با حوزه تجهيزات برودتي مانند يخچالها و فريزر هاي پزشكي و تجاري و غيره مي باشد. برخي مواد مانند واكسن، داروها، خون و مواد غذايي مانند شير و سبزيجات را بايد در دماي مناسبي نگه داشت. اغلب يخچالها و فريزرها در حضور برق قادر به خنك كنندگي هستند و مشكل زماني شروع مي شود كه برق شهري قطع ميشود. در اين اختراع در زمان حضور برق شهري، برودت در مايعي با گرماي نهان انجماد بالا ذخيره ميشود و در زمان قطع برق با استفاده از يك باتري، پمپ و مبدل حرارتي اين برودت از مخزن محلول به كابين تزريق مي شود و باعث خنك شدن دماي دورن كابين مي شود.

تاریخ ثبت: 1394/11/12
خلاصه اختراع:

پلاكت ها كوچك ترين جزء سلولي بوده، در كنترل خون ريزي و انعقاد طبيعي خون نقش حياتي دارند. شرايط دمايي نگهداري پلاكت بين 20 تا 24 درجه سانتيگراد مي باشد. به همين دليل از انكوباتورهاي مخصوصي براي اين كار استفاده مي شود. طبق استانداردهاي سازمان بهداشت جهاني و استانداردهاي سازمان انتقال خون ايران بايد ايجاد ارتعاش و تلاطم در كيسه حاوي پلاكت به صورت شيكينگ افقي باشد. براي كنترل صفحه تكان دهنده كيسه پلاكت و يا ارگانيسم هاي زنده يك مدار الكترونيك دستورات لازم در خصوص سرعت چرخش و مدت زمان چرخش را از كاربر دريافت كرده و با تبديل اطلاعات دريافتي به پالس¬هاي الكتريكي سيستم چرخشي دستگاه را به حركت در مي آورد.همچنين اين مدار دماي داخلي دستگاه را اندازه گيري كرده و با استفاده از سيستم ترموالكتريك دما را به اندازه مطلوب براي نگهداري پلاكت و يا ارگانيسم هاي زنده مي رساند.

تاریخ ثبت: 1394/11/17
خلاصه اختراع:

در انتقال خون براي جداسازي پلاسما خون از خون كامل ابتدا از روش سانتريفيوژ سنگين استفاده مي شود و سپس كيسه حاوي فرآورده هاي خوني را درون پلاسما اكستراكتورهاي مخصوص قرار ميدهند و تحت فشار پلاسما از كيسه اصلي به كيسه جانبي انتقال مي يابد. يك سنسور سنجش وزن مقدار پلاسما انتقال داده شده از كيسه اصلي را به كيسه جانبي اندازه گيري ميكند و هنگامي كه ميزان پلاسما در كيسه جانبي به حد تعيين شده رسيد توسط يك كلامپ اتوماتيك مسير بسته ميشود. اگر اولويت با وزن پلاسما نباشد توسط سنسور رنگ، سطح پك سل موجود در كيسه اصلي سنجيده ميشود و مقدار پلاسما باقي مانده در پكسل برابر با سطحي است كه كاربر تعيين ميكند و زماني كه پكسل به آن سطح رسيد كلمپ اتوماتيك مسير انتقال پلاسما را از كيسه اصلي به كيسه جانبي قطع ميكند.

تاریخ اظهارنامه: 1393/04/30
تاریخ ثبت: 1393/08/25
مخترع/مخترعان: دانيال دانش فر
خلاصه اختراع:

اختلاط نمونه هاي خوني با ماده ضد انعقاد/ انعقادي در پيلوت(Blood collection) تابحال به صورت دستي و يا نميه دستي و با استفاده از شيكرهاي غير تخصصي انجام مي شود كه اين امر گاها باعث عدم اختلاط يكنواخت نمونه خون با ماده ضد انعقاد/ انعقادي در پيلوت و يا ايجاد تنش در نمونه خون مي شود كه اين امر باعث لايز شدن نمونه هاي خوني مي شود. اين اختراع با استفاده از يك مدار الكترونيكي دستورات لازم در خصوص سرعت چرخش، تعداد چرخش و مدت زمان چرخش را از كاربر دريافت كرده و با تبديل اطلاعات دريافتي به پالس هاي الكتريكي، يك استپر موتور گيربكس دار را كه روي بازوي شيكر قرار دارد و محفظه نگهدارنده نمونه هاي خوني را به صورت عمودي و بدون ايجاد لرزش و تنش در نمونه هاي خوني مي چرخاند مي دهد. روند اختلاط نمون ها كاملا اتوماتيك بوده و اطلاعات در يك نمايشگر ديجيتال نشان داده مي شود.

تاریخ ثبت: 1393/10/28
خلاصه اختراع:

براي دوخت لوله كيسه هاي خون بعد از عمل خونگيري بايد از دستگاهي استفاده نمود كه بدون آسيب رساندن به مواد تشكيل دهنده خون، لوله انتقال دهنده خون از اهدا كننده به كيسه خون را مسدود نمايد.جنس لوله كيسه خون از موادي است كه در فركانس 40.68 با توان 70 وات مولكول هاي آن به سرعت شروع به جنبش ميكنند و آن قسمت تا حد ذوب داغ مي شود. و با فشار كمي مسير لوله مسدود ميشود. اين در حالي است كه اين فركانس روي بافت زنده و مواد تشكيل دهنده خون اثري ندارد. در اين دستگاه يك برد كنترل دستور توليد فركانس را به RF ژنراتور ميدهد و برد RF ژنراتور فركانس 40.68 مگاهرتز را با توان 70 وات توليد ميكند. فركانس توليد شده از طريق كابل كواكسيال به دسته رسيده و از بين فك ها عبور مي كند و عمل دوخت انجام مي شودو پس از انجام عمل دوخت فركانس قطع ميشود. در روي بدنه اصلي اين دستگاه نيز فك هايي مشابه فك هاي دسته تعبيه شده كه قابليت سيل كردن روميزي را نيز به كاربر ميدهد.

موارد یافت شده: 5