لیست اختراعات حسين جمالي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 10
تاریخ اظهارنامه: 1396/07/24
مالک/مالکان: حسين جمالي
تاریخ ثبت: 1398/08/27
مخترع/مخترعان: حسين جمالي
خلاصه اختراع:

1- عنوان طرح: عايق رطوبتي با قابليت توليد انرژي الكتريكي 2- زمينه فني اختراع مربوط : برق_الكترونيك مشكل فني و بيان اهداف اختراع : راندمان پايين و هزينه بالاي توليد انرژي الكتريكي به روشهاي قبلي تحت فشار قرار گرفتن شبكه ملي توليد و توضيع نيروي برق مصرف سوخت فسيلي براي توليد انرژي الكتريكي افت انرژي الكتريكي به دليل انتقال آن نياز به پشتيباني از و هزينه ي بالاي نگهداري تاسيسات الكتريكي آلودگي محيطي به دليل توليد برق با استفاده از انرژي هاي فسيلي عدم توازن توزيع انرژي در مناطق مختلف 4- ما ميتوانيم به دو صورت اين عايق رطوبتي را توليد كنيم، روش اول استفاده از لنزي كه ضد آب بوده و هم عايق رطوبتي بوده و هم اينكه انرژي توليد ميكند، روش دوم: استفاده از تراشه ترموالكترونيك مي باشد، اين تراشه گرماي سطح بام را جذب كرده و تبديل به انرژي الكتريكي ميكند. 5-كاربرد:بخش انتقال و توليد نيروي برق _مبحث روشنايي محيط_براي توليد انرژي در منازل مسكوني ، تجاري و... كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1393/11/24
تاریخ ثبت: 1394/08/03
خلاصه اختراع:

قابليت استفاده مجدد قطعات كه به بالا بردن اقتصاد توليد كمك مي كند و جذب ضايعات موتور به وسيله آهنرباي مغناطيسي در درون فيلتر كه باعث دور فرسوده شدن روعن و خرابي خودرو موتور مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1394/08/14
تاریخ ثبت: 1395/03/01
خلاصه اختراع:

با افزايش مقاومت باكتريها در برابر آنتيﺑﻴﻮتيكها تمايل به استفاده از تركيبات ضدميكروبيِ جديد مانند پروبيوتيكها روبه افزايش است. پروبيوتيكها، ميكروارگانيسمهاي زنده و مشخصي هستند كه درصورت مصرف با تعديل فلورميكروبي بدن و رقابت با ميكروارگانيسمهاي پاتوژن باعث اعمال اثرات مفيد بر سلامتي ميزبان مي شوند .از آنجاييكه پروبيوتيكها بواسطه متابوليتهاي فعال خود اعمال اثر ﻣﻲكنند، درﺍين اختراع سعي شد تا يك فرمول موضعي حاوي متابوليتهاي توليدي سويهيلاكتوباسيلوس جهت تسريع در روند ترميم زخمهاي عفوني و پيشگيري ازپيشرفت عفونت تهيه شود. باين ترتيب كه پس از گذراندن شرايط انكوباسيونِ باكتريِ لاكتوباسيلوس در محيط كشتِ بهينه، عصاره تام حاوي تمامي متابوليتهاي باكتري طي شرايط خاصي استخراج شده و پس از تغليظ به يك فرمول پايه حاوي ژليفان سلولزي افزوده شد. نتايج بدست آمده از ارزيابي فيزيكوشيميايي ژل و مطالعات حيواني آن در زخم ايجادشده در مدل حيواني در مقايسه با داروي سيلورسولفاديازين پايداري ، قدرت اثر التيام بخش و ضدميكروبي و نيز اثر پروفيلاكسي آنرا تاييد نموده و ميتواند تحول جديدي در زمينه توليد فرآوردهﻫﺎي پروبيوتيكي موضعي در كنترل و درمان زخمهاي عفوني بيمارستاني باشد. شايان ذكر است كه ژل موضعي فرموله شده، قابليت كاربرد در كنترل التهابهاي پوستي، ترميم زخم عفوني و پيشگيري از ايجادعفونت درانواع زخم را خواهد داشت.

تاریخ اظهارنامه: 1398/11/07
تاریخ ثبت: 1399/07/03
خلاصه اختراع:

از آنجايي كه پژوهشگران براي بررسي نوآوري هاي خود در مراكز تحقيقاتي نياز به يك مدل آزمايشگاهي ابزاربندي شده كوچك مقياس از ديوار حائل براي مدل سازي رفتار خاكريز و تعيين توزيع فشارهاي جانبي بر ديوار حائل در حالت واقعي دارند، گاها به دليل نبود تجهيزات آزمايشگاهي نظير سيستم‌هاي اندازه گيري، از تحقيق و پژوهش مرتبط با طرح خود دست بر مي دارند و آن را رها مي سازند. در اين نوآوري سعي شده است كه جهت انجام تست‌هاي آزمايشگاهي در رشته مهندسي عمران، سيستمي طراحي و توليد شود كه پژوهشگران بتوانند در راستاي بررسي پژوهش‌هاي خود از آن استفاده نمايند و ايده هاي خود را با بررسي هاي آزمايشگاهي عملي سازند و آن ها را به صنعت تحويل دهند. اين نوآوري، دستگاهي تحت عنوان دستگاه تعيين مقدار و توزيع فشارهاي جانبي ناشي از وزن خاك و سربار بر ديوار حائل متحرك است كه اين سيستم مي تواند توزيع فشار جانبي ناشي از خاكريز بر ديوار حائل را در مقاطع مختلفي در كل عمق ديوار را با قابليت دوران حول پايين يا بالاي ديوار و همچنين جابجايي افقيِ تحت كنترل در حالت سكون، محرك و مقاوم با اعمال سربار يا بدون اعمال سربار بر روي سطح خاك، اندازه گيري نمايد و محققان را در راستاي بررسي ايده‌هايشان در زمينه كارهاي خاكي (ژئوتكنيكي) روي ديوار حائل در آزمايشگاه‌ها، ياري و كمك شاياني به رونق صنعت كشورمان در بحث مهندسي ژئوتكنيك به خصوص سازه هاي حائل نمايد.

تاریخ ثبت: 1388/03/09
خلاصه اختراع:

اين اختراع در رابطه با يك روش صنعتي است كه به كمك آن مي توان باكتري يهاي پروبيوتيك را نسبت به شرايط نامساعد دستگاه گوارش مقاوم ساخت. از مهم ترين مشكلات موجود شرايط اسيدي معده و قليايي روده كوچك و دوازدهه است كه باعث كاهش بقاء و تعداد باكتري ها كمتر از استانداردهاي جهاني و آسيب جدي به ساختار باكتري ها مي شود. از سوي ديگر در خارج از ايران با استفاده از دستكاريهاي ژنتيكي بسيار گران قيمت و با تكنولوژيهاي پيشرفته باكتريها را نسبت به شرايط نامساعد مقاوم مي سازند. امروزه به علت نبودن اين تكنولوژيهاي پيچيده در ايران ساليانه با خروج مقادير زيادي ارز باكتريهاي پروبيوتيك را از كشورهاي اروپايي خريداري مي كنيم. اما روش مقاوم سازي مورد بحث در اين اختراع بسيار ارزان قيمت بوده و همچنين كاملا قابل اجرا در ابعاد صنعتي مي باشند كه از خروج ساليانه مقادير زيايد ارز از كشور جلوگيري مي نمايد. زمينه فني اين اختراع مربوط به حوزه بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي بخش فرآورده هاي پروبيوتيكي و تكثير صنعتي باكتري ها است كاربرد صنعتي باكتري هاي يپروبيوتيك بومي مقاوم شده به صورت اشكال مختلف دارويي و مكمل هاي غذايي و استفاده در محصولات لبني و نوشيدنيها است.

تاریخ ثبت: 1388/03/09
خلاصه اختراع:

اين اختراع در رابطه با يك روش صنعتي است كه به كمك آن مي توان باكتري هاي پروبيوتيك را نسبت به شرايط استرس محيطي ، مقاوم ساخت. از مهم ترين مشكلات موجود در توليد محصولات پروبيوتيكي شرايط نامساعدي است كه باكتري هاي پروبيوتيكي در حين فرايند توليد به ويژه مرحله خشك كردن (اسپري درائينگ) با آن مواجهند. اين شرايط نامساعد موجب كاهش تعداد و شمارش باكتري هاي پروبيوتيك مي شود. از سوي ديگر در خارج از ايران با استفاده از دستكاريهاي ژنيتيك بسيار گران قيمت و با تكنولوژيهاي پيشرفته باكتريها را نسبت به شرايط نامساعد مقاوم مي سازند. امروزه به علت نبودن اين تكنولوژيهاي پيچيده در ايران، ساليانه با خروج مقادير زيادي ارز باكتريهاي پروبيوتيك را از كشورهاي اروپايي خريداري مي كنيم. اما روش مقاوم سازي مورد بحث در اين اختراع، بسيار ارزان قيمت بوده و همچنين كاملا قابل اجرا در ابعاد صنعتي مي باشندكه از خروج ساليانه مقادير زيادي ارز از كشور جلويگري مي نمايد. زمينه فني اين اختراع مربوط به حوزه بيوتكنولوژي ميكروبيولوژي بخش فراورده هاي پروبيوتيكي و تكثير صنعتي باكتري ها است.كاربرد صنعتي باكتري هاي پروبيوتيك مقاوم شده به صورت اشكال مختلف دارويي و مكمل هاي غذايي و استفاده در محصولات لبني و نوشيدنيها است.

تاریخ ثبت: 1391/01/24
خلاصه اختراع:

عنوان اين اختراع شامل «اصلاح سازي سطحي ليزري پوشش هاي سد حرارتي CYSZ پاشش پلاسمايي شده» مي باشد و طبق طبقه بندي بين المللي اختراعات، زمينه فني در بخش ج، زير بخش متالورژي قرار مي گيرد. به منظور بالا بردن مقاومت به شوك حرارتي و خوردگي داغ پوشش هاي سد حرارتي CTSZ پاشش پلاسمايي شده، ابتدا در پارامترهاي بهينه جهت اصلاح سازي سطح اين پوشش ها به وسيله ليزر Nd:YAG پالسي به دست آمد. به منظور تعيين پارامترهاي بهينه، از پنج دسته پارامتر مختلف استفاده شد. پارامترهاي بهينه، براساس عمق ذوب و كيفيت سطحي نمونه ها انتخاب شد. پس از به دست آوردن پارامترهاي بهينه، سطح پوشش ها به طور موفقيت آميزي اصلاح شد. كارايي پوشش هاي اصلاح شده در مقايسه با پوشش هاي اصلاح نشده، در آزمون هاي شوك حرارتي و خوردگي داغ بررسي شد. مطالعات ريزساختاري نشان داد كه اصلاح سازي سطحي ليزري پوشش ها، باعث تبديل ريزساختار لايه اي به يك ريز ساختار متراكم، افت شديد زبري سطح، توليد شبكه پيوسته اي از ترك هاي منقطع عمود بر سطح و حذف تخلخل هاي باز روي سطح شده است. نتايج آزمون شوك حرارتي، بهبود چهار برابري طول عمر نمونه هاي اصلاح شده ليزري را در مقايسه با نمونه هاي پاشش پلاسمايي شده تأييد كرد. همچنين، نتايج آزمون خوردگي داغ اثبات كرد كه فرآيند اصلاح سازي سطحي ليزري، مقاومت به خرودگي داغ پوشش پاشش پلاسمايي شده را بيش از دو برابر بهبود بخشيده است.

تاریخ ثبت: 1391/01/24
خلاصه اختراع:

عنوان اين اختراع شامل «اعمال و ارزيابي پوشش سد حرارتي نانوساختار YSZ براي كاربرد در موتورهاي توربيني گازي» مي باشد و براساس طبقه بندي بين المللي اختراعات، زمينه فني آن در بخش ج: شيمي - متالورژي، زيربخش متالورژي قرار مي گيرد. با توجه به لزوم استفاده از پوشش هاي سد حرارتي در موتورهاي توربيني گازي هوايي و زميني در كشور، انجام تحققيقات جديد جهت ارايه راهكارهايي براي بهبود و ارتقاء سطح كارايي اين پوشش ها از اهميت ويژه اي برخوردار است. بر اين اساس، به منظور دست يابي به راندمان بالاتر موتورهاي توربيني گازي و طول عمر بيشتر پوشش، به توليد نسل بعدي پوشش هاي سد حرارتي نياز است. ايجاد ساختار نانو، ريكردي جديد براي توليد پوشش هاي سد حرارتي پاشش پلاسمايي شده پيشرفته است. در فرآيند پاشش پلاسمايي ار انرژي حرارتي يك جت پلاسما براي ذوب و پرتاب مواد با سرعت بالا روي زيرلايه استفاده مي شود. بر اين اساس، ذرات پودري ميكرواندازه تزريق شده به داخل پلاسما. در طي گذر از ميان آن، ذوب شده و با سرعت زياد به سمت زيرلايه پرتاب مي شوند. اين ذرات با برخورد به سطح به وسيله نيروي ضربه اي، پهن شده و با سرعت سرمايش بسيار بالا، منجمد مي شوند با اين حال، در طي فرآيند پاشش پلاسمايي، استفاده مستقيم از پودرهاي نانواندازه به دليل جرم پايين و اينرسي كم نانوذرات منفرد، منجر به افت شديد راندمان رسوب دهي و عدم توليد پوشش با چسبندگي مطلوب مي شود. براي رفع اين مشكل، از پودر نانوساختار ميكرواندازه توليد شده به واسطه آگلومراسيون نانوذرات منفرد YSZ استفاده شد. چنين پودرهايي با روشي مشابه پودرهاي متداول ميكروني، پاشش مي شوند. با اين وجود بايد تلاشي اضافي جهت حفظ ساختار نانوي پودرهاي اوليه در پوشش هاي پاششي، صورت گيرد. نكته بسيار مهم در فرآيند پاشش پلاسمايي پودرهاي نانوساختار آگلومره شده، چگونگي كنترل فرآيند پاششف به نحوي كه ساختار نانو بتواند در پوشش حفظ شود، است. از طرف ديگر، در طي فرآيند پاشش پلاسمايي سراميك ها با استفاده از رويكردهاي مرسوم، درجه اي از ذوب ذرات پودري به منظور ايجاد چسبندگي لازم، امري ضروري است. براي اين منظور، پارامترهاي فرآيند پاشش پلاسمايي اتمسفري به نحوي طراحي و كنترل شد كه تنها بخشي از ذرات پودري ysz نانوساختار آگلومره شده ذوب و بخشي از ساختار نانوي پودر اوليه به صورت ذوب نشده در پوشش جاسازي شد. براساس نتايج، پوشش سد حرارتي نانوساختار ysz پاشش پلاسمايي شده يك ريزساختار دوگانه، شامل ذرات نانواندازه باقي مانده از پودر و دانه هاي ميكروستوني شكل گرفته از انجماد مجدد بخش ذوب شده پودر را نشان داد. اين ريزساختار منحصر به فرد، بهبود قابل ملاحظه استحكام چسبندگي، ظرفيت عايق سازي حرارتي و مقاومت به شوك حرارتي پوشش نانوساختار را در مقايسه با پوشش متداول در پي داشت.

تاریخ ثبت: 1401/07/30
خلاصه اختراع:

فرمولاسيون ضد ميكروب و ترميم كننده زخم¬هاي عفوني بر پايه ميوه گياه Rhus coriaria و آنتي بيوتيك كلوگزاسيلين. فرمولاسيون ذكر شده در دستاورد حاضر شامل مقدار مشخصي از آنتي بيوتيك كلوگزاسيلين؛ مقدار مشخصي از عصاره ميوه گياه Rhus coriaria؛ مقدار مشخصي از حداقل يك ماده ژل شونده؛ و مقدار مشخصي از حداقل يك ماده محافظ ميكروبي است. در دستاورد حاضر، به دليل توسعه يك فرمولاسيون شامل ميوه گياه Rhus coriaria در كنار آنتي¬بيوتيك كلوگزاسيلين، حداقل دوز موثر كلوگزاسيلين به منظور كنترل عفونت پوستي و نيز عوارض جانبي آن كاهش يافته است. به بيان ديگر استفاده هم زمان از ميوه گياه Rhus coriaria و كلوگزاسيلين مي¬تواند دوز موثره آنتي¬بيوتيك كلوگزاسيلين و در پي آن عوارض جانبي و تداخلات اين آنتي¬بيوتيك را كاهش دهد.

موارد یافت شده: 10