لیست اختراعات حميد اميري
نرخ فزايندهي مصرف سوختهاي فسيلي در يك قرن اخير باعث مصرف بيشاز اندازه منابع فسيلي شده است و اين منابع در آيندهاي نزديك خاتمه يا به مقدار حداقلي خود ميرسند. لذا تنها منابعي كه قابليت جايگزيني مواد نفتي رادارند منابع ضايعاتي مثل ضايعات پارچه يا ضايعات سلولزي ميباشند. ازجمله مواد مهم و داراي نقش كليدي جهت توليد سوختهاي تجديد پذير و مواد موردنياز در صنايع مختلف استون، بوتانل و اتانل ميباشند. توليد استون، بوتانل و اتانل توسط فرايند تخمير بيهوازي توسط گونهي كلسترديوم استوبوتيليكم صورت ميگيرد. در اين اختراع بهمنظور افزايش راندمان توليد از سوبستراي ضايعاتي از فرايندي شامل بازيابي سلولز بصورت غير كريستالي توسط سه مرحله (1) حل كردن سلولز در فسفريك اسيد، (2) جداسازي اجزاي حل نشده پلي¬استر موجود در پارچه با فيلتراسيون و (3) بازيابي سلولز حل شده با افزودن استون بعنوان ضد حلال است. پس از آن سلولز بازيابي شده در طي (4) هيدروليز آنزيمي به قند قابل تخمير تبديل شده و در طي (5) تخمير به استون، بوتانل و اتانل تبديل مي¬شود. با بهكارگيري سه مرحله اول بيش از 94 درصد ضايعات پارچه بازيابي گرديد و به ازاي هر كيلوگرم سلولز پارچه، 110 گرم بوتانل، 45 گرم استون و 7 گرم اتانل توليد شد.
ابداع حاضر به استفاده نوين نانومواد به صورت اصلاح كنندههاي گرانروي براي روغنهاي دنده مربوط ميشود روغنهاي دنده بدست آمده به اين روش شاخص گرانروي بالاتري در مقايسه با روغنهاي دنده رايج خواهند داشت. اين خاصيت با جايگزيني بخشي و يا تمام بهبود دهندههاي شاخص گرانروي يا ديگر تركيب هاي استفاده شده در روغن با نانو ذرات در شكل و اندازه و تركيب مناسب بدست ميآيد. از طرفي ميزان تغييرات گرانروي روغن حاصل و بهينه سازي افزايش شاخص گرانروي با اندازه و غلظت ذرات، خواص روغن اوليه، شيمي سطح ذرات و نيز روش پراكندگي و يكنواخت بودن روغن كنترل ميشود. در نتيجه افزايش اين مواد به روغن سبب ميشود تا بتوان از روغن در دامنه وسيعتري از تغييرات درجه حرارت استفاده نمود.
در اين طرح، نحوه طراحي و ساخت نمونه اي جديد از ميكروپمپ ديافراگمي كه در آن از تحريك ناشي از برهم كنش دو سيستم ميدان مغناطيسي همراستا استفاده ميگردد، ارائه شده است. يك سيستم ميدان مغناطيسي به طور متناوب تغيير جهت داده و با سيستم ميدان مغناطيسي ديگر كه ثابت است برهمكنش دارد. نيروي ناشي از برهمكنش ميان دو ميدان مغناطيسي موجب حركت ديافراگم متصل به سيستم دوم (ميدان مغناطيسي ثابت) ميشود. محرك الكترومغناطيسي بكار گرفته شده (ميدان مغناطيسي خارجي)، يك سيمپيچ حامل جريان الكتريكي است كه جهت جريان در آن به طور متناوب عوض ميشود. محرك مغناطيسي بكار گرفته شده (ميدان مغناطيسي متصل به ديافراگم)، يك آهنرباي دائمي است كه ميدان مغناطيسي ثابتي ايجاد ميكند. سيمپيچ الكتريكي در مقابل آهنرباي دائمي و ديافراگم قرار گرفته است و توسط درايور ميكروپمپ، با جريان پله تحريك ميشود. تحريك پلهاي سيم پيچ در حضور ميدان مغناطيسي ثابت، باعث ايجاد حركت رفت و برگشتي ديافراگم ميشود. ديافراگم انعطاف پذير بر روي محفظه ميكروپمپ قرار گرفته است و سيال عامل درون محفظه را تحريك مينمايد. از دو شير انفعالي با دو طرح مختلف در ورودي و خروجي ميكروپمپ استفاده شده است تا تحريك سيال در اثر جابجايي ديافراگم منجر به ايجاد فشار و دبي خالص در خروجي ميكروپمپ گردد. نتيجه اين تحقيق، طراحي، ساخت، سرهم بندي و تست تجربي ميكروپمپ ديافراگمي الكترومغناطيسي است كه قابليت استفاده براي پمپ نمودن سيال هاي مايع و يا گاز را داراست. در اين گونه جديد از ميكروپمپ، بسياري از معايب ساير ميكروپمپهاي موجود مانند حساسيت به پياچ سيال، تحريك حرارتي سيال، اختلاف فشار و دبي پايين و نياز به ولتاژ تحريك بالا، از بين رفته است. براي سيال عامل آب، براي يك نمونه از اين ميكروپمپ با جريان تحريك 5 آمپر، در فركانس 10 هرتز حداكثر هد و دبي به ترتيب برابر 296 پاسكال و 1216 ميكروليتر در دقيقه بدست آمده است.
در اين گزارش به تشريح نحوه طراحي و ساخت سيستمي كه از الگوي نوساني جريان اسلاگ-پلاگ سيال در يك لولهي حرارتي نوساني حلقه باز براي تغذيه يك مولد انرژي ارتعاشي الكترومغناطيس استفاده ميكند پرداخته شده است. عملكرد سيستم به گونهاي است كه جريان سيال داخل لوله حرارتي باعث ايجاد حركت رفت و برگشتي يك آهنرباي دائمي، كه به سيال مغناطيسي آغشته شده، درون يك سيمپيچ ميشود و اين امر موجب القاي نيروي محركهي الكتريكي در سيمپيچ ميشود. رژيم جريان سيال در لولهي حرارتي نوساني به روش عددي تفاضل محدود مدلسازي و خروجي آن در شبيهسازي ميدان مغناطيسي و محاسبه توان و ولتاژ القايي، بكار گرفته شده است. با مقايسهي نتايج حاصل از تحليل تئوري و داده هاي حاصل از آزمايش، عملكرد سيستم مورد مطالعه و بررسي قرار گرفته است. نتايج آزمايش بهترين شرايط كاري را براي مولد از نقطه نظر نسبت حجمي سيال عامل و اختلاف دماي منابع گرم و سرد، بدست داده است. نتيجه اين تحقيق، طراحي، ساخت، سرهم بندي و تست تجربي مولد توان الكتريكي از نوسانات سيال در لوله حرارتي نوساني است كه قابليت استفاده در تمام وسايلي كه حرارت اتلافي توليد ميكنند را داراست. نمونه دستگاه ساخته شده كه در اختلاف دماهاي پايين بين منابع گرم و سرد عمل ميكند قادر است ولتاژي در حدود 100 ميلي ولت و تواني در حدود 100 ميكرو وات را توليد نمايد.
در اين طرح، نحوه طراحي و ساخت نمونه اي مينيپمپ پيستوني كه در آن از تحريك سيال مغناطيسي (فروفلوئيد) توسط ميدان مغناطيسي خارجي استفاده ميگردد، ارائه شده است. يك توده سيال مغناطيسي به عنوان پيستون محرك جريان عمل مينمايد و با استفاده از تحريك ميدان مغناطيسي خارجي، حركتي رفت و برگشتي در كانالي با ابعاد ميليمتر خواهد داشت كه موجبات پمپ كردن سيال اصلي را فراهم ميكند. وجود دو المان نازل - ديفيوزر در ورودي و خروجي مينيپمپ منجر به ايجاد اختلاف فشار و دبي خالص ميشود. همچنين وجود يك شير يكطرفه مغناطيسي با طراحي خاص، از بازگشت جريان در خروجي مينيپمپ جلوگيري مينمايد. محركهاي مغناطيسي بكار گرفته شده، آهنرباهاي دائمي هستند كه حركت آنها از طريق دو استپ موتور تأمين ميشود. نتيجه اين تحقيق، طراحي، ساخت، سرهم بندي و تست تجربي مينيپمپ مغناطيسي نازل- ديفيوزري با شير فعال كمكي است كه قابليت استفاده براي پمپ نمودن سيالهاي مايع و يا گاز را دارا است. براي سيال عامل آب، براي نمونهاي از اين مينيپمپ در فركانس 1 هرتز حداكثر هد و دبي به ترتيب برابر 197 پاسكال و 189 ميكروليتر در دقيقه بدست آمده است.
لوله تراشه ( Rapid Tracheal tube Intubation )، جهت لوله گذاري سريع و دقيق بدون نياز به استيلت و كاهش عارضه راه هوايي مصنوعي مجهز شده، شامل: دوعدد چشم مورفي كه يكي بزرگتر از ديگر است و در انتهاي ديستال لوله تراشه RI كه باعث مي شود سر لوله تراشه به ناي نچسبد و همچنين در ديواره آن سيمي پلاستيكي طراحي شده كه منعطف بوده كه هنگام انتوباسيون با اتصال به گيره طراحي شده در بدنه لوله، انحناي لازم را به لوله تراشه مي دهد.
توليد و جداسازي همزمان تركيبات فوران
موارد یافت شده: 7