لیست اختراعات رضا میرنژاد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1391/05/16
خلاصه اختراع:

در اين كيت به منظور استخراج DNA ژنومي باكتري هاي گرم منفي و مثبت از پودرهاي رخشويي استفاده شده است. از مزاياي آن كم هزينه بودن، سريع و با كمترين اثرات مخرب محيطي و فردي مي باشد زيرا در اين كيت برخلاف روشهاي دستي مرسوم در بسياري از آزمايشگاه هاي تحقيقاتي ديگر نيازي به استفاده از تركيبات شيميايي فنل و كلروفرم نمي باشد. از طرفي در مقايسه با بسياري از كيت هاي مشابه خارجي كه در آن ها بعضا از تركيبات شيميايي با هزينه بالاتر استفاده شده است، به سبب توليد اين پودرها به طور فراگير و با هزينه هاي بسيار پايين توسط شركت هاي داخلي هزينه توليد آن بسيار پايين مي باشد زيرا تركيباتي كه در اين كيت استفاده ميگردد تشكيل يافته از پودر رخشويي، استات سديم و اتانول مي باشد كه تركيباتي بسيار معمولي، قابل دسترس و با هزينه بسيار پايين مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/20
تاریخ ثبت: 1392/11/07
خلاصه اختراع:

كيت تشخيص و افتراق دو گونه بروسلا كه عامل اصلي ايجاد بيماري تب مالت در ايران هستند بر پايه تشخيص و جداكردن با روش واكنش زنجيره چندگانه ( Multiplex PCR) استوار است. اين كيت با استفاده از سه توالي مشخص به عنوان پرايمر اختصاي دو گونه با حساسيت بيش از 90 درصد اختصاصيت 100 درصد دو توالي اختصاصي در DNA باكتري را تكثير كرده كه موجب تشخيص اين دو عامل از خون و سرم در مدت زمان كمتر از سه ساعت مي شود. سكانس پرايمرهاي مورد استفاده به شرح زير مي باشد: TGCCGATCACTTAAGGGCCTTCAT - AAATCGCGTCCTTGCTGGTCTGA- GACGAACGGAATTTTTCCAATCCC

تاریخ ثبت: 1400/08/23
خلاصه اختراع:

آلودگي ميكروبي توسط آزمايش هاي مختلف ميكروبيولوژيكي مشخص مي شود و در اثر فعاليت ميكروب ها و آنزيم هاي طبيعي گوشت و يا آنزيم هاي مترشحه از پيكر باكتري ها، تغييرات مختلفي در گوشت و تركيبات آن به وجود مي آيد. در حال حاضر اندازه گيري متابوليت هاي حاصل از واكنش هاي شيميايي، شمارش باكتري هاي مولد فساد و پايش تغييرات فيزيكي از روش هاي تشخيص و پايش سطح فساد گوشت مرغ مي باشند. اما اين روش ها بسيار زمان بر، مخرب، پرهزينه، پيچيده و يا داراي تكرارپذيري ضعيف هستند. سرعت تشخيص ميزان فساد مرغ از طريق روش هاي آزمايشگاهي مرسوم در حال حاضر حداقل 72 ساعت براي كشت ميكروبي زمان لازم دارد. شايان ذكر است كه اگر لازم به بررسي آزمايشگاهي فساد محموله اي مرغ باشد كه مشكوك به فساد است، به دليل زمان بر بودن اين آزمايش نمي توان سه روز منتظر تاييد يا عدم تاييد سالم بودن گوشت مرغ ماند چرا كه ممكن است همين اين سه روز سبب فساد گوشت سالم شود. از اين رو در اين اختراع دستگاهي ساخته شده است كه با استفاده از پردازش تصوير و هوش مصنوعي مي تواند بار ميكروبي گوشت مرغ را در حداقل زمان ممكن(كمتر از 20 ثانيه)، با دقت بالايي تشخيص دهد. در اين دستگاه از دو طيف محدوده ديد طبيعي انسان و طيف مادون قرمز براي تشخيص بارميكروبي گوشت مرغ استفاده شده است. پارامترهاي رنگي تاثير گذار بر افزايش بارميكروبي با استفاده از روش ماهالانوبيس – تاگوچي استخراج و رابطه بين بار ميكروبي گوشت مرغ و اين پارامترهاي رنگي از طريق شبكه عصبي مصنوعي به دست آمد.

موارد یافت شده: 3