لیست اختراعات زهرا حاجي احمدي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ ثبت: 1391/03/10
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه صنعت گلابگيري در ايران قدمت چندصد ساله دارد اما هنوز در زمينه برداشت گل محمدي كه از مواد اوليه گلاب مي باشد به صورت سنتي برخورد مي شود. برداشت سنتي گل محمدي مشكلاتي از قبيل هزينه هاي زياد نيروي انساني، مراحل سخت كاري براي نيروي انساني با توجه به سرو كار داشتن مستقيم با گل محمدي، كاهش عمر مفيد و كيفيت گل را در بر دارد. همه اين موارد باعث افت كيفيت گل در هنگام برداشت مي شود و گلابگري را با مشكل روبرو مي كند و كيفيت آن را پايين مي آورد. با وجود مشكلات ذكر شده باغبانان و گل كاران نياز به دستگاهي دارند تا بتوانند از پس مشكلاتي كه در زمينه برداشت گل محمدي وجود دارد، برآيند. دستگاه مكانيزه گل م حمدي يك دستگاه كاملا صنعتي مي باشد كه نه تنها تمامي مشكلات موجود در بحث برداشت گل محمدي را برطرف مي كند، بلكه سرعتت برداشت گل را نيز به صورت قابل توجهي افزايش مي دهد. همانگونه كه اطلاع داريد برداشت گل محمدي به صورت سنتي با مشكلات زيادي از جمله نيروي كار، افت كيفيت گل بعد از برداشت توسط نيروي انساني و مشكلات خاص نيروي كار در حين برداشت روبرو مي باشد . دستگاه مكانيزه برداشت گل محمدي بدون دخالت مستقيم نيروي انساني، گل را برداشت كرده و بدون آسيب رساندن به گل آن را در خزن خود جمع آوري مي كند برداشت گل بدين صورت از كيفيت بسيار بالايي برخوردار است و عملكرد آن به شرح زير مي باشد: اين دستگاه شامل يك موتور بنزيني 2.5 اسب بخار مي باشد كه وظيفه تأمين انرژي الكتريكي و مكانيكي سيستم را برعهده دارد. اين موتور توسط يك مكانيزم متحرك به يك پمپ باد متصل شده تا در مواقع مورد نياز بتواند شار باد مورد نياز براي عملكرد قسمت هاي پنوماتيكي را تأمين كند. يك پروانه كه طراحي آن به وسيله خودمان بوده با سرعت 10000 دور بر دقيقه توسط موتور بنزيني مي چرخد تا مكش مورد نياز برداشت گل را تأمين كند. يك سري سيستم هاي مكانيكي براي چيدن گل طراحي و ساخته شده و در حد دستگاه تعبيه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1391/11/30
تاریخ ثبت: 1392/09/20
خلاصه اختراع:

الف ) عنوان طراحي و ساخت دو جفت پرايمر به منظور شناسايي و طبقه بندي ارقام مختلف انار ايران ب ) زمينه فني اختراع اين طرح در زمينه ي كشاورزي صورت گرفته است. ج ) مشكل فني، راه حل ارائه شده براي آن و كاربرد ايران يكي از بزرگترين توليدكنندگان انار در دنيا و داراي متنوع ترين ارقام انار است و احتمالامركز پيدايش آن نيز مي باشد. از مشكلاتي كه در زمينه ي اصلاح ارقام انار وجود دارد, عدم توانايي كافي در تفكيك واريته هاي مختلف را مي توان نام برد كه به موجب آن محقيقن قادر به تمايز بين اين ارقام و در نتيجه طبقه بندي آن ها براي برنامه هاي اصلاحي نيستند. براي روشن شدن موضوع طراحي و ساخت پرايمرهاي مناسب براي تفكيك ارقام انار، جهت افزايش دقت و سهولت در طبقه بندي و حفاظت از ذخاير ملي اين گياه ارزشمند در جهت پروژه هاي اصلاحي ضروري به نظر مي رسد. دو جفت پرايمر ساخته شده در اين طرح قادر هستند ارقام انار را به طور كامل بر اساس واريته و موقعيت جغرافيايي تفكيك و طبقه بندي كنند و مي توانند راهگشاي انجام پروژه هاي اصلاحي بعدي باشند.

تاریخ ثبت: 1395/12/09
خلاصه اختراع:

عنوان طرح حاضر "ساخت نانوذرات متخلخل سيليكا به منظور انتقال ژن به گياهان" است و در زمينه كشاورزي و نانوفناوري مي باشد. نانوذرات مذكور به دليل زيست سازگاري، زيست تخريب پذيري و فقدان اثرات سمي بر گياهان و پستانداران جايگزين مناسبي براي روشهاي رايج انتقال موقت ژن (بمباران ذره اي، انتقال به پروتوپلاست و آگرواينفيلتريشن) هستند. هر كدام از اين روشها داراي معايبي چون آسيب به سلولهاي هدف، تجهيزات گران قيمت، انتقال غير حفاظت شده DNA، باززايي سخت پروتوپلاست، خطرات استفاده از آگروباكتريوم براي محقق و صرف زمان زياد هستند. به منظور رفع مشكلات ذكر شده، در پروژه حاضر نانوذرات سيليكا با ابعاد كمتر از 50 نانومتر ساخته، باردار و به عنوان حاملي براي انتقال پلاسميد حاوي نشانگر GUS استفاده شده است. در ساخت اين نانوذرات از TEOS (منبع سيليكا)، CTAB ( كاتاليست ساختار) و APTES ( براي عامل دار نمودن سطح) استفاده گرديد. اندازه اين نانوذرات توسط ميكروسكوپ الكتروني روبشي (FE-SEM) و پتانسيل زتا آنها توسط دستگاه زتاسايزر مورد بررسي قرار گرفتند. همچنين امكان انتقال نانوذرات به گياه و بيان پلاسميد همراه آنها به كمك تست هيستوشيميايي GUS بررسي شد. باتوجه به نتايج، مي توان از اين سيستم براي انتقال موقت ساير ژنها و پلاسميد هاي خارجي به گياهان استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/09/02
تاریخ ثبت: 1388/03/01
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1403/07/10
خلاصه اختراع:

اين اختراع با عنوان « محلول تركيبي هورموني براي رشد دانه برنج » و مربوط به يك محلول تركيبي هورموني براي رشد رويشي دانه‌هاي برنج است. در محصولاتي مانند برنج، توليد محصولي درشت تر، بازارپسندتر مي‌باشد. افزايش توليد محصول در هكتار و در نهايت افزايش درآمد توليدكنندگان وابسته به اندازه دانه‌هاي برنج است هدف اصلي اختراع حاضر توليد محلولي هورموني و بي‌ضرر براي توليد برنج دانه‌بلند از نژاد برنج‌هاي ايراني موجود در بازار است. براي دستيابي به هدف ذكر شده محلولي اختراع كرديم كه گياه برنج را در نسبت هايي خاص از جيبرلين، سيتوكينين و زاكسينون قرار داده و در تعداد پنجه، قطر پنجه و طول پنجه تاثير مثبت داشته، همچنين ميزان باردهي و طول دانه‌هاي برنج را افزايش مي‌دهد.

موارد یافت شده: 7