لیست اختراعات فاطمه صابري


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1393/12/09
خلاصه اختراع:

فرآيند جداسازي اسپور و كريستال از محلول فرمانتاسيون باكتري Bacillus thuringiensis به كمك غشاء متخلخل، جزو فرآيندهاي جداسازي پيشرفته است كه فرآيند انتقال جرم در آن در اثر اختلاف فشاري انجام ميشود كه در اثر عملكرد يك پمپ با جريان استريل در دو طرف يك غشاء متخلخل ايجاد شده است و براي جداسازي اسپور و كريستال از محلول تخمير Bt و با بكار گيري يك سيستم كارآمد و تجهيز شده با استفاده از وسايل قابل دسترس در داخل كشور اختراع گرديده است. اين فرآيند به لحاظ استفاده از دماهاي پايين باعث افزايش كيفيت محصول نهايي و مصرف انرژي بسيار پاييني مي گردد. بازده اي بالاي اين فرآيند باعث مي گردد تا نرخ توليد Bt كه يكي از مهم ترين و پركاربرد ترين آفتكش هاي بيولوژيك ميباشد افزايش يافته و باعث توسعه اين صنعت در كشور مي گردد. اين فرآيند قابليت جداسازي اسپور و كريستال با ظرفيت بالا را دارد و بر خلاف سيستمهاي رايج مانند سانتريفيوژ و روشهاي شيميايي محدوديت تنش برشي و فشاري (كه تركيبات بيولوژيك بسيار نسبت به آن حساس هستند)، همچنين آلودگي مواد شيميايي و درصد پايين بازيابي را ندارد. عملكرد اين سيستم در مقايسه با سيستمهاي تجاري موجود بسيار بالاتر بوده و در عين حال از نظر مصرف انرژي مقرون به صرفه تر ميباشد.

تاریخ ثبت: 1399/07/20
خلاصه اختراع:

در حال حاضر در بسياري از كشورهاي پيشرفته به دليل مسائل محيط زيستي مانند: كمبود منابع ، كمبود محل دفن و آلودگي محيط زيست ، بازيافت مورد توجه ويژه اي مي باشد. بتن به عنوان يكي از پر مصرف ترين مواد در جهان است و صنعت بتن يكي از صنايع تاثيرگذار بر محيط زيست است. اخيرا پژوهشگران حوزه ي تكنولوژي بتن به اين فكر افتاده اند كه جهت حفظ محيط زيست و توسعه پايدار ، بيشترين مواد ضايعاتي را در بتن جا داده و از سويي خواص مكانيكي و دوام بتن را تثبيت يا در برخي موارد بهبود بخشد. يكي از اين مواد، پسماند فاضلاب هاي شهرك هاي صنعتي مي باشد. حجم بالاي اين مواد در تصفيه خانه هاي شهرك هاي صنعتي و همچنين شكل دفن اين مواد و در دسترس بودن آن مي باشد. لذا در بتن توانمند حاوي پسماند درصدهاي مختلفي پسماند جايگزين ماسه نموده و رفتارهاي مكانيكي و دوام بتن مورد بررسي قرار گرفت. نتايج حاصل نشان مي دهد كه استفاده از اين مواد باعث كاهش مقاومت فشاري مي گردد اما اين كاهش در محدوده مجاز مي باشد. با توجه با اين خصوصيات در بتن، از اين بتن در ساخت مبلمان شهري استفاده گرديده است. مبلمان شهري بخشي از هويت هر شهر است كه معمولا به دليل سادگي و نداشتن راحتي و استحكام كافي نقش كم رنگي در اين زمينه ايفا مي كنند. از اين رو در اين اختراع ساخت مبلماني بتني با طراحي ارگونومي خاص با قابليت استفاده حداكثري مواد پسماندي در ساختار بدنه بصورت ايمن كه بتواند نيروي الكتريكي مورد نياز براي استفاده كاربران توسط سيستم خورشيدي را فراهم مي كندكه علاوه بردفن مطمئن و بدون هزينه پسماندهاي صنعتي، توليد انرژي پاك در فضاهاي شهري، پاركها، دانشگاهها، بين ساختمانها، استراحتگاه¬ها، تفرجگاهها و مناطقي كه دسترسي به انرژي الكتريكي وجود ندارد ميباشد.

تاریخ ثبت: 1392/11/25
خلاصه اختراع:

يكي از مونع موجود در تجاري سازي توليد بيوديزل در مقياس هاي خانگي و رستوراني، عدم وجود دستگاهي كاملا خودكار جهت توليد بيوديزل مي باشد. در اين طرح دستگاهي طراحي و ساخته شد كه كاملا خودكار بوده و فرآيندها توسط منوي كاربر قابل برنامه دهي و كنترل مي‌باشند. اين پايلوت در حقيقت شبيه‌سازي پايلوت‌هاي صنعتي در مقياس كوچك بوده و نتايج خروجي به آساني قابل تعميم به سازه‌هاي صنعتي مي‌باشد. علاوه بر آن از اين دستگاه مي‌توان در نمايشگاه‌ها و كارگاه‌هاي آموزشي جهت آموزش و ارائه روش‌هاي توليد بيوديزل استفاده نمود. دستگاه به گونه اي طراحي شد كه كاربري آن براي كارگران شاغل در رستوران ها آسان بوده و همه فرآيندها با حالت پيش تنظيم و فقط با فشار يك دكمه شروع، قابل اجرا باشد. با ساخت اين دستگاه و نصب آن در رستوران ها امكان ترويج توليد و كاربرد سوخت هاي زيستي فراهم شده است. علاوه بر آن با استفاده از اين دستگاه، روغن پسماند رستوران ها به جاي دفع نادرست در فاضلاب ها و اثرات تخريبي زيست محيطي، به سوختي پاك تبديل خواهد شد كه تا حدودي جلوي مصرف گازوئيل را در كشور خواهد گرفت.

تاریخ ثبت: 1393/11/07
خلاصه اختراع:

مسئله كيفيت پايين گازوئيل در ايران و آلاينده هاي خروجي از اگزوز موتورهاي ديزلي سبب بروز مشكلات زيست محيطي و بيماري هاي ناشي از آن گرديده است. همچنين بدليل وجود گوگرد در ساختمان گازوئيل ميزان تخريب قطعات داخلي موتور بواسطه بوجود آمدن تركيبات گوگردي از جمله اسيد سولفوريك در حين احتراق افزايش يافته است. اين امر باعث تحميل هزينه هاي سنگين به رانندگان وسايط نقليه ديزلي گشته است. لذا در اين طرح دستگاهي طراحي و ساخته شد تا با استفاده از ضايعات روغن خروجي حاصل از غذاخوري ها و فست فودهاي زنجيره اي، مكمل با ارزشي توليد نمايد. اين مكمل به هر نسبتي با گازوئيل قابل اختلاط بوده به طوري كه با افزايش 20 درصد از اين مكمل به گازوئيل ميزان آلاينده هاي خروجي از اگزوز به طور محسوسي تا 20 درصد كاهش يافته و افزايش 5 درصدي در توان موتور مشاهده مي گردد. همچنين با توجه به خاصيت روان كنندگي اين مكمل، سايش قطعات كاهش يافته و عمر موتور افزايش مي يابد. عملكرد دستگاه بسيار دقيق بوده و كيفيت مكمل توليدي توسط آن منطبق بر استاندارد ASTM مي باشد.

موارد یافت شده: 4