لیست اختراعات محمد حسینی


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 152
تاریخ اظهارنامه: 1397/03/11
تاریخ ثبت: 1398/01/10
خلاصه اختراع:

سامانه جامع مديريت مصرف و كنترل هدر رفت ( جام JAAM ) ابزاري مشتمل بر يك سامانه نرم افزاري و سخت افزاري است كه براي شرايط امروز جوامع انساني طراحي گشته است. بخش نرم افزاري با پايش اطلاعات و پارامتر هاي مصرف كنندگان در سطح خطوط توزيع به روش هاي متفاوتي مي تواند براي اولين بار نمايي كلي از شبكه توزيع ترسيم كند كه ميتوان از آن براي اخذ تصميماتي صحيح در جهت كنترل شبكه و تعمير و نگهداري شبكه اقدام نمود. بخش سخت افزاري شبكه شامل: - سنسور نشت يابي ثابت انشعابات (بست نشت ياب leak clamp) - كنتور هوشمند كنترل نشت و فشار قابليت برداشت اطلاعات مورد نياز سامانه اعم از نشت شبكه ، فشار شبكه و ساير پارامترهاي مورد نياز و ارسال آن به سامانه نرم افزاري پايش بصورت آنلاين و دستي را دارد..

تاریخ ثبت: 1398/01/25
خلاصه اختراع:

استارتر انواع بالگردها اكثرا بوسيله يك دستگاه جداگانه مانند موتور ديزلي راه اندازي مي¬شود از جمله معايب اين دستگاه¬هاي استارتر مكمل، ايجاد آلودگي¬هاي زيست محيطي و صوتي شديد است به همين دليل يك سيستم مانند سيستم استارتر بالگرد با استفاده از كنترل هوشمند براي استارت بالگردها توسط منابع تغذيه زميني (GPU) كه تماما با جريان الكتريكي كار مي¬كند گزينه مناسبي براي جايگزين كردن اين سيستم با سيستم هاي ديزلي مي¬باشد. دستگاه مورد ادعايي با استفاده از كنترل سطح ولتاژ و حفاظت جريان، برق با كيفيت بالا را براي استارت زدن تحويل بالگرد مي¬دهد. هنگامي كه روتور توربوشفت استارت خورد اين دستگاه با فيلتر گذاري هوشمند، برق انتقالي را به پايين ترين سطح اعوجاج رسانده است به طوريكه از فاكتورهاي ارائه شده توسط استاندارد بسيار بهتر است. از جمله نوآوري¬هاي اين سيستم، فيلترينگ RCD هوشمند براساس شبكه عصبي سيستم كنترل سطح ولتاژ با plc با اعمال فيزيك چندگانه و چند عاملي مي¬باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/01/26
تاریخ ثبت: 1398/04/12
مخترع/مخترعان: علي محمدحسيني
خلاصه اختراع:

بسياري از بيماران كه به مركز دندانپزشكي مراجعه مي كنند در همه بازه هاي سني داراي سابقه پزشكي گسترده هستند كه دندانپزشك در قدم اول موظف مي باشد اينها را چك نمايد و از بيمار سابقه هاي پزشكي اش مثل بيماري هاي قلبي و عروقي، بيماري هاي ريوي، بيماري هاي كبد، كليه و ... را سوال نمايد كه جواب اين سوالات بر روي كار دندانپزشك و داروهايي كه دندانپزشك براي بي حسي استفاده مي كند تاثير گذار مي باشد. بعضي از بيماري ها با استرس هايي كه ممكن است براي فرد در محيط دندانپزشكي ايجاد گردد تشديد گرديده و وضعيت علائم حياتي بيمار از حالت نرمال خارج گرديده و ضرورت دارد كه اين علائم مدام كنترل گردد. از طرف ديگرافرادي نيز ممكن است به مراكز دندانپزشكي مراجعه نمايند كه بنا به دلايلي مانند سن كم (كودكان)، سن بالا(كهنسالان)، معلوليت، عدم آشنايي با فاكتورهاي خطر، بي علامت بودن بعضي ار فاكتورهاي خطر و ... نميتوانند دندانپزشك را از غير طبيعي بودن وضعيت جسماني خود مطلع نبوده و زير دست پزشك براي بيمار مشكلات جبران ناپذيري ايجاد مي گردد لذا وضعيت فيزيولوژيكي بيماران نياز به پايش مستمر دارد و سيستمهاي مانيتورينگ جزء ابزارهاي ضروري هستند. هدف اين دستگاه طراحي سيستمي بود كه علائم حياتي بيماران را به صورت مستمر و همزمان پايش نمايد و در صورت غيرطبيعي بودن، هشدارهايي را توليد و دندانپزشك را از وضعيت بيمار آگاه سازد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/23
تاریخ ثبت: 1396/12/23
مخترع/مخترعان: علي محمدحسيني
خلاصه اختراع:

دستگاه ساكشن آبي يونيت دندانپزشكي بدون مصرف آب و با قابليت كار هنگام قطع آب و برق و تنظيم قدرت فشار دستگاهي جهت استفاده در دندانپزشكي كه ساكشن آن آبي بوده وليكن به دليل مكانيزم ويژه آن هيچگونه مصرف آبي به همراه نداشته همچنين امكان ادامه كار با يونيت در صورت قطع آب و برق به دليل مخزن ذخيره آب و الكتروپمپ شارژي نيز وجود دارد از قابليت هاي ديگر اين دستگاه امكان تنظيم قدرت مكش ساكشن يونيت به صورت دستي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/11/02
تاریخ ثبت: 1398/09/30
خلاصه اختراع:

علت رايج خرابي قطعات پكيج گرمايشي همانند پمپ، شير سه راهه، مبدل اصلي و مبدل ثانويه، آسيب به اين قطعات از سمت ذرات آزاد شده در سيستم كه ناشي از خوردگي اند مي باشد. خوردگي ناشي از حضور اكسيژن در سيكل بسته و خوردگي گالوانيك، بر روي فلزات موجود در سيستم اثر گذاشته و باعث بر هم زدن خواص فلز شده و طي واكنش هاي شيميايي باعث آزادسازي ذرات فلزي در سيستم مي گردند (معمترين آن ها عبارتند از Fe2O3 و يا Fe3O4)، اين ذرات در سيستم به چرخش در آمده و باعث آسيب به قطعات سيستم از جمله شير آلات و پمپ مي گردند. حضور اين ذرات در سيستم بعلت جذب حرارت، باعث كاهش راندمان سيستم و افزايش مصرف سوخت مي گردد. با توجه به فلزي بودن اين ذرات مي توان توسط آهنربا اين ذرات را جمع آوري كرد. قطر متوسط اين ذرات ۸ ميكرومتر بوده و توسط هيچ نوع فيلتر صافي يا توري با هر نوع مش بندي نمي توان اين ذرات را جمع آوري نمود. فيلتر محافظت از پكيج، از تركيب كاركرد فيلتر صافي (توري صافي) با ميله آهنربايي (جذب ضرات فلزي)، طراحي و توليد شده است. كه علاوه بر جمع آوري ضرات درشت غير فلزي، ذرات ناشي از خوردگي را نيز جمع آوري مي نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
مالک/مالکان: سيدمحمد حسيني
تاریخ ثبت: 1391/02/05
مخترع/مخترعان: سيدمحمد حسيني
خلاصه اختراع:

در اختراع حاضر قصد دارن دستگاه و فرايند جديدي را ارائه كنم كه براساس خواص فيزيكي گرانش و بويانسي كار مي كندو از توان مكانيكي توليد شده براي پمپاژ مايع مناسبي استفاده مي شود. از مايع پمپاژ شده مي توان به شيوه هاي متنوعي بهره گرفت كه در اين اختراع به چندين مورد اشاره مي شود. ساختار كلي اختراع حاضر از حداقل دو يا چند استوانه ايستاده تشكيل شده است. استوانه ها درون مخزن بزرگي از مايع مثل آب قرار دارند. دو سر استوانه ها باز است. درون هر استوانه يك شناور وجود دارد كه داراي مخزني است كه از آن براي نگهداري گاز مناسبي استفاده مي شود. وقتيكه شناور كف استوانه قرار گرفت. گاز وارد آن شده و بخار غلبه اثر نيروي بويانسي Bouyancy شناور به سمت بالاي استوانه حركت مي كند تا به بيشترين ارتفاع مجاز در استوانه برسد. زمانيكه شناور به بالاي استوانه رسيد گاز داخل شناور تخليه شده و بموجب اثر نيروي گرانشي Gravity شناور تا كف استوانه پايين مي آيد و اين فرايند مجددا تكرار مي شود. روي شناور توربيني نصب شده است كه بخاطر حركت شناور درون مايع چرخش مي كند. نيروي دوراني حاصل از چرخش توربين توسط يك شافت به پمپ منتقل شده و باعث بكار افتادن پمپ مي شود. در نتيجه همان مايع يا مايع مورد نظر تا ارتفاع معيني پمپاژ مي شود. مي توان با نصب يك توربين ژنراتور در مسير مايع پمپاژ شده برق توليد كرد يا با استفاده از يك مخزن كه در حداكثر ارتفاع مجاز قرار گرفته مايع پمپاژ شده توسط استوانه ها را ذخيره كرده و از آن براي مصارف گوناگون از جمله توليد برق بهره برد. همچنين مي توان با قرار دادن استوانه هاي مذكور درون آب ذخيره شده پشت يك سد و استفاده از دستگاه مكنده بجاي پمپ آب خارج شده از دهانه سد را مجددا به پشت سد برگشت داده و از آن مجددا براي توليد برق بهره گرفت. بدليل اينكه پر و خالي شدن شناور از گاز در پمپاژ مايع وقفه به وجود مي آورد. لازم است از چندين ساختار استوانه اي در كنار يكديگر استفاده شود تا اين مشكل مرتفع گردد. به اين ترتيب مي توان كل ساختار را به گونه اي مديريت كرد كه پمپاژ مايع بصورت يكنواخت و پيوسته اي انجام گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/03/03
خلاصه اختراع:

پري كانديشنرموادزيست توده كشاورزي جهت توليدپلت

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/06
تاریخ ثبت: 1391/03/03
خلاصه اختراع:

رطوبت و حجم زياد و نيز يكسان نبودن مواد متشكله، از جمله عوامل محدود كننده استفاده از مواد زيست توده خصوصا كودهاي دامي، كمپوست، ورمي كمپوست و ... است. در حالت طبيعي به علت پايين بودن جرم مخصوص، حمل و نقل اين كودها مشكل و پرهزينه است، متراكم سازي و تهيه ي پلت يكي از راه هاي موثر جهت استفاده بهينه، كاهش هزينه حمل و نقل و افزايش صرفه اقتصادي در استفاده از اين نوع مواد است. براي محاسبه فرآيند فشردن و تعيين قدرت لازم، همچنين طراحي دستگاههاي پلت ساز دانستن خواص فيزيكي و رئولوژيكي مواد و عوامل مؤثر در تجهيزات فشاري يا شكل گيري ضروري مي باشد. با توجه به تحريم بودن كشور و عدم دسترسي به انواع ويسكومترها و همچنين مبدل گشتاورهاي ۳۶۰ درجه، لذا مخترعين با يك طرح ابتكاري نوع جديدي از ويسكومتر پرداي را براي اولين بار در جهان طراحي كردند و به جاي استفاده از مكانيزم مبدل گشتاور و چرخش پره كل مكانيزم را به صورت معكوس با استفاده از لودسل ايجاد كردند به طوري كه در دستگاههاي موجود پره در حال چرخش است و نيرو در ترانسديوسر آن اندازه گيري مي شود در حالي كه در دستگاه ساخته شده اين ظرف است چرخيده و پره ثابت است و به جاي ترانسديوسر از لودسل استفاده شد. همچنين نرم افزار نوشته شده براي دستگاه قابليت تبديل نيروي محاسبه شده به گشتاور را ايجاد نمود. از اين رو اين دستگاه علاوه بر قابليت هاي دستگاه هاي مشابه خارجي داراي قابليت هاي بيشتري بوده و از نظر هزينه ساخت بسيار ارزان قيمت تر مي باشند.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
تاریخ ثبت: 1391/03/21
خلاصه اختراع:

تشخيص سريع و حساس اونيكومايكو زيس (ترايكوفيتون روبروم ) در نمونه هاي باليني مشكوك با استفاده از روش مولكولي PCR

موارد یافت شده: 152