لیست اختراعات مصطفي ناظمي زاده


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1390/04/22
خلاصه اختراع:

‏ ‏الكتروموتورها محدوده كاربردي وسيعي را در صنعت به خود اختصاص مي دهند. اين موتورها، در همه ‏ ‏صنايع و كارخانجات مهم مانند نيروگاه، پالايشگاه، صنعت فولاد، صنايع غذايي، صنايع ريسندگي و بافندگي ‏و صنايع ساختماني و... نقش اساسي در پيشبرد كار دارند. با توجه به اهميت نقش الكتروموتورها به خصوص در خطوط توليد، حتي يك لحظه توقف هم خسارات سنگيني در پي خوافد داشت. بنابراين پايش وضعيت و انجام تعميرات پيشگيرانه در مورد الكتروموتورها از اهميت اقتصادي زيادي در صنعت برخوردار است. يكي از عيوبي كه ممكن است براي الكتروموتورها اتفاق بيفتد، عيب شكستگي ميله روتور است. در ساير روش هايي كه تا كنون براي تشخيص عيب شكستگي ميله روتور موتور القايي مورد استفاده قرار گرفته ‏ ‏است، الكتروموتور حتما بايد تحت بار قرار بگيرد تا بتوان نتيجه درستي از تست بدست اورد. معمولا انجام ‏تست روي الكتروموتور تحت بار براي واحد بازرسي فني و كنترل كيفيت در بخش هاي مختلف صنعت با مشكلات زيادي همراه است. روش جديد كه در آن تشخيص عيب شكستگي ميله روتور با استفاده از سرعت زاويه اي لحظه اي صورت مي پذيرد، داراي حساسيت بيشتري نسبت به ساير روش ها است. در اين روش با بهره گيري از انكودري كه براي اهداف كنترل پروسه استفاده شده است، مانيتورينگ وضعيت ميله روتور در شرايط بي باري و تحت بار با دقت بالايي انجام مي شود. اساس اين روش مبتني بر پردازش سيگنال گرفته شده از انكودر در زمان هاي مختلف و مقايسه آنها با هم است. بدين ترتيب با استفاده از روش جديد تشخيص عيب شكستگي ميله روتور كه در حالت بي باري امكان پذير نبود، ممكن خواهد شد. ‏ ‏مراحل اجراي روش تشخيص عيب شكستكي با استفاده از سرعت زاويه اي لحظه اي به شرح زير خواهد بود. ‏ ‏ابتدا سرعت زاويه اي لحظه اي موتور القايي اندازه گيري شده توسط انكودر متصل شده به موترر القايي ‏توسط كارت PCI ‏به پردازشگر اصلي منتقل ميشود. در پردازشگر اصلي اطلاعات ديجيتال سرعت زاويه اي ‏لحظه اي به اطلاعات آنالوگ تبديل شد. سپس از آن فوريه گرفته ميشود، و طيف فوريه گرفته شده ثبت ‏ ‏ميگردد. با كاشت زمان به دفعات اين نمونه گيري صورت ميگيرد و هر بار با طيف فوريه گرفته شده ‏است. ‏حالت سلامت موتور مقايسه مي شود و پس از انجام پردازش هاي مقايسه اي دو طيف در صورتي كه در ‏معيارهاي شكستگي ميله روتور موتور القايي در طيف جديد ‏نسبت به طيف اوليه وجود داشته باشد، اين ‏شكستگي تشخيص داده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/11/20
مالک/مالکان: مصطفي ناظمي زاده
تاریخ ثبت: 1390/02/14
مخترع/مخترعان: مصطفي ناظمي زاده
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف دستگاه ميكروغربال گر دوراني به منظور طبقه بندي ذرات با ابعاد ناچيز و در مقياس ميكرون قابل طراحي است. جداسازي و تفكيك ذرات مطلوب از ذرات نامطلوب را غربال گري يا طبقه بندي ذرات مي نامند. به طور معمول طبقه بندي ذرات با استفاده از اندازه ذرات، چگالي آنها و ... صورت مي گيرد. غربال گري ذرات در مقياس ميكرون در صنايع مختلفي چون شيميايي، دارويي، غذايي و رنگرزي كاربرد دارد و لذا ابداع و طراحي دستگاهي كه غربال گري ذرات را تا مقياس هاي ناچيز به خوبي انجام دهد امري اجتناب پذير بوده و مي تواند روش مفيدي در افزايش كارايي صنايع مختلف براي توليد انبوه محصولات باشد. يكي از متداول ترين غربال گرها با نام الك شناخته مي شود كه با توجه با اهميت نيروهاي جاذبه و الكترواستاتيكي در مقياس هاي ناچيز، از اين نوع غربال گر براي جداسازي ذرات در مقياس ميكرون نمي توان استفاده نمود. دستگاه ميكروغربال گر دوراني يك انتخاب مناسب براي طبقه بندي و تفكيك ذرات در حد ميكرون با بازده بالا محسوب شده و در اين نوع غربال گر با تغيير سرعت دوراني روتور ميكروغربال گر طبقه بندي ذرات مطلوب با اندازه هاي متفاوت انجام مي شود. اين نوع غربال گر با ابعاد مناسب بسياري از مشكلات پيشين غرباگري را برطرف كرده است ولي داراي محاسبات پيشرفته و پيچيده اي است كه در اختراع مذكور بيان مي شود. در اين اختراع ساختمان يك دستگاه ميكروغربال گر دوراني به طور كامل شرح داده و فرمولاسيون طراحي اين دستگاه به منظور طبقه بندي ذرات در مقياس ميكرون محامبه مي گردد. مراحل و تكنيك هاي طراحي دستگاه به شرح زير است: ١ - ارايه ساختمان كلي دستگاه ميكروغربال گر. ٢ - شرح عملكرد و وظايف تمامي قسمت هاي دستگاه. 3- بيان فرمولاسيون طراحي دستگاه. 4- ارايه نكات فني در طراحي دستگاه ميكروغربال گر دوراني. در اين اختراع محاسبات طراحي دستگاه و اجزاي آن به منظور طبقه بندي ذرات در مقياس ميكرون با استفاده از تحليل ديناميكي حركت ذرات در جريان سيال انجام گرديده و در نهايت جداول طراحي مناسبي ارايه شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/13
تاریخ ثبت: 1392/08/13
خلاصه اختراع:

طراحي دستگاه متحرك پالايش و جمع¬كننده ضايعات و زباله¬ها از زمين¬هاي ماسه¬اي و نرم به منظور جمع¬آوري زباله¬ها در سواحل درياها استفاده مي¬شود. سواحل درياها با توجه به جاذبه¬هاي تفريحي، از مناطق توريستي و گردشگري محسوب شده و همواره مورد توجه بسياري از مسافران و مردم قرار مي¬گيرد. با توجه به اينكه حضور افراد در سواحل درياها، همراه با به جاي گذاشتن ضايعات و زباله¬ها در مناطق ساحلي و آلوده¬سازي زمين¬هاي ساحلي آن است، طراحي دستگاه جمع¬كننده ضايعات و زباله¬ها از روي زمين¬هاي ماسه¬اي در مناطق ساحلي درياها از اهميت فراواني برخوردار است. در اين اختراع، از دستگاه چرخ¬دار و متحرك مكانيكي به منظور پالايش و جمع¬كننده ضايعات و زباله¬ها از روي زمين¬هاي ماسه¬اي در مناطق ساحلي درياها استفاده مي¬شود. اين دستگاه داراي يك تسمه متحرك مي باشد كه بر روي يك پولي محرك و چند پولي هرزگرد قرار گرفته شده است. تسمه بر روي پولي¬ها حركت كرده و بر روي تسمه چنگالك¬هايي نصب شده است. همچنين برخي از پولي¬ها داراي شيارهاي محيطي است كه چنگالكهاي متصل بر روي تسمه از اين شيارها عبور مي¬كند و تداخلي در سيستم تسمه- پولي وجود ندارد. با چرخش تسمه، در هر لحظه رديفي از چنگالك¬ها با زمين ماسه¬اي در تماس بوده و تا ارتفاع كمي در زمين ماسه¬اي فرو رفته و با فرورفتن در ماسه¬ها، ضايعات و زباله هاي بر روي زمين را جمع¬اوري و بر روي تسمه قرار مي¬دهد. سپس تسمه حركت كرده و در نهايت ضايعات به مخزن ذخيره سازي انتقال مي¬يابد. اختراع ارايه شده داراي سيستم اتوماتيك مكانيكي بوده و قادر به پالايش سطح وسيعي از سواحل درياها مي¬باشد. با استفاده از اين دستگاه متحرك، مي¬توان جمع¬اوري ضايهات و زباله¬ها را از مناطق ساحلي با يك سيستم مكانيژه انجام داده و صرفه¬جويي در زمان و هزينه نيروي انساني انجام داد.

موارد یافت شده: 3