لیست اختراعات نسيم خورشيديان ميانائي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 2
تاریخ اظهارنامه: 1394/03/04
تاریخ ثبت: 1394/12/16
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: فرمول بندي دسر لبني بدون چربي و بدون قند افزوده با استفاده از پايداركننده و اينولين بالا امروزه طيف وسيعي از دسرهاي لبني آماده ي مصرف با تنوع در بافت، طعم، ظاهر و با استفاده از انواع گوناگون تركيبات ژل دهنده ، ناروان ساز و كف ساز و با شرايط مختلف فرآوري، به بازار عرضه شده اند اما تعداد زيادي از آن ها غير رژيمي بوده و به دليل داشتن قند و چربي نسبتا بالا، مشكلات تغذيه اي بسياري از جمله چاقي، بيماري هاي قلبي، ديابت، سرطان و پوسيدگي دندان ايجاد مي كنند و مصرف آن به افراد با اضافه وزن بالا توصيه نمي شود. يكي از تركيباتي كه در فرآورده هاي شيري به عنوان فيبر غذايي، منبع پري بيوتيك و جايگزين نسبي شكر استفاده مي شود، اينولين است. اين فيبرها علاوه بر خصوصيات تغذيه اي و پري بيوتيك، خواص تكنولوژيك مناسبي هم به همراه خواهند داشت. اين دسته از فروكتان ها در روده به علت دارا بودن خاصيت پري بيوتيكي منجر به تحريك رشد بيفيدوباكترها، توليد اسيدهاي چرب كوتاه زنجير و كاهش pH روده مي شوند، در نتيجه از فعاليت باكتري هاي پاتوژن، جذب كلسترول و ريسك سرطان كولون كاسته و از سوي ديگر جذب املاح كلسيم و منيزيم به طور قابل توجهي افزايش مي يابد. اينولين با درجه ي پليمريزاسيون كمتر از 10 به علت دارا بودن مزه ي شيرين، پايين بودن شاخص گلايسميك جهت كنترل قند خون افراد ديابتي مفيد بوده و در توليد انواع فراورده هاي كم كالري مورد استفاده قرار مي گيرند. هم چنين مصرف ساكارز به دليل ارتباط با برخي مشكلات سلامتي، سوكرالوز كه يك شيرين كننده ي كم كالري با قدرت شيريني 600 برابر بيش از ساكارز است در اين فراورده به عنوان جايگزين شكر استفاده مي شود. بنابراين، مساله اين طرح عملياتي، توليد دسر لبني كاملا رژيمي( بدون قند افزوده و بدون چربي) با فيبر هاي پري بيوتيك است كه از نظر خواص حسي و پذيرش عمومي و هم چنين قيمت فرمول، كاملا مطلوب و قابل رقابت با دسر هاي فعلي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/11/24
خلاصه اختراع:

تغيير شكل كريستال كلريد سديم مراحل تغيير شكل كريستال هاي نمك به شكل هرمي توخالي به صورت خلاصه شامل مراحل زير است: -توليد محلول نمك اشباع و حرارت دادن آن تا نزديك نقطه جوش (226 درجه فارنهايت) -حرارت دادن با استفاده از سوپرهيتر و تحت فشار تا دماي 275 درجه فارنهايت به منظور جداسازي ناخالصي ها -انتقال به فلاشر و تبخير تحت فشار اتمسفر -انتقال به اواپراتور با ويژگي هاي خاص و تبخير بخش اعظم آب -جمع آوري نمك در پائين اواپراتور با نقاله پيچشي مخلوط كردن پس از به دست آوردن نمك با بلور تغيير شكل يافته مخلوطي شامل تركيبات زير ساخته مي شود: (الف) 50 و 75 در صد (وزني) از نمك كلريد سديم (ب) 25 و 50 در صد (وزني) كلريد پتاسيم (ج) ماده افزاينده شوري شامل مونوسديم گلوتامات، عصاره مخمر، پروتئين گياهي هيدروليز شده، دي سديم اينوزينيك اسيد و دي سديم گوانيليك اسيد به ميزان 01/0 تا 1 در صد (وزني) استفاده مي شوند. (د) مواد پوشاننده بدطعمي (ادنوزين مونوفسفات) به ميزان 5 تا 15 درصد (وزني) براي از بين بردن طعم تلخ يا طعم هاي نامتعارف حاصل از تركيبات جانشين استفاده مي شوند.

موارد یافت شده: 2