شماره اظهارنامه:
139450140003002404
مالک/مالکان:
آقاي سيداميرمحمد مرتضويان فارساني
تاریخ اظهارنامه:
1394/03/04
شماره ثبت :
88164
وضعیت اعتبار:
اعتبار ندارد
خلاصه اختراع :
عنوان اختراع: فرمول بندی دسر لبنی بدون چربی و بدون قند افزوده با استفاده از پایداركننده و اینولین بالا امروزه طیف وسیعی از دسرهای لبنی آماده ی مصرف با تنوع در بافت، طعم، ظاهر و با استفاده از انواع گوناگون تركیبات ژل دهنده ، ناروان ساز و كف ساز و با شرایط مختلف فرآوری، به بازار عرضه شده اند اما تعداد زیادی از آن ها غیر رژیمی بوده و به دلیل داشتن قند و چربی نسبتا بالا، مشكلات تغذیه ای بسیاری از جمله چاقی، بیماری های قلبی، دیابت، سرطان و پوسیدگی دندان ایجاد می كنند و مصرف آن به افراد با اضافه وزن بالا توصیه نمی شود. یكی از تركیباتی كه در فرآورده های شیری به عنوان فیبر غذایی، منبع پری بیوتیك و جایگزین نسبی شكر استفاده می شود، اینولین است. این فیبرها علاوه بر خصوصیات تغذیه ای و پری بیوتیك، خواص تكنولوژیك مناسبی هم به همراه خواهند داشت. این دسته از فروكتان ها در روده به علت دارا بودن خاصیت پری بیوتیكی منجر به تحریك رشد بیفیدوباكترها، تولید اسیدهای چرب كوتاه زنجیر و كاهش pH روده می شوند، در نتیجه از فعالیت باكتری های پاتوژن، جذب كلسترول و ریسك سرطان كولون كاسته و از سوی دیگر جذب املاح كلسیم و منیزیم به طور قابل توجهی افزایش می یابد. اینولین با درجه ی پلیمریزاسیون كمتر از 10 به علت دارا بودن مزه ی شیرین، پایین بودن شاخص گلایسمیك جهت كنترل قند خون افراد دیابتی مفید بوده و در تولید انواع فراورده های كم كالری مورد استفاده قرار می گیرند. هم چنین مصرف ساكارز به دلیل ارتباط با برخی مشكلات سلامتی، سوكرالوز كه یك شیرین كننده ی كم كالری با قدرت شیرینی 600 برابر بیش از ساكارز است در این فراورده به عنوان جایگزین شكر استفاده می شود. بنابراین، مساله این طرح عملیاتی، تولید دسر لبنی كاملا رژیمی( بدون قند افزوده و بدون چربی) با فیبر های پری بیوتیك است كه از نظر خواص حسی و پذیرش عمومی و هم چنین قیمت فرمول، كاملا مطلوب و قابل رقابت با دسر های فعلی باشد.
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع