لیست اختراعات با مالکیت احمد زاهدي
6 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1393/09/15
تاریخ ثبت: 1394/09/09
خلاصه اختراع:

امروزه آموزش مفاهيم الكترونيك و كاربرد آن در رباتيك يكي از مهمترين دغدغه هاي مربيان، دانش آموزان و دانشجويان بوده و مخصوصا براي دانش آموزان كم سن وسال تر ارائه مفاهيم ابتدايي تا اصلي الكترونيك و همچنين المانهاي الكترونيكي پر كاربرد در رباتيك سخت و سنگين بوده و از مهمترين چالش هاي اين رشته به شمار مي رود. در روش مدارهاي الكترونيك دكمه اي (برد بورد مدار الكترونيك دكمه اي) تمامي مفاهيم الكترونيك به صورت كاملا كاربردي و ساده براي تمامي گروه هاي سني آموزشي ( دانش آموز، دانشجو و همچنين مربيان اين رشته ها) مورد استفاده قرار گرفته و آموزش داده مي شود. به طوريكه، استفاده از مدارهاي الكترونيك دكمه اي دريادگيري مدارات الكترونيك ، موتورهاي مختلف و درايورهاي آنها ،سنسورها ومدارات راه انداز آن ، پروژه هاي مختلف الكترونيك و اجزاء مكانيكي ربات ، مكانيسمهاي وابسته بسيار مطلوب و ارزشمند مي باشد. علاوه بر اينها ميكروكنترلرها در اين روش بسيار راحت تر آموزش داده مي شود. افزايش بهره، افزايش توليد، بهبود كيفيت كار، افزايش دقت، جلوگيري از اتلاف نيروي انساني، افزايش سرعت، كاهش هزينه، كاهش ضايعات، چند منظوره بودن، هوشمند بودن و خستگي‌ناپذيري از جمله مزاياي اين روش مي باشد. علاوه بر اينها موارد زير جزو محاسن مدارهاي الكترونيك دكمه اي مي باشد: 1- ايجاد خلاقيت در دانش آموزان و شكوفايي استعدادها 2- تلفيق كار عملي و تئوري 3- آشنايي با ابزار و وسايل الكترونيكي وساخت انواع ربات 4- بوجود آمدن انگيزه براي فراگيري علوم نوين 5- ايجاد فضايي جديد(تفريحي و علمي) 6- يادگيري فرهنگ كار گروهي

تاریخ ثبت: 1395/03/19
خلاصه اختراع:

از اين ابزار براي رفع گير مخازن و لوله هاي انتقال بار و مواد پودري و گرانولي بجاي چكش دستي استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/23
مالک/مالکان: احمد زاهدي
تاریخ ثبت: 1387/12/13
مخترع/مخترعان: احمد زاهدي
خلاصه اختراع:

د ر اين مقاله به معرفي و بررسي مكانيزم عملرد دو ربات موازي صفحه اي با كاربردهاي ويژه صنعتي كه صلبيت بالا فضاي كاري نسبتا زياد نسبت به نمونه هاي مشابه و عدم وجود نقاط تكين در محدوده فضاي كاري از ويژگيهاي برجسته آنها است پرداخت مي شود ربات فوق از دسته گروه رباتهاي موازي مي باشد كه از آن براي افزايش فضاي كاري در خطوط مونتاژ ارتباط خطوط توليد به همديگر و انتقال محصول به انبار پايه رباتهاي سري و توليد رباتهاي هايبريد با كاربردهاي ويژه ميز كار متحرك در كارگاههاي فني و ... استفاده نمود. براي راه اندازي اين ربات مي توان از سه عدد بالا اسكرو و يا سه عدد كشويي هيدروليكي استفاده نمود.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/23
مالک/مالکان: احمد زاهدي
تاریخ ثبت: 1387/12/13
مخترع/مخترعان: احمد زاهدي
خلاصه اختراع:

دراين مقاله به معرفي و بررسي مكانيزم يك فرز CNC كه از دسته گروه فرزهاي تركيبي مي باشد و اسكن سه بعدي قطعه با اسكنرهاي ليزري توليد قطعه براساس اسكن گرفته شده توليد سطوح كروي تسلط همزمان با پنج طرف قطعه بدون جابجايي قطعه دقتبالا سرعت عمل زياد در فرزكاري صلبيت عالي تكرار پذيري فوق العاده عدم وجود نقاط تكين در محدوده فضاي كاري از خصوصيات آن به شمار مي رود معرفي مي گردد از جمله مزيت هاي ديگر اين فرز هندسه حركت و فضاي كاري فوق العاده آن مي باشد كه هم زمان 6 درجه آزادي را پوشش مي دهد براي راه اندازي سيستم از سه عدد بال اسكرو و دو عدد سروو موتور كاملا مستقل استفاده شده است. اين فرز قابليت ارتباط با نرم افزارهاي CAD-CAM را دارا بوده و علاوه بر تراشكاري و فرز كاري در صنايع جوشكاري برشكاري و رنگ آميزي سطوح كروي نيز مورد استفاده قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/23
مالک/مالکان: احمد زاهدي
تاریخ ثبت: 1387/12/10
مخترع/مخترعان: احمد زاهدي
خلاصه اختراع:

در اين مقاله به معرفي و بررسي مكانيزم عملكرد دو ربات موازي - صفحه اي با كاربردهاي ويژه صنعتي كه صلبيت بالا فضاي كاري نسبتا زياد نسبت به نمونه هاي مشابه و عدم وجود نقاط تكين در محدوده فضاي كاري از ويژگيهاي برجسته آنها است پرداخته مي شود در ادامه به منظور برطرف كردن برخي از عيوب دو نوع ديگر از ربات با باروهاي تلسكوپي و ساختاري جديد و زنجيره سيستماتيكي مشابه ارائه شده و تحليل سيتماتيك آنها به روش هارتنبرگ - دناويت انجام مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/11/23
مالک/مالکان: احمد زاهدي
تاریخ ثبت: 1387/12/10
مخترع/مخترعان: احمد زاهدي
خلاصه اختراع:

دراين مقاله پس از بررسي و ملاحظه هندسه حركت و فضاي كاري ربات ستاره - مثلث محدوديتها و نقاط ضعف آن مشخص شده و به صورت فهرست وار ارائه مي گردد به منظور برطرف نمودن عيوب مذكور در ابتدا رباتي با بازوهاي تلسكوپي و زنجيره سيستماتيكي مشابه ارائه شده و تحليل سيستماتيكي آن به روش هارتنبرگ دناويت انجام مي شود. در ادامه به منظور افزايش فضاي كاري - دوربات ستاره - مثلث رولو و ستاره - دايره با ساختاري جديد و اصلاح شده معرفي مي گردند.

موارد یافت شده: 6