لیست اختراعات با مالکیت ادريس حسين زاده گوزلبلاغ
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1394/09/15
خلاصه اختراع:

اين اختراع در واقع نوعي از مخلوط كن است كه تيغه¬ها بر روي ميله قابل حمل قرار گرفته، نوع طراحي دستگاه موجب شده كه بتوان از آن در كارهاي بسيار متنوعي استفاده كرد. اين همزن و مخلوط كن دستي در جهت مخلوط كردن و همزدن انواع مايعات (آب يا مواد سمي) بامواد خشك ( سيمان يا گچي) طراحي شده است. اين همزن و مخلوط كن دستي داراي محور محرك و پايه ثابت جهت نگهداشتن سيستم است و همزن¬ در انتهاي محور درونمحفظه اختلاط (كاسه) قرار مي¬گيرد در حاليكه انتهاي ديگر محور محركه به صفحه¬گردونه و دسته گرداندن همزن در بالاي دستگاه متصل مي¬گردد. همزن¬ها در محفظه اختلاط قرار مي¬گيرند. محفظه اختلاط همان كاسه¬اي است كه به طور سنتي كارگر در آن گچ آماده كرده و جهت استفاده به گچكار مي¬دهد. اين محفظه داراي محافظ سر مي¬باشد و از پاشيدن مواد به بيرون جلوگيري مي¬كند. همزن شامل يك صفحه (ديسك) در قسمت تحتاني است كه به محور محركه متصل مي¬باشد. اين اختراع جهت اختلاط گچ گچكاري پيشنهاد مي¬شودكه عمل چرخاندن همزن¬ها با هندل و بدون نياز به نيروي برق انجام مي¬شود. همچنين مي¬توان بدنه همزن ميله¬اي و مخلوط كن دستي را از قسمت تيغه جدا كرد و به راحتي شست. علاوه بر آن تمامي قطعات قسمت پائيني همزن ميله¬اي و مخلوط كن دستي قابل شستشو مي¬باشد. اين همزن و مخلوط كن دستي داراي چرخ مي¬باشد كه جابجايي آن به آساني قابل انجام است.

تاریخ اظهارنامه: 1394/06/15
تاریخ ثبت: 1394/09/29
خلاصه اختراع:

كربن فعال كاربردهاي گسترده¬اي در فرآيندهاي جذب سطحي در انواع صنايع دارد. توليد كربن فعال از ماده اوليه مناسب، ارزان قيمت، در دسترس و عدم وابستگي از جمله موارد بسيار تاثير گذار بر محصول توليدي و كيفيت آن هستند. تايرهاي فرسوده و مستعمل در ايران فراوان بوده و ميزان بازيافت آن كمتر از يك چهارم مقدارل توليدي آن است. همچنين وجود تايرهاي فرسوده در محيط و به ويژه اماكن دفع زباله شهري خود يك معضل مديريت زيست محيطي اين مواد به شمار مي¬رود. در اين اختراع در شرايط آزمايشگاهي از تايرهاي فرسوده، كربن فعال پودري با حفرات در محدوده مزو تهيه شد و مشخصات ساختاري كربن فعال توليد با استفاده از تكنيكهاي ميكروسكوپ الكتروني پويشي مجهز به EDS و طيف سنجي مادون قرمز (FTIR) آناليز شد. سطح ويژه آن با استفاده از ايزوترمهايBrunauer-Emmett-Teller (BET) و Barret-Joyner-Halenda (BJH) محاسبه گرديد. بر اساس نتايج طيف سنجي مادون قرمز (FTIR) عمده گروههاي عاملي موجود در كربن فعال توليد شده كربوكسيل، آلكان، آلكن، آميدها و آمين¬ها هستند كه در از ميان آنها گروه عاملي كربوكسيل فراواني بيشتري دارد. نتايج نشان دادند كه بازده توليد كربن فعال از تاير فرسوده 32 تا 36 درصد مي¬باشد. ساختار كربن فعال تهيه شده در اين مطالعه بطور غالب از عنصر كربن تشكيل شده است (48/76 درصد وزني). ميزان سطح ويژه آن به روش BET و BJH بترتيب m2/gr 046/185و m2/gr 446/146 مي¬باشد. به طور كلي توليد كربن فعال از تايرهاي فرسوده مي¬تواند داراي منافع اقتصادي و زيست محيطي بوده و به عنوان يك روش مناسب جهت بازيافت تايرهاي فرسوده مطرح باشد. كربن فعال توليدي از تايرهاي فرسوده كارآيي بالايي در حذف آلاينده¬هاي آلي و معدني از محيطهاي آبي دارد.

تاریخ ثبت: 1394/12/17
خلاصه اختراع:

در الكتروشيمي با جريان مستقيم لايه اكسيد بر روي كاتد (لايه غيره فعال كننده)و مصرف شدن آند در اثر خوردگي ايجاد مي¬گردد. اين مشكل را در سيستم الكتروشيمي با جريان مستقيم با كاربرد جريان متناوب مي توان برطرف كرد. در نتيجه هم مصرف انرژي الكتريسيته را به حداقل رسانده و هم عمر و بهره وري الكترود را به حداكثر خواهد رساند. در اين اختراع از جريان متناوب با شكل موج مربعي و فركانس Hz 2000-50، جريان مستقيم زمينه¬اي V 2/0 براي حذف رنگ Remazol Brilliant Blue R (RB19) از محيط آبي به عنوان مدل بررسي عملكرد اختراع استفاده شده است. در اين سيستم از الكترودهاي اسنلس استيل 304 در يك رآكتور پلاكسي گلاس 500 ميلي ليتري استوانه¬اي و دستگاه فانكشن ژنراتور (AFG-2000, GW INSTEK, 0-10 Vpp, 0.056 Amp, 50Ω) براي تامين جريان متناوب با شكل موج مربعي و فركانس متغير استفاده شد. از نمك طعام و Na2SO4 به عنوان الكتروليت سيستم بهره گرفته شد. اثر تغيير ولتاژ ورودي، فركانس، غلظت اوليه رنگ، نوع و ميزان الكتروليت، ميزان جريان مستقيم زمينه بر كارآيي حذف رنگ، ميزان خوردگي الكترودها، تغيير pH، هدايت الكتريكي و پتانسيل اكسيداسيون-احياي پساب سنجيده شد. نتايج بررسي¬هاي عملكردي نشان داد كه سيستم مذكور كارآيي بسيار بالايي در حذف رنگ دارد به طوريكه حداقل خوردگي الكترود و توليد لجن وجود دارد. آناليز XRF لجن توليدي از فرايند نشان داد بيش از 43 درصد وزني لجن را مواد آلي تشكيل مي¬دهد كه بيانگر اكسيد شدن موفق تركيب رنگي در اين فرآيند است. همچنين اسكن پساب تصفيه شده با اين فرايند در محدوده امواج فرابنفش/نوري نشان داد كه هيچگونه تغيير بيشنه جذبي بعد از اين فرايند حادث نمي¬شود و فرآيند به طور كامل رنگ مذكور را بدون توليد محصولات جانبي حذف مي¬نمايد. آناليز اقتصادي اين اختراع نشان داد به دليل خوردگي پايين الكترود، مصرف برق بيشترين بخش هزينه¬هاي فرايند را به خود اختصاص خواهد داد كه با استفاده از نمك طعام به عنوان الكتروليت، به حداقل كاهش خواهد يافت.

تاریخ ثبت: 1395/04/23
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع سولفوناسيون ليوانهاي يكبار مصرف پلي پروپيلني (PP) بازيافتي با اسيد سولفوريك مايع اختراع حاضر به پليمرهاي پلي پروپيلن سولفونه شده و روش تهيه آن مربوط است. به طور مشخص، اين اختراع به استفاده از اسيد سولفوريك مايع جهت سولفوناسيون پليمرهاي پلي پروپيلن ليوانهاي يكبار مصرف بازيافت شده مربوط ميباشد. پلي پروپيلن يكي از پر مصرف ترين و اساسيترين پليمرهاي مورد استفاده در دنيا مي‌باشد. پلي‌پروپيلن يك پليمر ترموپلاست مي‌باشد پلي پروپيلن يك وينيل پليمر است كه از نظر ساختاري مشابه با پلي اتيلن است. اين اختراع جهت توليد پلي پروپيلن سولفونه است كه با استفاده از اسيد سولفوريك غليظ به عنوان ماده سولفونه كننده استفاده ميشود. حضور گروه اسيد سولفونيك منجر به هيدروفيل بودن عامل سولفونه شده و همچنين وجود اين گروه عاملي اسيديته پليمر سولفونه شده را افزايش ميدهد. در اين كار، پلي پروپيلن در قطعات 8/0-6/0 سانتيمتر مربعي خرد شده و سپس در دماي 150 درجه سلسيوس و در حلال زايلن به صورت يك مايع شفاف حل ميشود. سپس اسيد سولفوريك غليظ در دو حالت افزودن تدريجي و يكباره به محلول اضافه شده و محتويات ظرف توسط همزن مغناطيسي با دور rpm 300 به مدت 3 ساعت مخلوط ميگردد. محصول ژلاتيني حاصله با آب بدون يون تا زمانيكه pH آن به 8-7=pH برسد شستشو ميگردد. محصول به دست آمده در آون خشك شده و براي آناليز ميزان سولفوناسيون آزمون طيف سنجي مادون قرمز (FTIR)، تبادل يون و ميزان حلاليت در آب نگهداري ميشود. نتايج آزمونهاي انجام شده سولفوناسيون PP با روش مذكور را تاييد ميكنند.

موارد یافت شده: 4