لیست اختراعات با مالکیت اميد ميرزائي
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ اظهارنامه: 1393/04/31
تاریخ ثبت: 1393/12/02
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع: يونيت آبنما با نازل چرخشي در تمام جهات در زمينه مهندسي ، مكانيك و الكترونيك مي¬باشد .مدل هاي ديگر آبنما به گونه اي طراحي شده ا ند كه حتما مي بايست به سيستم لوله كشي موتوخانه متصل شده و در نتيجه متحمل هزينه اجراي تاسيسات مي باشند و همچنين توانايي ايجاد حركات دوراني و پاشش آب در تمام جهات همراه با نور را ندارند.دستگاه حاضر با استفاده از مكانيزم هاي كنترلي و مكانيكي اين محدوديت ¬ها را پوشش داده و سعي در بهبود عملكرد آن دارد . اين دستگاه شامل سه بخش مكانيك،الكترونيك و نرم افزار مي باشدكه قسمت مكانيك متشكل از كف كش، شير برقي،موتور DC،اجزاي چرخش نازل(گوي،لوله هيدروليك،تسمه)مي باشد. قسمت الكترونيك، شامل بردپردازشگرمركزي،برد موزيك،ريموت،نمايش ساعت،مموري،كنترل دورموتور كفكش،كنترل شير برقي و موتورهاي DC و پرژكتور كه همگي با استفاده از پروتكل RS485 ايجاد شده است. قسمت نرم افزاري براي ايجاد ريتم و موزيك و شبيه سازي و ترسيم چيدمان يونيت ها براي انتقال داده به برد پردازشگر اصلي قابل استفاده مي باشد .هر كدام از دستگاه ها به اين صورت عمل مي كند كه با استارت يونيت، آب از طريق موتور پمپ توسط يكسري اتصالات به پشت شير برقي هدايت شده و شير برقي پس از فرمان گرفتن از ماژول الكترونيك باز شده و آب در شلنگ سيليكني جاري ميشود و به سمت نازل(لوله هيدروليك) كه توسط دو موتور dcكه با يك تسمه به ولوم ها متصل شده است، به بيرون پرتاب ميشودكه نقش ولوم ها تعيين موقعيت نازل مي باشد.با استفاده از سخت افزار مناسب و نرم افزار الكترونيكي مي توا ن دور موتور را كنترل كرده و جلوه هاي خيره كننده اي با علم هنر و حس زيبايي شناختي و به كارگيري دانش تركيبي حركت و كنترل ايجاد نمود

تاریخ اظهارنامه: 1393/10/30
تاریخ ثبت: 1394/04/01
خلاصه اختراع:

خواص مغناطيسي منحصر به فرد فريت¬هاي هگزاگونال نوع Y در فركانس¬هاي گيگاهرتز موجب كاربرد وسيع آن¬ها در تكنولوژي¬هاي پيشرفته ارتباطي و نظامي شده است. به طوري كه از جمله كاربردهاي اين مواد مي¬توان به هسته¬ي ترانسفورماتورهاي القايي، مواد جاذب امواج الكترومغناطيس در صنايع الكترونيك، آنتن-هاي مخابراتي و سيستم¬هاي راداري اشاره كرد. وجود معايبي همچون هزينه¬ي بالاي توليد، استفاده از امكانات پيچيده، مورفولوژي نامناسب ذرات نهايي، دماي سنتز بالا و خواص مغناطيسي ضعيف موجب شده است تاكنون روش¬هاي به كار گرفته كارايي لازم را نداشته باشند. در اختراع حاضر روش عملي در تهيه اين هگزافريت با تركيب شيميايي Sr2Co2-xMgx/2Nix/2Fe12O22 براي مقادير (75/0 - 0/0 = x) به عنوان ماده جاذب امواج الكترومغناطيس در صنايع الكترونيك و مخابرات فراهم شده است. نتايج حاصل از آزمون پراش پرتو ايكس و تصاوير ميكروسكوپ الكتروني روبشي نشان مي¬دهد روش سل - ژل خود احتراقي بر مبناي تكنولوژي پيشران موشكي در اثر اختلاط اجزا در مقياس اتمي، موجب تشكيل ذرات نانوساختار با مورفولوژي صفحه¬اي مي¬گردد. نمودار پسماند مغناطيسي نشان داد ميدان پسماندزدا، مغناطش اشباع و باقي-مانده به ترتيب برابر Oe 250، emu/g 12/56 و emu/g 98/22 است. همچنين اندازه¬گيري¬هاي الكترومغناطيسي مقدار نفوذپذيري مغناطيسي را براي كاربردهاي ارتباط مخابراتي در محدوده GHz 5-0 ثابت نشان داد.

تاریخ ثبت: 1395/08/26
خلاصه اختراع:

به طور كلي در اين اختراع مي خواهيم نانوذراتي طراحي كنيم كه علاوه بر داشتن ريزساختاري در مقياس نانو، قابليت حمل دارو و ساير كاربردهاي پزشكي را داشته باشد. نكته ديگر اين است كه نانوذرات طراحي شده بايد كاملا سوپرپارامغناطيس باشند تا بتواند به بخش هاي مختلف بدن هدايت شوند، بدون آنكه اثر پسماند مغناطيسي بر بدن داشته باشند.. ساختار نانوذرات به صورت يك هسته متشكل از نانوذرات سوپرپارامغناطيس فريت كبالت در مركز و پوسته سيليكاي مزومتخلل مي باشد تا بتوان به حداكثر خواص مغناطيسي و زيست سازگاري و قابليت بارگذاري دارو به طور همزمان دست يافت. استفاده از امواج ميكرويو براي كلسيناسيون و روش هيدروترمال براي پوشش دهي در كمترين زمان و با حدقل امكانات امكان دست يابي به اين خواص را مهيا مي سازد. علاوه بر اين روش مطرح شده روشي مناسب مي باشد كه براي نخستين زمان و با حدقل امكانات نانوذرات ريزو سوپرپارامغناطيس زيست سازگار توليد نموده است.

تاریخ اظهارنامه: 1400/06/26
تاریخ ثبت: 1400/11/23
مخترع/مخترعان: امید میرزائی بردوکی
خلاصه اختراع:

دستبند نابينايان از يك مدار تشخيص روشنايي با فتوسل تشكيل شده كه به آن يك بلندگو و ويبراتور اضافه شده به همراه ال اي دي هاي چشمك زن ، كه كل مدار با ولتاژ شش ولت تغذيه ميشود،در اين سيستم از بلند گو و ويبره براي هشدار به نابينايان در شب و مكان هاي تاريك استفاده شده و از ال اي دي ها براي مطلع كردن افراد و خودرو ها از وجود اين اشخاص در آن مكان استفاده شده طرز كار اين سيستم به اين صورت است كه ميزان روشنايي با فتوسل تشخيص داده ميشود و با استفاده از يك مقاومت متغير ميزان حساسيت فتوسل كنترل ميشود كه اگر ميزان تاريكي به حدي كه تنظيم شده برسد ترانزيستوري كه در مدار قرار گرفته مثل كليد بسته عمل كرده و بلندگو شروع به هشدار بوق زدن ميكند و ويبراتور نيز فعال شده تا اگر فرد صداي بوق را نشنود از آن طريق متوجه ميشود و چراغ هاي چشمك زن نيز به افراد اطراف هشدار ميدهند تا شخص نابينا از خطرات ديده نشدن در امان باشد .

موارد یافت شده: 4