لیست اختراعات با مالکیت امير خسروي
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1395/10/24
مالک/مالکان: آقاي امير خسروي
تاریخ ثبت: 1395/10/24
خلاصه اختراع:

چيزي كه اغلب محاسبه آن براي افراد مشكل مي باشد كالري مصرف فعاليت هاي بدني مي باشد. به عنوان مثال تاكنون به اين مورد فكر كرده ايد كه در خلال فعاليت هاي روزانه، هفتگي و يا ماهانه و يا حتي سال گذشته چند متر پياده روي نموده ايد و يا دويده ايد و ميزان كالري مصرفي شما در خلال اين فعاليت چقدر است. يقينا به احتمال بسيار زيادي جواب شما منفي مي باشد .چراكه هيچ كسي را نمي شناسيد كه در حين راه رفتن و يا دويدن گام هاي خود را بشمارد. براي رفع اين مشكل دستگاه هاي گام شمار بسيار زيادي توسط شركت هاي معتبر خارجي اختراع و ساخته شده كه تقريبا همگي آنها داراي مكانيسم مشابه اي مي باشد و از طريق شتاب سنج هاي تعبيه شده در آنها و با بستن به اندام ها اقدام به ثبت فعاليت بدن مي كنند.بعضي از آنها به دست، بعضي به كمر و بعضي به مچ پا بسته مي شوند. ولي تمامي اين دستگاه در يك نكته اشتراك دارند و آن اينكه ميزان خطاي آنها بسيار زياد مي باشد و در بهترين حالت ممكن تا 60 درصد فعاليت ها را به درستي به ثبت مي رسانند. به عنوان مثال آنهايي كه در مچ دست بسته مي شوند فرد در صورتي كه دست خود را براي انجام هر كاري تكان دهد حتي اگر در حالت ايستاد باشد دستگاه مورد نظر آن را به عنوان برداشتن يك قدم فرض مي كند و يا دستگاهي كه بر كمر بسته مي شوند نيز همينطور در صورتي كه شخص لگن خود را در حالت ايستاده حركت دهد نتيجه همان خواهد شد و يا دستگاه هاي كه در مچ پا نسب مي شوند در صورتي كه فرد ايستاده باشد و پاي خود را در هوا حركت دهد به عنوان قدم برداشتن ثبت مي شود . بنابراين با توجه به خطاهاي موجود در دستگاهاي گام شمار طراحي گام شماري كه داراي خطاهاي فاحش عنوان شده در فوق نباشد و ميزان دقيق مسافت پيموده شده توسط شخص را نشان دهد و در نتيجه منجر به تخمين درست كالري مصرفي توسط افراد شود مي تواند گامي موثر در كمك به افرادي باشدكه جهت كاهش وزن و سلامتي خود برنامه ريزي دقيقي دارند. بنابراين تحقيق حاضر با هدف طراحي ،ساخت، روايي و پايايي سنجي دستگاه گام شمار ديجيتال جهت تعيين انرژي مصرفي حين پياده روي و دويدن انجام خواهد شد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/09/29
تاریخ ثبت: 1389/12/25
خلاصه اختراع:

خلاصه حذف فلزات سنگين از آب اشاميدني و پساب هاي شهري با استفاده از زئوليت طبيعي استان آذربايجان غربي در دهه گذشته ورود آلاينده ها با منشا انساني مانند فلزات سنگين درون اكو سيستم، به مقدار زيادي افزايش يافته است كه اين به عنوان يك خطر براي حيات اكو سيستم زمين به شمار مي آيد. فلزات سنگين در يك مقياس وسيع، از منابع طبيعي و انسان وارد محيط زيست مي شود. ميزان ورود اين فلزات سنگين به داخل محيط زيست، بسيار فراتر از ميزاني است كه به وسيله فرايندهاي طبيعي برداشته مي شوند. بنابراين تجمع فلزات سنگين در محيط زيست قابل ملاحظه است. اولين عامل اثرات آلودگي فلزت در يك اكو سيستم، وجود فلزات سنگين در بيومس يك منطقه آلوده است كه سلامت انسان را به مخاطره مي اندازد. تجمع فلزات سنگين در آب يك مشكل زيست محيطي مهم مي باشد. در جدول تناوبي به آن تعداد از عناصر كه وزن اتمي بالايي داشته باشند و در درجه حرارت اتاق خاصيت فلزي دارند فلز سنگين اطلاق مي شوند. بر اساس اين تعاريف فلزت مس تا بيسموت در جدول كه دانسيته بيشتر از 4 دارند به عنوان فلزات سنگين تعريف شده اند. به عبارت ديگر در جدول تناوبي به آن تعداد از عناصر كه وزن اتمي بالايي داشته باشند و در درجه حرارت اتاق خاصيت فلزي دارند فلز سنگين اطلاق مي شوند. يكي از اساسي ترين مسئله در ارتباط با فلزات سنگين عدم متابوليزه شدن آنها در بدن مي باشد. در واقع فلزات سنگين پس از ورود به بدن انسان ديگر دفع نشده بلكه در بافت هايي مثل چربي، عضلات، استخوان ها و مفاصل رسوب كرده و انباشته مي گردند كه همين امر موجب بروز بيماريها و عوارض متعددي در بدن مي شوند. دراين پروژه حذف فلزات سنگين روي، سرب، كبالت و كادميم با استفاده از جاذبي ارزان، كارآمد، فراوان و سازگار با محيطزيست صورت گرفت. حذف هر يك از اين فلزات با راندمان قابل ملاحظه اي در شرايط بهينه كه غلظت آنها را به حد نزديك به استاندارد رساند انجام گرفت. در ضمن بهينه سازهايي كه روي اين كاني صورت گرفت باعث افزايش قابليت هاي اين كاني سحرآميز گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/07/25
تاریخ ثبت: 1389/09/01
خلاصه اختراع:

‏خلاصه توصيف اختراع عنوان اختراع ‏: فرآيند حذف آمونيوم از پساب هاي شهري و حوضچه هاي پرورش آبزيان با استفاده از : زئوليت طبيعي آذربايجانغربي مشكل فني وبيان اهداف اختراع : امروزه پاكسازي و تصفيه فاضلاب ها از آلاينده هاي سمي و استفاده مجدد ازپسابها براي مصارف صنعتي و ‏كشاورزي مورد توجه فراوان قرار گرفت است. يكي از اين فرايد هاي اقتصادي بسيارتاثير گذار. كاهش ‏الودكي هاي محيطي به وسيله جاذب هاي طبيعي است. جاذب هاي طبيعي جايگزيني بسيار مناسب براي روش هاي پزهزينه و گران مي باشد. جاذبي كه در اين روش مورد استفاده قرار گرفت زئوليت طبيعي استان اذربايجانغربي است كه ذخاير عظيمي از اين جاذب سحر انگيز در شهرستان شاهين دژ در جنوب استان اذربايجانغربي واقع شده است. ‏عليرغم وجود اين ذخاير با ارزش متاسفانه بدليل ديدگاههاي خاص حاكم بر كشور در خصوص بهره برداري و استفاده از زئوليت هاي طبيعي در ايران، كاربرد اين ماده معدني بسيار گرانبها كه در كشورهاي اروپايي به ‏كاني سحر اميز موسوم است، بطور غالب در صنعت پرورش دام و طيور ( به عنوان افزودني خوراك دام و‏طيور ) خلاصه شده و صرف نظر از برخي تحقيق هاي پراكنده و كاربرد هاي آزمايشي هنوز استفاده از ‏زئوليت ها در ساير بخش ها نمود عيني پيدا نكرده است. ‏در اين تكنولوژي از زئوليت ها براي حذف يون آمونيوم از محلولهاي ابي، پساب هاي شهري و خصوصا حوضچه هاي پرورش ابزيان استفاده مي شود.

موارد یافت شده: 3