لیست اختراعات با مالکیت
امير موسي حدادي
4 عدد
ايجاد تعادل بار در شبكه توزيع، باعث كاهش تلفات، بهبود پروفيل ولتاژ و كاهش جريان فاز پربار مي شود. به منظور برقراري تعادل جريان سه فاز در بخش هاي مختلف فيدر فشار ضعيف، ترانسفورماتور و فيدر فشار متوسط، ابتدا لازم است مشخص شود كه مصرف كنندگان به كدام فاز متصل شده اند. براي اين منظور، در اين اختراع كه در زمينه برق مي باشد، يك دستگاه براي تشخيص نوع فاز در سيستم هاي سه فاز الكتريكي، طراحي و ساخته شده است. اساس كار اين دستگاه، واحد اندازه¬گيري فازور با برچسب زماني از طريق سنكرونايزينگ ماهواره اي است كه در آن اصلاحات متعددي صورت گرفته تا با هزينه كم بتوان اختلاف فاز سيگنال الكتريكي را در دو محل جغرافيايي متفاوت، با دقت مورد نياز اندازه گيري كرد. در اين روش يك دستگاه مرجع وجود دارد كه زاويه فاز ولتاژ را در زمان هاي مختلف ثبت مي نمايد و دستگاه دوم، زاويه فاز را پس از مراجعه به محل، اندازه گيري كرده و مقدار آن را به همراه زمان انجام اندازه گيري ثبت مي كند. سپس مقدار زاويه فاز اندازه گيري شده در زمان واحد با يكديگر مقايسه شده و بر اساس آن نوع فاز مصرف كننده الكتريكي، معين مي شود. اين دستگاه قادر است پس از قطع ارتباط با ماهواره تا مدت نيم ساعت بدون افزايش خطا از مقدار مجاز، به كار خود ادامه دهد.
در اين اختراع كه در زمينه برق مي باشد، يك ثبات خطا و وقايع الكترولايزر ساخته شده است. اين دستگاه همواره در حال نمونه برداري از سيگنال هاي ولتاژ و جريان الكترولايزر است. در صورتي كه يكي از شرايط فعال سازي ثبات خطا محقق شود، سيگنال هاي ولتاژ و جريان را در حافظه خارجي ذخيره مي نمايد. اين شرايط شامل عملكرد يكي از رله هاي حفاظت الكترولايزر يا افزايش دامنه حداقل يكي از سيگنال هاي ولتاژ و جريان از محدوده مجاز است. به دليل اينكه در اين كاربرد حفظ قابليت اطمينان از اهميت بالايي برخوردار است، طراحي كليه بخشهاي مهم اين دستگاه بصورت دوگانه است كه هر كدام بطور مستقل سيگنال ها را ذخيره مي نمايند. لازم به ذكر است كه وقايع مختلف نظير زمان تريگر شدن و علت آن، زمان پايان ذخيره سازي، زمان آماده به كار مجدد و غيره ثبت مي شود.
اين اختراع كه در زمينه برق مي باشد، دستگاهي را براي اندازه گيري امپدانس زمين در پستهاي برقدار معرفي نموده است كه پارامتر مهمي در طراحي و همچنين بهره برداري از پستهاي فشار قوي تلقي مي شود. براي اين منظور، مشابه دستگاه هاي تجاري موجود، از تكنيك پيشنهادي استاندارد با نام روش افت پتانسيل استفاده شده است. تجربه عملي نشان مي دهد كه در حضور القاي الكترواستاتيكي و الكترومغناطيسي ناشي از خطوط انتقال برقدار، بر روي مدار آزمايش، خطاي اندازه گيري امپدانس زمين با دستگاه هاي تجاري موجود به شدت افزايش مي يابد. در اين دستگاه با طراحي مبدل هاي مناسب براي توليد ولتاژ سينوسي با فركانس و دامنه قابل تنظيم، افزايش نسبت سيگنال به نويز و تخمين دامنه و زاويه سيگنال هاي اندازه گيري شده بر اساس روش فوريه چهار سيكل، خطاي تعيين امپدانس زمين به نحو بسيار مطلوبي كاهش يافته است.
در اين اختراع كه در زمينه برق مي باشد، يك دستگاه براي تعيين محل شينه معيوب سيم پيچ استاتور ژنراتور و موتور كه در آن اتصال كوتاه فاز به زمين رخ داده است، طراحي و ساخته شده است. براي استفاده از اين دستگاه بايستي يك ولتاژ بين فاز و زمين اعمال شده و جريان عبوري از ترمينال هاي فاز و نوترال، اندازه گيري شده و با جريان عبوري از هر شينه كه با كمك آمپرمتر كلمپي اندازه گيري مي شود، مقايسه گردد. براي اين منظور از مقايسه دامنه و زاويه استفاده شده و در نهايت، محل دقيق شينه معيوب مشخص مي شود. براي پياده سازي اين روش بايد مقاومت محل خطاي فاز به زمين كمتر از يك كيلو اهم باشد. بعلاوه سه روش ديگر به ترتيب مبتني بر اندازه گيري ولتاژ، اندازه گيري مقاومت و تزريق جريان بالا، پيشنهاد شده است كه مي تواند بصورت تقريبي و با يك بار انجام آزمايش، محل خطا را تعيين نمايد.
موارد یافت شده: 4