لیست اختراعات با مالکیت
جعفر نوري
4 عدد
پرتو درماني در بيش از 50% كل بيماران سرطاني كاربرد پيدا مي كند. همانند هر درمان ديگري اين شيوه درمان نيز عاري از عوارض نيست. در همه شيوه هاي پرتو درماني خارجي ناگزير بخشي از بافت پوستي بيمار نيز تحت تابش اين پرتو ها قرار مي گيرند و بسته به تكنيك پرتو درماني، دُزي كه به پوست پوشاننده هدف درمان مي رسد ممكن است از دوز هدف نيز بيشتر گردد.درجاتي از واكنش پوستي در طول يا پس از راديوتراپي براي حدوداّ 90% از بيماران اتفاق مي افتد. عوارض حاد پوستي ناشي از پرتو درماني علاوه بر تاثير عميق بر كيفيت زندگي بيمار و محدود كردن فعاليت هاي طبيعي و همچنين تحميل درد جسماني و هزينه هاي مادي بر وي، ممكن است به علت قطع دائمي و موقت پرتو درماني باعث كاهش آثار درماني نيز گردند. بعلاوه ممكن است اين عوارض با ساير درمان ها نظير جراحي يا شيمي درماني نيز تداخل كرده، مانع از پيشرفت درمان بيمار بر اساس پيش بيني قبلي شود. در اين طرح از گياه دارويي گل بابونه به علت داشتن اثرات درماني متعدد در برخي بيماريها استفاده شده است. عصاره بابونه حاوي تركيبات شيميايي زيادي همانند كامازولين ها، فلاووئيدها ، كومارين ها و... مي باشد. داروهايي كه داراي اثرات ضد التهابي، ضد باكتريايي يا فعاليت آنتي اكسيداني مي باشند، كانديداي مناسبي براي ترميم زخم محسوب مي شوند و تركيبات موجود در عصاره بابونه همه اثرات مذكور را دارا مي باشد. از گياه بابونه عصاره گيري شده و پس از فرمولاسيون به شكل پماد عرضه مي شود. اين طرح براي اولين بار در كشور ارائه مي گردد. زمينه ي كاري آن شامل پيشگيري و درمان درماتيت حاد ناشي از راديوتراپي است و مطلقاً نمونه ي داخلي و خارجي اين طرح وجود ندارد .
ديابت مليتوس يكي از بيماري هاي شايع در جهان و ايران مي باشد و اين بيماري عامل 4 ميليون مرگ در سال و 9% كل موارد مرگ و ميردر جهان ميباشد. بررسي ها حاكي از آن است كه 70-60 درصد بيماران مبتلا به ديابت به نوعي نوروپاتي محيطي و فقدان حس در پا دچار ميشوند و حدود 25% آنها زخم پاي ديابتي را تجربه خواهند كرد. بيش از نيمي از بيماران مبتلا به زخم پاي ديابتي به علت عفونت نياز به بستري در بيمارستان دارند و از هر 5 بيمار تحت درمان و مراقبت ، يك نفر ملزم به قطع اندام ميشود. در حال حاضر در هر 30 ثانيه يك بيمار مبتلا به ديابت به علت مشكلات زخم پاي ديابتي، تحت آمپوتاسيون قرار ميگيرد. بنابراين با توجه به مشكلات موجود در صدد ساخت پماد گياهي از آلوورا و بابونه جهت درمان زخم پاي ديابتي برآمديم تا گامي در جهت ارتقاء سطح سلامت بيماران مبتلا به ديابت ، برداشته باشيم . هدف از اين اختراع ساخت و توليد نوعي پماد از گياه آلوورا و بابونه است ، تا افراد كادر درمان از جمله پرستاران، كه از اعضاي اصلي گروه درمان بوده و به طور مداوم با بيماران در ارتباط هستند بتوانند با استفاده از آن ، زخم هاي ايجاد شده را بهبود بخشيده و از اين طريق به ارتقا كيفيت مراقبت هاي ارايه شده به بيماران و افزايش رضايت از زندگي آنها كمك كرده و در نهايت از هزينه هاي درماني و بيمارستاني كه جهت كنترل و كاهش اين عوارض صرف مي شوند، به نحو مطلوبي كاست.اين محصول 100 % طبيعي بوده و زمينه ي كاري آن استفاده جهت تمامي افراد مبتلا به ديابت و بدنبال آن زخم پاي ديابتي است و مطلقاً نمونه ي داخلي و خارجي با تركيب ياد شده وجود ندارد .
سيـنوزيت (sinusitis) بـه عـفـونـت، التـهـاب و تـورم مـخـاط يـك يـا تـمام سينوسهاي مجاور بيني اطلاق ميگردد .سينوسها در ناحيه فك و صورت قرار دارند و از بدو تولد نوزاد در بدن تشكيل ميشوند. اين اعضا، حوزههاي توخالي هستند كه قسمتي از صورت و جمجمه را اشغال ميكنند و عملا كار فيزيولوژيكي زيادي در بدن انجام نميدهند. سينوسها به خوديخود مشكلي براي سلامت بدن ايجاد نميكنند اما اگر به دلايلي اين حفرهها دچار التهاب شوند به شكل سينوزيت ظاهر ميشوند و در اين صورت مشكلاتي را براي فرد به وجود ميآورند . در اين اختراع با بكارگيري علم ارگونومي و نيز دانش آناتومي در خصوص نحوه و زواياي قرارگيري حفره هاي سينوسي ، موفق به طراحي و ساخت بالش هاي طبي ( با شماره هاي 1 ، 2 ، 3 ، 4 ) شده ايم كه هركدام مخصوص گرفتگي يكي از 4 سينوس موجود در صورت مي باشد .در اين روش ابتدا بيمار به پزشك مراجعه نموده وپس از گرفتن عكس هاي لازم ، تعيين ميگردد كه كدام سينوس درگير شده و عامل سردرد بيمار مي باشد ، پس از آن با تعيين يكي از انواع بالش هاي طبي طراحي شده به بيمار، نوع خاص مربوطه تجويز مي گردد.كافي است فرد بهنگام خوابيدن بالش طبي را زير سر خود قرار داده و دروضعيت زاويه اي تعيين شده بر روي بالش قرار بگيرد . با اين كار يك روش غير دارويي جهت بهبود سردرد هاي سينوزيتي استفاده كرده ايم كه هيچگونه عارضه اي نداشته و نتيجه آن نيز در مدت زمان كمي مشخص مي گردد. اين محصول اختراعي را پزشكان و متخصصان مي توانند در مراحل اوليه ايجاد سينوزيت در تمامي مراكز درماني و كلينيك ها جهت بيماران مبتلا به سردردهاي سينوزيتي تجويز نمايند.
مو بجز ارزش ظاهري از نظر زيبايي داراي اهميت قابل ملاحظه ديگري براي انسان نمي باشد ولي نكته مهم اين است كه ميزان پذيرش افراد در مقابل از دست دادن مو ( به عنوان يك نقص در زيبايي فرد ) بسيار متفاوت است . برخي فقدان موي خود را يك مشكل بسيار بزرگ دانسته و بدليل اين مسئله غرورشان به شدت جريحه دار مي شود . اين امر باعث تخريب سلامت رواني و فيزيكي فرد شده و گاهي به افسردگي شديد وي مي انجامد .در اين اختراع ما با استفاده از يك ژل كاملا گياهي ( تركيب عصاره ليمو ترش و ريشه گياه بابا آدم ) شناسايي نيازمندي هاي مو موفق به ساخت محصولي شديم كه مي توان بدون ايجاد هر گونه عارضه اي جهت درمان ريزش مو استفاده كرد . براي توليد اين محصول پس از خارج كردن ريشه بابا آدم از خاك آنرا بخوبي شسته و به قطعات كوچك سه سانتيمتري تقسيم كرده و مقدار ۸۰ گرم از ريشه بابا آدم را در يك ليتر آب جوش ريخته و مي گذاريم بمدت ۱۰ دقيقه به آرامي بجوشد. سپس آنرا در كوره هاي مخصوصي خشك مي كنيم و بصورت پودر در مي آوريم . يك قاشق چاي خوري ژلاتين بي بو را در يك فنجان آب گرم مخلوط كرده و يك قاشق ليمو ترش را به آن اضافه مي كنيم . سپس مقداري پودر بابا آدم را به آن اضافه مي كنيم . و بعد آنرا در يك تيوب ژل مو در جاي خنك نگهداري كرده و مثل هر ژل موي ديگري استفاده مي كنيم. اين ژل با تركيب مذكور نمونه داخلي و خارجي نداشته و تركيب كاملا گياهي آن شاخص بارزي است كه مي توان براي اين محصول عنوان نمود . از اين ژل مي توان جهت درمان ريزش مو در تمامي افرادي كه از اين عارضه رنج مي برند استفاده نمود . مصرف آن در تمامي مراكز درماني ، كلينيك ها ، داروخانه ها و .... مي باشد .
موارد یافت شده: 4