لیست اختراعات با مالکیت
جليل رضائي
3 عدد
اين اختراع، يك هواپيما به شكل ريزپهپاد داراي بال هايي با دهانه ي متغيير مي باشد كه به كمك يك مكانيزم ابداعي، با قابليت جايگزيني با مكانيزم هاي ديگر، طول دهانه ي بال به ميزان حداكثر 12 درصد تغيير مي كند. بيشينه وزن برخاستن اين پهپاد حدود يك كيلوگرم بوده و با توجه به مساحت زياد بال و شكل هندسي خاص آن، توانايي پرواز در سرعت هاي پايين و زواياي حمله ي بالا را دارد. تغيير طول دهانه ي بال و به طبع آن تغيير مساحت بال، امكان فعاليت در گستره ي وسيعي از سرعت ها و ارتفاع هاي پروازي را براي اين ريزپهپاد فراهم آورده است. لازم به ذكر است كه ريزپهپاد ساخته شده، شبيه سازي هاي آئروديناميكي و سازه اي و نيز تست هاي پروازي را با موفقيت پشت سر گذاشته است.
طرح پيش رو به معرفي ساختار نويني از "سازه هاي مشبك" (Grid Structures) پرداخته است كه در زمينه علم مكانيك سازه ها كاربرد فراواني دارد. اين سازه ها نقش عمده اي در ساخت سازه هاي هوافضا، ساختماني، خودرو و دريايي دارند. تاكنون يكي از انواع سازه هاي مشبك از قبيل ايزوگريدها يا اورتوگريدها به منظور تقويت سازه ها به صورت تك لايه طراحي و بكار گرفته مي شدهاند. سازه هاي تك لايه مشبك داراي خواص اورتوتروپيك مشابه رفتار يك تك لايه كامپوزيتي هستند. اين سازه ها به علت خواص جهتي براي تحمل بار در راستاهاي مشخصي طراحي ميگردند. از اينرو براي استفاده بهتر از اين سازه ها، با استفاده از مفهموم چندلايه ها، در طرح ارائه شده، با قرار دادن تك لايـه هاي مشـبك بر روي هم، سازهي چنـد لايـهاي سـاخته مـيشـود كـه "چنـد لايه مشبك " (Laminated grid) نامگذاري مي گردد. بنابراين با توجه به اينكه اين سازه ها علاوه بر استفاده از خواص سازه هاي مشبك خواص استثنايي چند لايه ها را نيز در بر گرفته اند، داراي مزاياي سازه اي فوق العاده اي هستند. طرح فوق در ساخت سازه هاي صنعتي استفاده خواهد شد كه تا كنون در هيچ نقطه جهان به صورت فوق مورد كاربرد قرار نگرفته است.
در روزگار امروز و بعد از انقلاب صنعتي استفاده از وسايل بهمنظور تسهيل امور، امري لازم و انكارناپذير است. لذا تمامي افراد سعي بر اين دارند تا با نوآوري و اختراع در حوزههاي مختلف گام اساسي بردارند. يكي از اموري كه دراينبين خودنمايي ميكند، ابتكارات و نوآوريها در حوزه صنعت كشاورزي ميباشد. با توجه به نياز روزافزون جوامع بشري به غذا و احتياج به زمينهاي زراعي جهت حصول اين نتيجه، لزوم توجه به اين مهم را يادآور ميشود. لذا در اين كار سعي شده است با اختراع دستگاههاي ساده و درعينحال كاربردي جهت فائق آمدن به اين مشكل قدمهاي كاربردي برداشته شود. در كار حاضر كه زمينه فني آن مربوط به ماشينآلات براي جابهجايي و مرتبسازي سنگ يا اشياي ديگراست، مكانيسمي در قسمت جلوي يا عقب خودرو (نظير تراكتور و لودر) نصبشده و براي جداسازي قطعات سنگ و هر جسم خارجي مشابه از خاك به كار ميرود. دستگاه سنگ جمع كن توانايي جمعآوري و خارج نمودن سنگهاي موجود در مزرعه و انواع زمينها را دارا ميباشد. با توجه به وجود سنگهاي بسيار در مزارع كشور و عدم جمعآوري آنها كه باعث خسارات بسياري به ادوات و ماشينهاي در حال كار در مزرعه ونيز به خود محصول در مراحل مختلف رشد وارد ميشود. بدينجهت با بهكارگيري دستگاه سنگ جمع كن كليه سنگهاي موجود در سطح مزرعه جمعآوريشده و با توجه به مخزن دستگاه به خارج از محيط كار انتقال داده ميشود. با استفاده از اين دستگاه در مزرعه شاهد بازدهي بالاي محصولات بعدي و كاهش هزينه ناشي از صدمات وارده به ادوات خواهيد بود. همچنين يكي از پركاربردترين مكانهاي ديگر كه ميتوان از اين دستگاه نيز استفاده نمود جهت بيابانزدايي مورد بهرهبرداري قرار گيرد، بدينصورت كه پس از جمعآوري سنگ و اشياء از سطح خاك جهت زراعت يا كاشت درخت و درختچه مورداستفاده قرار گيرد.
موارد یافت شده: 3