لیست اختراعات با مالکیت
حامد زماني
6 عدد
روكش نمودن بذر موجب مي¬گردد تا بذور كرك¬دار، نامنظم، . غيريكنواخت يا بذرهاي خيلي ريز كروي و تغيير شكل يابند و امكان مكانيزه شدن در امر بذرگزاري پيدا كنند و از طرفي با اعمال پرايمينگ، ضدعفوني وتزريق مواد مغذي، بهبود در خصوصيات كمي و كيفي جوانه¬زني بوجود آورد كه در دنيا اين امر به عنوان ضرورت، در اكثر بذرها كاربرد دارد و با مهيا نمودن زير ساختها توليدي اين دستاورد ميتوان كشور را از واردات چنين تكنولوژي خودكفا نمود.
ماكرو¬كپسولها عبارتند از فشردگي تمامي عناصر غذايي مورد نياز يك گياه كه بصورت تدريجي و با كندرها شدن عناصر در طول دوره رشد هر گياه آزاد مي¬گردد. و تنها در يك مرحله آن¬هم پاي بوته در زمان نشاكاري براي گياهان نشايي و براي ديگر گياهان در مرحله رشد مقدماتي تزريق مي¬شود. تركيبات ماكرو كپسول¬ها نيز حاوي عناصر شيميايي(ماكرو و ميكرو المنتها)، مواد معدني، كودهاي آلي وبيولوژيكي... مي¬باشد. تكنيك ساخت هم اينگونه است كه با تركيبات كامل عناصر ذكر بصورت مخلوط و در ادامه به حالت محلول اختلاط شده و در نهايت با استفاده از كودهاي معدني به شكل خمير درآمده در قالبهاي مخصوص قرار داده تا در دماي مناسب درون كوره¬هاي حرارتي خشك و بسته بندي مي¬گردند.
براي كنترل آفات(شته¬ها) كه معمولاً از طريق سموم شيمياي رايج مي¬باشد، دستاورد قرص¬هاي معدني (ارگانيك) مي¬تواند جايگزين مطلوبي در راستاي بهداشت و سلامت تغذيه¬اي نقش با ارزشي را ايفا نمايند لذا با استفاده از تركيبات عناصر معدني (بنتونيت، كربنات كلسيم، رنگ¬هاي معدني، كائولن ، آب و..) بعنوان ماده موثره معدني كنترل شته¬ها و طي يك فرايند توليدي ابتدا عناصر با ميزان تعيين شده با هم اختلاط ودرون ميكسر و همزن كاملا مخلوط شده و با دستگاه پرس قرص ساز به حالت قرص تبديل مي¬گردند. براي مصرف نيز با محلول نمودن اين قرص¬هاي معدني درون آب و با استفاده از دستگاه¬هاي سمپاش برروي گياهان اسپري مي¬گردند. مواد مورد استفاده تماماً از نوع معدني و ارگانيك مي¬باشند و هيچگونه اثر سوء براي گياه و مصرف كنندگان ندارد.
نيكوتين از مهمترين عناصر اعتياد آوري مي¬باشد كه موجبات اختلال رواني، جسمي فرد و نهايتاً حتي به مرگ منجر مي¬گردد سيگارت¬هاي گياهي حاوي تركيبياتي از گل، گياهان دارويي مانند رزماري (Salvia rosmarinus) ، اسطوخدوس( Lavandula angustifoliسنبل طيب Valeriana officinalis، عنبرنسارا، شقايق papaverces، برگ آفتابگردان Helianthus annuus ، برنجاسف Artemisia vulgari ، برگ شبدر زرد Trifolium campestre ، رازيانه Foeniculum vulgare ، پاخري Tussilago farfara ، افسنطين Artemisia absinthium ، برگ چنار Platanus ، كندر Boswellia ، عطر و طعم دهنده و ساير مواد طبيعي است و فاقد توتون، تنباكو يا نيكوتين هستند. هنگامي كه سيگارت معمولي استعمال مي¬شود، آلكالوئيدي بنام نيكوتين جذب مصرف كننده مي¬شود كه از مهمترين عنصر اعتياد آور بوده و بسياري از مواد شيميايي و سنتزي مورد تركيب در سيگارت¬هاي معمولي موجود هست. و بصورت دود توتون آزاد مي شوند، از جمله قطران و كربن كه بهمراه توكسين¬ها و ديگر تركيبات سرطان زا نقش موثر در رسوبات عميق ريوي را شامل مي¬شوند. با وجود فاكتورهاي سلامت در خرمن سيگارت¬هاي گياهي مي¬توان نقش موثري در حوزه سلامت و بهداشت جامعه هدف ايفا گردد و با توجه به جنبه نوآوري و كسب و كار جديد در امر توليد و درآمد همراه با اشتغالزايي و همچنين بومي سازي، اين محصول داراي چشم انداز توليد صنعتي مي¬باشد. فرايند ساخت اين نوع سيگارت (گياهي) مشابه سيگارت معموليست، از فيلتر و كاغذهاي استانداد ساخته مي¬شود . اما تركيبات مصرفي آن كاملأ از گياهان گونه طبيعي و دارويي استفاده مي¬شود.. بمنظور ساخت خرمن سيگارت گياهي ابتدا گونه¬هاي مختلف گياهان دارويي و طبيعي ذكر شده كه قابليت تركيب پذيري و استفاده در خرمن را دارند با ميزان مصرف تعين مي¬گردند و در دماي كمتر از 50 درجه سانتي¬گراد با خشك¬كن¬هاي آزمايشگاهي رطوبت مورد نظر(حدود 10 درصد) اعمال و بدر امر با در نظر گرفتن سلامت از بيماري¬هاي همچون كپك زدن، فاسد شدن و... تركيبات كنترل كيفي مي¬گردند. سپس با آزمايشات متعدد تعيين حجم شده و ميزان مطلوب هر كدام از گونه گياهي و ديگر مصالح مورد استفاده در خرمن، فرمولاسيون تركيبات ساخته مي¬شود. با تهيه خرمن و استفاده از كاغذ و فيلتر استاندارد، سيگارت در اندازه¬هاي مختلف با دستگاه سيگارساز دستي براي نمونه توليد
خلاصه: دستگاه اختراع شده در زمينه ي كنتورهاي هوشمند برق فعاليت دارد وهدف از ساخت اين دستگاه كاهش هزينه هاي قابل ملاحظه ايي در مورد قرائت كنتور ، صدور صورتحساب و بعد از آن توزيع قبوض برق بين مشتركين (كه تعداد بالايي هستند) و قطع ووصل مجدد برق مشتركين مي باشد. در حال حاضر كشور ما در زمينه ي مواردي از قبيل قرائت كنتور، صدور قبض، توزيع قبوض بين مشتركان از يك روند سنتي با نيروي انساني زياد و زمان بالايي براي انجام اين كار استفاده مي كند. كه حال هر كدام از موارد فوق خود مشكلاتي را در بر خواهد داشت ، از جمله اين كه مثلا براي قرائت حضور تمامي مالكين در منزل امكان پذير نمي باشد و يا اين كه براي توزيع قبوض و اطلاع مشتركين از مصرف خود نياز دوباره به حضور تمامي مالكين را نيازمند است كه اين كار به خاطر تعداد بالاي مشتركان و مشخص نبودن زمان مراجعه ي كاربر برق منطقه اي امكان پذير نمي باشد. با نصب دستگاه اختراع شده در منازل مشتركين يا بر روي كنتور آنها، سيستم كشوري مدرنيزه شده و از حالت قديمي و سنتي بودن خارج مي شود. به اين صورت كه دستگاه پس از نصب ، ميزان انرژي مصرفي مشتركان را طبق مكانيسم الكترونيكي به صورت دائم اندازه گرفته، سپس طبق برنامه اي كه به آن داده شده در يك زمان خاص ، اطلاعات هر مشترك را كه با يك كد (سريال) خاص مشخص شده را پردازش نموده و به برق منطقه ايي ارسال مي كند در برق منطقه ايي اطلاعات به صورت اتوماتيك محاسبه شده و هزينه ي برق مصرفي محاسبه شده از برق منطقه اي به دستگاه مشتركين با يك فرمان پرينت ارسال مي شود كه بعد از ان صورتحساب به صورت اتوماتيك بر روي دستگاه پرينت و صادر مي شود و مشتركين از ميزان مصرف و قيمت آن مطلع مي شوند. معايب كنتورهاي قديمي و مزاياي دستگاه اختراع شده در صفحه ي بعد به صورت خلاصه و مفيد ذكر شده است و بنا به معايب زير كه كنتورهاي فعلي كه مصرف مشتركين را كنترل مي كند از قبيل: 1- بالا رفتن هزينه براي قرائت كنتور 2- هزينه بر بودن صدور صورتحساب 3- مقرون به صرفه نبودن صدور صورتحساب از لحاظ صرف هزينه براي صدور، ارسال و پرداخت 4- قطع ووصل برق مشتركين از طريق نيروي انساني برق منطقه ايي
طي توليد اين محصولنيكوتين مورد نياز فرد مصرف كننده از طريقمعمول با استفاده از فراورده هاي كشت دخاني نظير توتون و تنباكو استخراج مي¬گردد. و در قالب توليد شكلات و نبات خوراكي كه فاقد هر نوع آلودگي¬هاي ناشي از وجود دود ، سميت و قطران است به حالت خوراكي مصرف مي¬گردد. زيرا نيكوتين دقيقآ همراه با محتويات مواد طبيعي كه در فرايند تركيبات شكلات استفاده مي¬گردد. تزريق مي¬شود. تكنيك تهيه شكلات با موادي همانند آب (1ليوان)، پودر مرغوب كاكائو (2 ليوان)، كره (نرم شده در دماي معمولي زير 25 درجه سانتي¬گراد با حجم دو سوم ليوان، پودر قند (يك چهارم ليوان)، شير ( دو سوم ليوان)، شكر (يك دوم ليوان) مورد استفاده براي حجم مورد نظر مي¬باشد. روش تهيه شكلات ابتدا آب به مرحله جوش در آمده و كره نرم شده با پودر مكمل (كاكائويي ) مخلوط مي¬شوند سپس با روش بن ماري مرتب عمل هم زدن انجام مي¬گردد. از طرفي بطور جداگانه شكر و پودر قند با هم مخلوط نموده و بر محتواي شكلات مي¬افزايم. نيكوتين با دز مشخص (0.4 تا 0.8 ميلي گرم به ازاي حجم هر قالب شكلات بهمراه شير پاستوريزه شده بر محتواي شكلات مخلوط نموده و سپس شكلات را در داخل قالب مخصوص قرار داده و بمدت 10 ساعت فريز و در ادامه بسته بندي مي¬شوند. ميزان دز نيكوتين موجود در محصول فوق با تناسب ميانگين در هر نخ سيگارت محاسبه شد. شكلات نيكوتيني با طعم¬ و ذائقه¬هاي متنوع و بهداشتي، نيكوتين مصرف كننده را تآمين مي¬نمايد. و قابليت مصرف در محيطي با ممنوعيت استعمال دخانيات كاريرد دارد.
موارد یافت شده: 6