لیست اختراعات با مالکیت
حامد قاسمي
6 عدد
چند فازي بودن روند توليد كودهاي ارگانيك(كمپوست و ورميكمپوست) نيز گاهي سبب بروز خطا و كاهش كيفيت محصول در اثر دشواري در كنترل شاخص هاي تعيين كننده كيفيت مانندPH ، رطوبت، دما و درجهEC، مي شود. اما اين دستگاه به صورتي طراحي شدهاست كه بتواند با استفاده از روش تكفازي(كليه مراحل توليد در يك فاز(بستر) انجام ميپذيرد.) و مديريت كنترل هوشمند بدون دخالت انسان عوامل مختلف مؤثر بر فرآيند توليد كود ارگانيك را انجام دهد.
هدف از اين پژوهش، طراحي و ساخت دستگاه ميني ميكسر با قابليت اختلاط بالا ميباشد، .وقيمت تمام شده كم ، محل استفاده دستگاه در دانشگاهها ،پژوهشكدهها ويژگي اساسي اين دستگاه وجود ميكروكنترلر براي كنترل كليه فرايند هاي منطقي و برقي ، داراي نمايشگر گرافيكي جهت بررسي آزمايش و ارسال به كامپيوتر همچنين وجود دريچه تزريق گاز بر روي ميكسر
اختلالات وسيع سيستم بينايي را نابينايي مينامند و فرد مبتلا به اين عارضه را نابينا مي خوانند عموما امروزه ، در جهان حدود 40 ميليون نابينا زندگي ميكنند؛ اين افراد در امور اصلي زندگي و به صورت ويژه فاكتورهاي موثر بر تحرك همانند جهت يابي، يادگيري و حافظه سه بعدي و فضايي و مباني شناختي موارد مذكور بسيار ضعيف هستند. اين ايده به صورت يك هزارتو يا ماز طراحي شده است كه اين ماز به صورت سه بعدي بوده و در داخل آن يك توپ با رويه شيشه نشكن با هسته داخلي صدادار، وجود دارد و اين توپ حين حركت و برخورد با ديوارههاي هزارتو ايجاد صدا مي نمايد و به حل نمودن ماز فرد نابينا مي تواند درك فضايي، جهت يابي و تصور و حافظه سه بعدي و درك صدا را تقويت نمايد و همچنين ارتباط آنها با همديگر تقويت نموده و براي پيشبرد اهداف خود همانند تحرك بهتر، به خاطر سپاري آدرس و مكانها بكار بگيرد. به علت عدم وجود توانايي بينايي، افراد نابينا، در ادراك و هوش فضايي، جهت يابي، آدرس يابي، موقعيت سنجي، ناوبري، مكان يابي داراي ضعف هستند كه با توجه به اين موارد اين ايده با تقويت ارتباطات مغزي در ناحيه هاي شنوايي و سنسوري و جايگزيني آن با حس بينايي در ايجاد هوش فضايي به بهبود هوش فضايي و درك سه بعدي و بهبود حافظه فضايي و همچنين در فرايند به خاطرسپاري، درك و حافظه سه بعدي و فضايي گام بر ميدارد و در نتيجه آن باعث بهبود نحوه تحرك نابينايان در مكانهاي نا آشنا، شلوغ و يا در زمانها و پارامترهاي نوري متفاوت از يك مكان آشنا است.
در حال حاضر آببندهاي مكانيكي مورد استفاده در پمپ هاي سانتريفيوژ از نوع اببندهاي بلوز دار مي باشد كه با گذشت زمان فنريت خود را از دست داده و يا سوراخ مي گردد كه ديگر قابل استفاده نيستند. از طرفي با توجه به تحريم ها و قيمت بالاي اين نوع اببند ها عملاً اسفاده از اين نوع آببندها مقرون بصرفه نيستند. لذا اين طرح جديد با حذف بلوز و تغيير ساختار، با قيمتي حدوداً 0.1 آببندهاي بلوز دار و تعميرات فوق العاده كم و كارايي بالاتر نسبت به آببندهاي قبل صرفه جويي قابل ملاحظه اي دارد. لازم به ذكر است نمونه هاي آزمايش آببند ساخته شده هم اكنون بر روي 6 عدد از پمپ هاي سانتريفيوژ مختلف كه مواد خورنده در دماي حدوداً 250درجه سانتيگراد را پمپاژ ميكنند، نصب و از ارديبهشت ماه سال 1392 تاكنون بدون توقف در سرويس قرار دارند.
موارد یافت شده: 6