لیست اختراعات با مالکیت
حسن فلاح حسيني
3 عدد
شير شتر بدليل سرشار بودن از انواع املاح معدني، پروتئنها، ويتامينها و تركيبات بيوشيميايي متعدد داراي ارزش غذايي برتر در مقايسه با ديگر شيرهاي خوراكي است ولي وجود اين تركيبات به شير طعم ناخوشايند داده. لذا دامداران شير شتر را پس از تخميرخودبخودي مصرف مي كنند كه اين امر (تخمير خودبخودي) مي تواند به توليد محصولي نامطلوب، غيربهداشتي و حتي خطر آفرين براي سلامت افراد منجر شود. لذا در اين طرح پژوهشي هدف آن بود كه با استفاده از استارتر لاكتو باسيلوس بولگاريكوس تخمير روي شير شتر انجام و پايداري دوغ آن بررسي شود. نتايج نشان داد كه استارتر لاكتو باسيلوس بولگاريكوس تخمير روي شير شتر را انجام داده و با توجه به آنكه محصول توليدي، فرآيند حرارتي 85 درجه سلسيوس را به مدت 5 دقيقه پشت سر گذاشته بهداشتي و قابل استفاده است.
موارد یافت شده: 3