لیست اختراعات با مالکیت حسين جعفري
55 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 55
تاریخ اظهارنامه: 1397/01/28
تاریخ ثبت: 1398/06/23
مخترع/مخترعان: محمدحسين جعفري
خلاصه اختراع:

ماشينهاي پخت نان فعلي كلا در دو دسته توليد ميشوند : دوار و تونلي در ماشين پخت نان دوار عمودي از سطح خارجي استوانه اي به قطر 140 تا 200 سانتي متر جهت پخت انواع نان استفاده مي شود كه تمامي مزاياي دستگاه دوار و تونلي را شامل ميشود . از ديگر مزايا ميتوان به مصرف سوخت و انرژي كمتر و پخت همزمان چند نوع نان و غيرقابل تبديل به حالت غير استاندارد و يكنواختي بيشتر در پخت و سطح اشتغال دستگاه به حدود صفر نام برد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/10/03
تاریخ ثبت: 1391/02/26
خلاصه اختراع:

فراوري انگور در ايران به دو شكل عمده انجام مي شود كه يكي توليد كشمش و ديگري توليد شيره اما راه هاي سخت و مشكلات زياد فراوري انگور باعث شده است كه باغداران عمده محصول خود را به شكل تازه و بسيار ارزان به فروش برسانند و تنها مقدار ناچيزي از محصول خود را فرآوري مي كنند. در مورد توليد شيره عمده مشكل باغدار گرفتن آب انگور از محصول است كه چون دستگاهي در بازار براي اين منظور وجود ندارد مجبورند به شكل دستي انجام دهند كه علي رغم غير بهداشتي بودن كاري بسيار طاقت فرسا مي باشد همچنين غير از خطراتي كه براي سلامتي كارگر دارد هزينه انجام آن بسيار بالا مي رود. در اين دستگاه فشردن و خارج ساختنم آب از محصول طبق شكل يك از طريق دو غلطك بالايي انجام مي شود. تركيب دو غلطك پاييني با دو غلطك بالايي كه در جهت نشان داده شده مي چرخند عمل جداسازي تفاله از مايع را انجام مي دهند. بدين ترتيب كه دو غلطك سمت چپ تفاله و آب را به سمت چپ و دو غلطك سمت راست مواد را به سمت راست مي راند در هر دو سمت مواد از دهانه بزرگ وارد مي شود و با جلو رفتن مجرا تنگ شده و تفاله تحت فشار خارج شده و آب انگور به عقب پس زده مي شود و آب انگور جمع شده در وسط با نيروي ثقل از مجراي باريك حد فاصل دو غلطك پاييني از خروجي آب انگور خارج مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1390/12/14
مالک/مالکان: اميرحسين جعفري
تاریخ ثبت: 1391/04/13
مخترع/مخترعان: اميرحسين جعفري
خلاصه اختراع:

آفتابگير برقي دستگاهي قابل نصب در اتاق خودرو مي باشد وظيفه آن جلوگيري از برخورد مستقيم نور خورشيد با سر و صورت راننده و سرنشين سمت شاگرد بطور مطلوب مي باشد. حركت اين دستگاه با فشردن شاسي الكتريكي و روشن شدن موتور شروع شده اين امر سبب چرخش پيچ متري درون مهره ي متصل به واشر بازوي محرك شده و با استفاده از مكانيزم پيچ و مهره بازوي محرك بنابر جهت چرخش پيچ در ريل مستقيم حركت رو به عقب و جلو خواهد داشت در اين هنگام بازوي متحرك بخاطر ارتباطي كه از طريق صفحه با بازوي محرك دارد درون ريل انحنايي حركت كرده و باعث تعريف مسير مناسب براي صفحه مي شود. بالا و پايين كردن صفحه دستي بوده كه اگر فيوز مربوطه سوخت يا مشكلي در سيستم الكتريكي پيش آمد بالا دادن صفحه تا دسترس پيدا كردن به تجيهزات و تكنسين جهت تعميرات ميسر باشد. اين دستگاه تمام عيوب دستگاههاي ساده ي موجود را كه باعث پوشش نامناسب موضع گيري نامناسب استحكام نامناسب و اختلال در ديد و رانندگي مي شد را برطرف كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/14
مالک/مالکان: حسين جعفري
تاریخ ثبت: 1392/02/14
مخترع/مخترعان: حسين جعفري
خلاصه اختراع:

خلاصه توصيف: عنوان اختراع: دار مرمت فرش زمينه فني : پارچه و منسوجات مشكل فني: پيش از اين مرمت فرش به صورت دستي و كاملا سنتي با آسيب هاي احتمالي به مرمت گر و فرش مورد مرمت بوده است. ارائه راه حل: ساخت دار مكانيكي با ارائه راهكارهاي جديد با قابليت مرمت هنگام بافت و يا فرش بافته شده با تكنيك كاملا مكانيكي با برخورداري از دقت مرمت بالا. طرز كار: مراحل مرمت فرش شامل ترميم بيد خوردگي سوختگي-ترميم پارگي عرضي و طولي-ترميم پارگي چله ها در ميانه ها و بالاي فرش-ترميم پود ضخيم و نازك-بافتن و ترميم شيرازه-ترميم ريشه هاي فرش-ترميم سركجي فرش-ترميم و تار كشي و بافت مجدد قسمت آسيب ديده فرش- فرش را بر روي دار با محور هاي عمودي و افقي كه محور فيكس فرش نام دارد بر روي دار محكم كرده آسيب هايي كه در وسط فرش اتفاق افتاده را بر اساس تنظيمات فيكس فرش و با تكنيك هاي مرمت اجرا مي كنيم و آسيب هاي كناره فرش مثل تار كشي را بر اساس قلاب هاي پيچي تار كشي كرده و مراحل بافت آنرا انجام مي دهيم. محاسن : اجراي تمام عمليات مرمت فرش در يكجا و بر روي يك دار كه پيش از اين پراكنده و به صورت دستي و سنتي بوده است-كاهش آسيب احتمالي در حين مرمت-صرفه جويي در وقت و عدم باز كزدن و فيكس كردن مجدد بر روي چارچوب يا تيرك هاي چوبي-كاهش اسيب هاي جسمي به مرمت گر در هنگام مرمت بر روي زمين به حالت نشسته-دقت و كيفيت بيشتر در ارائه فرش مرمت شده-قابليت توليد صنعتي براي آموزشگاه هاي فني و حرفه اي-كارگاه هاي خصوصي-دانشگاه ها-مرمت هايي با دقت بالا در موزه ها-و...مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/04/15
خلاصه اختراع:

1- عنوان اختراع آب شيرين كن خورشيدي به همراه كلكتور سهموي و لوله گرمايي. Solar desalination with parabolic collector and heat pipe. 2- زمينه فني اختراع مكانيك 3- مشكل فني و اساس راه حل ارائه شده براي آن و بيان اهداف اختراع - افزايش تقاضا براي آب شيرين بدليل رشد سريع صنايع و افزايش جمعيت جهان؛ - بوجود آمدن آلودگي هاي زيست محيطي بدليل نمك زدايي با تكنولوژي هاي مرسوم ، كه نيازمند مصرف مقدار زيادي سوخت فسيلي است؛ - تميز بودن انرژي خورشيدي در مقايسه با فرم هاي ديگر انرژي كه باعث آلودگي محيط زيست نخواهد شد؛ - كمبود آب شرب و چگونگي تامين آن بطوريكه تنها حدود 3درصد از آب هاي موجود كره زمين قابل شرب است؛ - وجود خشكسالي هاي پي درپي و افزايش تقاضا ناشي از رشد جمعيت، توسعه صنايع و كشاورزي در كشور ما؛ - كاهش سطح منابع آب هاي زيرزميني و كيفيت آنها در بسياري از نقاط كشور بدليل برداشت هاي بي رويه از اين منابع؛ - دسترسي نداشتن مناطق دورافتاده به آب آشاميدني سالم. توسعه صنعت آب شيرين كن ها در كشور يكي از راهكارهاي مقابله با اين مشكل است. از آنجا كه تامين انرژي مورد نياز و تكنولوژي مورد استفاده از مسائل مهم در بهره برداري از آب شيرين كن است، توجه به انرژي خورشيد به عنوان يك منبع انرژي پاك و تجديدپذير اهميت ويژه اي دارد. با توجه به بررسي كه برروي آب شيرين كن ها انجام گرفته، طراحي يك نوع آب شيرين كن صنعتي با كلكتور سهموي خطي كه داراي راندمان بالايي نسبت به سيستم هاي مشابه مي باشد، انجام گرفته است. استفاده از كلكتور سهموي خطي به همراه لوله حرارتي در بالابردن راندمان آب شيرين كن خورشيدي تأثير بسزايي دارد و صنعتي شدن اين محصول تأثير مهمي در فرآيند استفاده از آب شيرين كن هاي خورشيدي خواهد داشت. 4- مهمترين برجستگيهاي تكنيكي و فني اختراع: - بازده بالا به دليل استفاده از لوله گرمايي با مقاومت حرارتي پايين كه با اضافه كردن روغن بدست آمد؛ - جذب انرژي بالا به دليل استفاده از مكانيزم دنبال كننده خورشيد؛ - مكانيزم ساده و و با قابليت اطمينان بالا و حجم كم دستگاه؛ - سيستم اتوماتيك قطع و وصل جريان.

تاریخ ثبت: 1395/03/01
خلاصه اختراع:

به منظور راه اندازي ماشين مولدهاي پينچ پلاسما و افزايش بهره¬ي توليد تابش هاي هسته اي آن مي¬توان از منابع تغذيه پالسي با نرخ تخليه تكراري استفاده نمود. لذا، براي اولين بار در كشور، طراحي، ساخت و تست يك منبع تغذيه پالسي جهت تغذيه¬ي يك ماشين مولد پينچ پلاسما با قابليت تخليه تكراري 5 بار در ثانيه ارائه شده است. اين منبع تغذيه پالسي قادر است تا ولتاژهاي فشار قوي 4 الي 7 كيلو وقت را به صورت پله هاي يك كيلو ولتي در اختيار كاربر قرار دهد. ميكروكنترلر بخش كنترل كننده¬ي مركزي اين منبع تغذيه از سري ميكروكنترلرهاي ARM با مدل LPC1768ARM مي باشد كه قادر به كار در شرايط با ولتاژ فشار قوي است. به منظور بررسي عملكرد صحيح اين منبع تغذيه پالسي از يك پروب ولتاژ فشار قوي فركانس بالا و نيز يك پيچه¬ي روگوفسكي با فناوري ساخت بسيار بالا كه ساخت شركت power electronic measurements ltd مي باشد، استفاده گرديد. با اندازه گيري ولتاژ و جريان تخليه¬ي منبع تغذيه پالسي در حالي كه در حال تخليه شده در محفظه¬ي خلاء راكتور هسته اي با فشار گاز آرگون 4 تور و ولتاژ 7 كيلو ولت بود، از عملكرد دقيق منبع تغذيه پالسي طبق طراحي انجام شده اطمينان حاصل گرديد. كليه¬ي دستورات شارژ و دشارژ بانك خازني اين سيستم از جمله ميزان ولتاژ شارژكنندگي، تعداد شات در ثانيه، و تعداد كل شات ها توسط يك رابط گرافيكي نوشته شده با زبان C# انجام گرفت. سوئيچ اسپارك گپ اين سيستم به صورت كاملا بومي طراحي و ساخته شده است كه عملكرد صحيح تخليه¬ي تكراري سيستم اثباتي بر طراحي دقيق اين سوئيچ و مدار توليد كننده¬ي ولتاژ 15 كيلو ولت جهت تريگ كردن آن بود. اين دستگاه براي اولين بار در كشور و با كمترين هزينه و به صورت كاملا پرتابل طراحي و ساخته شده است كه قادر به راه اندازي ماشين¬هاي مولد پيمچ پلاسما با رنج انرژي چند ژول مي¬باشد. اين سيستم با چنين منبع تغذيه¬ي خاص كاملا پرتابل و فشرده بوده كه قادر به كار در شرايط مختلف عملياتي مي باشد. اين سيستم¬ها با طراحي خاص خود مي توانند در صنايع مختلفي همچون پزشكي، مهندسي نفت، مهندسي هسته اي و غيره مورد استفاده قرار گيرند به همين دليل در ساخت اين منبع تغذيه از ادوات با قابليت اطمينان بسيار بالايي استفاده شده است.

تاریخ ثبت: 1395/07/28
خلاصه اختراع:

سيستم كاهش مصرف انرژي در سالن مرغداري ها با تبادل دمايي بين هواي خروجي و ورودي براي جلوگيري از اتلاف انرژي در سالن هاي مرغداري ها طراحي شده است. بعلت تنفس تعداد زياد طيور، وجود مدفوع و گرد غبار حاصل از تحرك طيور، سيستم تهويه در مرغداري ها هميشه فعال مي باشد؛ به گونه اي كه از يك طرف هواي سرد از طريق فن هاي مخصوص به داخل سالن مرغداري هدايت شده و از طرف ديگر، هواي گرم به بيرون سالن منتقل مي شود. اين چرخه هوا باعث اتلاف زياد انرژي مي گردد. در طرح پيشنهادي، به منظور صرفه جويي در مصرف سوخت، هواي گرم و كثيف هنگام خروج به داخل كانال هايي كه به طور طولي در سالن واقع شده اند (شكل ارائه شده در ضميمه و ادعا نامه) هدايت مي شوند و در داخل اين كانال ها با هواي سرد و تميز به طور غيرمستقيم برخورد مي كند. در اين هنگام، تبادل دمايي انجام مي گيرد. اين امر موجب گرم شدن هواي سرد ورودي مي شود و هواي سرد پس از متعادل شدن از لحاظ دمايي وارد محيط سالن مي گردد.

تاریخ ثبت: 1395/09/15
خلاصه اختراع:

به منظور راه اندازي راكتورهاي پلاسماي كانوني و افزايش بهره¬ي توليد تابش هاي هسته اي آن مي¬توان از منابع تغذيه پالسي با نرخ تخليه تكراري استفاده نمود. لذا، طراحي، ساخت و تست يك منبع تغذيه آنالوگ پالسي جهت تغذيه¬ي با قابليت تخليه تكراري 5 بار در ثانيه در دستور كار قرار گرفت. اين منبع تغذيه پالسي قادر است تا ولتاژهاي فشار قوي تا kVDC16 را در اختيار كاربر قرار دهد. منبع تغذيه ساخته شده داراي يك پانل كنترلي با نمايشگرهاي ولتاژ و فركانس تخليه است. كاربري اين منبع تغذيه براي اپراتور نيز با توجه به نوع طراحي خاص آن بسيار ساده است. به منظور اندازه گيري و تحليل پالس هاي تخليه¬ي به دست آمده از اين منبع تغذيه پالسي از يك پيچه روگوفسكي (ساخت شركت Power Electronic Measurement) جهت اندازه گيري جريان تخليه، و از يك پروب ولتاژ جهت اندازه گيري ولتاژ تخليه استفاده شده است. با اجراي فرايند شارژ/ تريگ در راكتور پلاسماي كانوني با انرژي در حدود 4 ژول، شكل موج ولتاژ تخليه در حالت تك شات و دامنه ولتاژ شارژ برابرkV16 اندازه گيري شد. اين اندازه گيري نشان داده كه زمان خيز ولتاژ كمتر از ms200 است كه نشان از توان مناسب اين منبع تغذيه جهت شارژ بانك خازني در بازه زماني مورد نظر دارد. سپس، پالس هاي ولتاژ و جريان تخليه بانك خازني راكتور پلاسماي كانوني در فركانس تخليه¬ي 5 هرتز به دست آمدند. مشاهده شد ضمن اينكه فرايند شارژ/تريگ منبع تغذيه ولتاژ فشار قوي پالسي در راكتور پلاسماي كانوني به خوبي انجام گرفته است كه نشان از عملكرد صحيح اين منبع تغذيه پالسي دارد، زمان خيز ولتاژ شارژ در يك شات يعني %10- %90 بيشينه ولتاژ شارژ برابر 120 نانوثانيه بود كه طبق طراحي انجام شده نيز همين نتيجه مورد انتظار بود. اين نتيجه اثباتي بر توانمندي منبع تغذيه ساخته شده در راه اندازي راكتورهاي پلاسماي كانوني با عملكرد تخليه تكراري مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1395/10/15
تاریخ ثبت: 1396/07/16
خلاصه اختراع:

امروزه درمان بسياري از بيماري ايي كه در گذشته ميسر نبوده با پيشرفت علم پزشكي امكان پذير شده است. ولي يكي از مهم ترين عوارض بعد از جراحي، عفونت هاي بعد از آن مي باشد. پيشرفت جراحي تا حد زيادي مديون كشف و اختراع راه هايي است كه با استفاده از آن بتوان مانع از ايجاد عفونت بعد از جراحي شد. پيشگيري از عفونت از مهمترين بخش هاي هر عمل جراحي است و تمامي كاركنان بخش درماني بايد اقداماتي را لحاظ كنند تا احتمال ايجاد عفونت را به حداقل برسانند. با وجود اميد بخش بودن جراحي، اما عوارض بسياري نيز بعد از اعمال جراحي مشاهده مي شوند از جمله: عوارض زخم، لختگي خون و عفونت هاي داخلي. محيط داخل بدن يك محيط عاري از هرگونه عامل بيماري زاي زنده مي باشد و در حين عمل جراحي بدليل آلودگي مطمئنا نياز به تجويز آنتي بيوتيك1 بعد از عمل خواهد بود. اما با توجه به گسترش روز افزون مقاومت آنتي بيوتيكي2 - كه با تجويز آنتي بيوتيك ها بيشتر هم مي شود - احتمال عدم موفقيت درمان افزايش مي يابد. در دهه گذشته با توجه به اينكه عفونت هاي بيمارستاني به ميزان قابل توجهي افزايش يافته اند، اهميت مصرف بي رويه و غير ضروري آنتي بيوتيك ها بيشتر مورد توجه قرار مي گيرد. عفونت هاي سوختگي به عنوان يك نمونه از عفونت هاي بيمارستاني، عامل مهمي در مرگ و مير و ناتواني اين دسته از بيماران محسوب مي شود. فيلم زيست چسب3 ساخته شده قادر به اتصال به بافت هاي داخلي و سطحي بدن و آزاد سازي طيف وسيعي از آنتي بيوتيك ها براي جلوگيري از عفونت بعد از جراحي و همچنين ترميم عفونت هاي زخم مي باشد. همچنين اين زيست چسبي سبب كمك به اتصال بهتر بافت هاي جدا شده در طول جراحي مي شود و همانند يك چسب داخلي عمل ميكند. بنابراين ترميم آسيب هاي ناشي از جراحي سريع تر اتفاق خواهد افتاد. با مصرف موضعي اين فيلم در زخم هاي پوستي بدليل زيست چسبي آن، جذب رطوبت زخم و آزاد سازي دارو سبب تسريع در ترميم زخم خواهد شد.

تاریخ ثبت: 1396/07/18
خلاصه اختراع:

يكي از مشكلات موجود در راه اندازي و تغذيه بارهاي توان بالا/ ولتاژ بالا مانند مولدهاي پلاسماي داغ و چگال و همچنين ليزرهاي توان بالاي Co2، نياز به در اختيار داشتن سوئيچ هاي قدرت ولتاژ بالا/ توان بالا با قابليت انتقال و هدايت بار چند كولني به بار مورد نظر و تخليه¬ي متناوب (پريوديك) در مدت زمان عملكرد دستگاه مي باشد. مولدهاي پلاسماي داغ و چگال و نيز ليزرهاي توان بالاي پالسي از جمله تجهيزات اساسي در روند پيشبرد اهداف تعريف شده در صنعت مهندسي همجوشي هسته¬اي هستند كه امروزه مورد توجه بسياري از دانشمندان جهان قرار گرفته¬اند. مولدهاي پلاسماي چگال با هدف ايجاد شرايط انجام برهمكنش¬هاي همجوشي هسته¬اي، انرژي خود را از بانك¬هاي خازني ولتاژ بالا/ توان بالا و از طريق سوئيچ هاي اسپارك¬گپ دريافت مي¬نمايند. به منظور دستيابي به بيشترين بهره نوترون¬هاي سريع، اشعه ايكس سخت و نرم و همچنين ذرات باردار پرانرژي كه از محصولات برهمكنش¬هاي همجوشي هسته¬اي هستند همواره بايد از سوئيچ¬هايي استفاده شود كه با جاري نمودن الكترون¬ها بر روي الكترودهاي دستگاه و عايق بين آنها، ميدان الكتريكي قوي¬ بانك خازني را به صورت يكنواخت در اطراف الكترودها توزيع نمايند. از سويي ديگر، عملكرد پيوسته و پريوديك سوئيچ قدرت در انتقال و هدايت بارهاي الكتريكي و نيز دارا بودن پايداري بالا در حالت تخليه تكراري (با هدف دستيابي به تخليه متناوب و منظم از دو منظر ثابت زماني و دامنه ولتاژ و جريان تخليه) از جمله نيازهاي اساسي در كاربردهاي عملياتي است كه بايد بدان توجه نمود. مورد سوم، ويژگي خنك شوندگي و قدرت بازيابي الكترودهاي سوئيچ قدرت است كه بايد در روند عملكرد تخليه تكراري دستگاه منجر به كاهش پايداري و ايجاد اختلال در نظم تخليه هاي الكتريكي نشود. ويژگي چهارم دارا بودن حداقل اندوكتانس مسير عبور جريان است. اندوكتانس كوچك سوئيچ كمك مي¬كند جريان تخليه دستگاه از دامنه بسيار بيشتر و زمان صعود بسيار كمتري برخوردار شود كه اين خود كمك به عملكرد تخليه تكراري سوئيچ و نهايتا دستگاه مولد پلاسماي داغ و چگال و نيز افزايش بهره¬ي توليد تابش¬هاي دستگاه خواهد نمود. ساير ويژگي¬ها از جمله عمر عملكردي بالا و داشتن خطاي جيتر كم و هندسه مناسب جهت نصب و راه اندازي آن نيز از چالش هاي اساسي در طراحي و ساخت چنين سوئيچ¬هايي مي باشد. به منظور رفع مشكلات مطرح شده و نيز دستيابي به سوئيچ با قابليت ها عملكرد پايدار از مواردي چون: 1- لايه نشاني فلزي- نيمه فلزي و رسوب دهي شيميايي آن بر روي الكترودهاي سوئيچ به منظور توزيع يكنواخت ميدان بر روي الكترودها جهت ايجاد شرايط تخليه يكنواخت و متناوب بانك خازني تا فركانس-هاي بالا، 2- جانمايي الكترودها به صورت كواكسيال جهت كاهش اندوكتانس به حداقل مقدار ممكن، 3- ايجاد منفذهاي متقارن بر روي ديواره سوئيچ (الكترود تريگر) جهت تبادل حرارتي داخل سوئيچ با حفظ اندوكتانس سوئيچ در حداقل مقدار، 4- استفاده از ولتاژ تريگ با دامنه بسيار بالا (ولتاژ ضربه kV15-) و زمان خيز بسيار كوتاه (كمتر از sµ5)، 5- استفاده از الكترودهاي نيمه كروي به منظور حذف اثر ميدان لبه¬هاي تيز، 6- استفاده از ابعاد مناسب براي الكترودها و فاصله¬ي بهينه بين آنها جهت ممانعت از تخليه خودبخودي بانك خازني شارژ شده، 7- استفاده از كانكتورهاي مناسب جهت ايجاد مونتاژ سريع و مناسب سوئيچ به بانك خازني بارهاي پالسي توان بالا/ ولتاژ بالا، همچنين جهت ايجاد شرايط ايمن به لحاظ مسائل عايق ولتاژ فشار قوي.

موارد یافت شده: 55