لیست اختراعات با مالکیت
حميدرضا آذرباد
1 عدد
اختراع حاضر " فرمولاسيون پريميكس آردهاي برنج، سورگوم، ارزن و سويا در تهيه نان حجيم بدون گلوتن ويژه بيماران سلياكي" مربوط به حوزه نيازهاي انساني، بخش مواد غذايي؛ زيربخش مربوط به فرآورده هاي آردي و نان مي باشد و نوعي نان است كه براي تمامي بيماران سلياكي كه نمي توانند نان حاوي آرد گندم را مصرف نمايند قابل استفاده است. سيلياك عامل ايجاد نوعي ناراحتي مزمن روده اي است كه با سوء جذب ناشي از عدم تحمل گلوتن همراه مي باشد. بيمار سلياكي نمي تواند گلوتن كه پروتئين موجود در گندم، چاودار يا جو و همچنين در برخي از داروها و مواد غذايي مي باشد را مصرف كند. رژيم غذايي فاقد گلوتن مهمترين و اولين قدم براي بيماران سلياكي است و قبل از تشخيص بيماري، گلوتن آسيب زيادي در طولاني مدت به دستگاه گوارش رسانده است كه با 6 ماه تا دو سال رژيم غذايي فاقد گلوتن اين آسيب ها رو به بهبود مي رود. البته با توجه به تنوع محصولات پخت مخصوصاً در حوزه نان اين محصول براي افرادي هم كه بيماري سلياك ندارند قابل استفاده مي باشد.
موارد یافت شده: 1