لیست اختراعات با مالکیت سالار بصيري
5 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ اظهارنامه: 1391/05/01
تاریخ ثبت: 1392/03/12
خلاصه اختراع:

اين اختراع با نام "دستگاه تشخيص حركت دست كاربر براي برهم كنش با دستگاههاي الكترونيكي در غالب حلقه انگشتري مجهز به شتاب سنج" در رابطه با وسايل اشاره گر و ورود اطلاعات به وسايل الكترونيكي مثل كامپيوتر، تلفن همراه، كنترل تجهيزات صوتي و تصويري مثل تلويزيون و پخش كننده هاي صوتي و تصويري، كنترل هوشمند وسايل برقي خانه مثل چراغها، كولر است. در اين اختراع با استفاده از حسگرهاي شتاب سنج و ژايروسكوپ كه بر روي يك حلقه نصب شده است و مانند حلقه انگشتريي در دست قرار ميگيرد، وضعيت قرارگيري دست كاربر تشخيص داده ميشود و متناسب با وضعيت دست يا تغيير وضعيت دست فرمانهاي كنترلي يا داده هاي خام سينماتيكي مثل سرعت و شتاب بصورت بيسيم به دستگاههاي الكترونيكي گفته شده ارسال ميشود. اين اختراع از دو قسمت تشكيل شده است. قسمت اول كه بصورت حلقه انگشتري ساخته شده است در دست قرار ميگيرد و با دارا بودن سنسور شتاب و ژايروسكوپ، ميكروكنترلر، فرستنده راديويي، باتري و كليد، وضعيت قرارگيري دست را تشخيص ميدهد. قسمت دوم گيرنده است كه مقادير ارسالي فرستنده را دريافت ميكند و به دستگاه الكترونيكي گفته شده از طريق رابط USB، بلوتوث، مادون قرمز، Wi-Fi و يا ساير لينكهاي راديويي و نوري سازگار با وسيله الكترونيكي، ارسال ميكند. با توجه به آنچه گفته شد، با استفاده از اين اختراع كاربر ميتواند براي حركت دست خود، اعمال كنترلي مثل حركت نشانگر موس در كامپيوتر، حركت در منوهاي موبايل، تغيير كانال يا صداي تلويزيون و پخش كننده هاي صوتي و تصويري، كنترل وسايل برقي خانه در ساختمانهاي هوشمند و ارسال فرامين كنترلي را انجام دهد و با وسيله الكترونيكي بر هم كنش داشته باشد.

تاریخ ثبت: 1394/11/20
خلاصه اختراع:

در حال حاضر در بيمارستان ها و ديگر مراكز درماني در شرايط اورژانسي و يا نياز به احضار پزشك از شيوه هاي سنتي به صورت فراخواني صوتي، تماس هاي تلفني و در مراكز پيشرفته تر از پيجرهاي الكترونيكي همراه استفاده مي شود. اما همواره به دليل عدم تخمين فاصله ي كادر بيمارستاني و كاهش قدرت تصميم گيري در شرايط بحراني، امكان فراخواني نزديك ترين و مجرب ترين كادر مربوط وجود ندارد اين امر سبب بالا رفتن زمان رسيدگي به بيمار مي شود امكانات كنوني نيز به منظور موقعيت يابي در محيط هايي بسته اي مانند بيمارستان امكان پذير نيست و اين امر موجب گشايش مبحث تحقيقاتي گسترده اي به نام موقيعت يابي داخلي (Indoor Localization) شده است. شيوه هاي فراخواني كنوني به وسيله ي تماس هاي تلفني از بخش ها به كادر بيمارستاني در كنار تحميل هزينه هاي بسيار ياد مكالمات، معمولا با موفقيت كامل مواجه نشده و براي يافتن و ارتباط با پزشك يا كادر مورد نظر تماس هاي بسيار زيادي با بخش ها و ديگر مكان هاي بيمارستان صورت مي گيرد. اين امر اتلاف وقت و هزينه ي بسياري را بر دوش مجموعه قرار مي دهد. در اين اختراع براي سنجش و محاسبه فاصله دقيق مكاني و زماني پزشك و يا كادر مورد نظر و موقعيت يابي دقيق در محيط بسته (Indoor Localization) راهكاري ارايه شده است كه همزمان سبب كاهش هزينه هاي جاري سيستم هاي فراخواني، بالا بردن سرعت و دقت دسترسي مستقيم به كادر مورد نظر نيز مي شود، به بيان ديگر اين سيستم به نوعي يك پيجر موقعيت ياب دو طرفه درون ساختماني هوشمند با قابليت فراخواني بهينه ترين كادر از نظر موقعيت و تخصص است. همچنين اين سيستم با ثبت و ارايه برنامه هاي روزانه و جزئي كادر بيمارستاني، امكان يادآوري فعاليت هاي آنان به صورت هوشمند به همراه ذخيره سازي تجويزها و درخواست هاي پزشكان از كادر را دار است.اين سيستم با استفاده از شدت سيگنال هاي دريافتي فرستنده-گيرنده هاي متحرك كه مي توانند در قالب كارت هاي هوشمند سيستم، دستيار شخصي ديجيتال و يا تلفن هاي همراه هوشمند پياده سازي شوند و فرستنده-گيرنده هايي كه در نقاط مشخص و محاسبه شده از ساختمان نصب شده اند، بستر لازم براي موقعيب يابي، فراخواني دوطرفه، اعلام برنامه ها و ديگر قابليت هاي سيستم را فراهم ميسازد.

تاریخ اظهارنامه: 1385/07/29
تاریخ ثبت: 1386/09/27
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1380/09/19
مالک/مالکان: سالار بصيري
تاریخ ثبت: 1381/03/20
مخترع/مخترعان: سالار بصيري
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع در پرونده مربوطه يافت نشدبه شرح و توصيف پرونده رجوع شود.

تاریخ اظهارنامه: 1399/10/16
مالک/مالکان: آقای سالار بصیری
تاریخ ثبت: 1400/12/17
مخترع/مخترعان: سالار بصیری
خلاصه اختراع:

يكي از مواردي كه در سالمندان يا افراد با بيماريهاي خاص و يا بدليل عادتهاي نامناسب در افراد عادي سبب بروز مسائل و بيماري ها ميشود عدم نوشيدن مقدار كافي مايعات مثلا نوشيدن آب هست. استفاده از ظرف نوشيدني يا ليوان مخصوص معمولا براي كاربران راحت نيست و آنها علاقه دارند تا از ظرف نوشيدني يا ليوان شخصي خودشان استفاده كنند. هدف از اين اختراع ارائه روش و دستگاهي است كه براي يادآوري نوشيدن مايعات استفاده ميشود و قابليت استفاده از هرنوع ليوان و ظرف تنها با نصب يك تگ RFID پسيو و يا اكتيو را دارد. اين اختراع براي حل مشكل مطرح شده از يك مچ بند الكترونيكي يا يك انگشتر با قابليت ارتباط راديويي برد كوتاه با تگ RFID كه به ظرف مايع نوشيدني مثل ليوان متصل ميشود و مجموعه اي از سنسورهاي حركتي شتابسنج، ژايرو و قطب نماي الكترونيكي در آن قرارداده شده است استفاده ميكند. مچ بند يا انگشتر الكترونيكي مجهز به ميكروكنترلر ميباشد و در زمانبندي مشخص طوري كه سبب اختلال در خواب كاربر نشود و مبتني بر نياز روزانه كاربر به نوشيدن مايعات، هشدار صوتي يا لرزش يا نوري را اعلام ميكند.

موارد یافت شده: 5