لیست اختراعات با مالکیت
سيدمحمدعلي ابراهيم زاده موسوي
1 عدد
هدف از اين نوآوري، توسعه ارائه فرمولاسيوني مناسب جهت آماده سازي توليد ماستي فراسودمند برپايهي قند مايع خرما بود. در اولين گام ارائه اين نوآوري، اثر مقادير مختلف قند مايع خرماي توليد شده به روش صنعتي، بر روي ويژگيهاي فيزيكي (رنگ، سفتي و آباندازي)، شيميايي (pH، اسيديته، تركيبات پليفنول و فعاليت آنتياكسيداني)، رئولوژيكي (گرانروي) و حسي (بافت، رنگ، شيريني، بو، طعم، مطلوبيت كلي و پذيرش مصرف كندده) ماست مورد آزمايش قرار گرفت. اين نو تركيبي توليد ماست، با هدف توليد محصولي غني شده براي تمام سنين، امكان تجاري شدن در دراز مدت را دارا ميباشد. به سبب عدم نياز به تغيير در تجهيزات خط توليد ماست در واحدهاي لبني و فراهم بودن توليد و عرضه ماده اوليه قند مايع خرماي استاندارد، شرايط توليد در صنايع لبني براي اين محصول جديد، مهيا است. بمنظور آمادهسازي ماست با قند مايع خرما، شير تيمار حرارتي شده سريعا تا دماي 1±42 درجه سلسيوس سرد گرديده تا تلقيح استارتر صورت گيرد. طول مرحله تيمار حرارتي قند مايع خرما با غلظتهاي مورد نظر (9-0 %) به صورت حجمي-حجمي به شير تيمار حرارتي ديده اضافه شده و بعد از گرمخانهگذاري با دماي 1±42 درجه سلسيوس، در سردخانه 4 درجه سلسيوس نگهداري شد.
موارد یافت شده: 1