لیست اختراعات با مالکیت
سيدمهدي موسوي
18 عدد
سيستم داكت اسپليت، به دليل قابليت كنترل دقيقتر روي دما، رطوبتزدايي هوا و عدم استفاده از آب نسبت به سيستمهاي سرمايش تبخيري كاربرد بيشتري در كشور يافتهاست. اما در سيستم داكتاسپليت شبكه توزيع هوا ابتدايي است. تنها ابزار كنترل دماي اتاق مقدار باز بودن دريچه هوا است كه معمولا به دليل دور از دسترس بودن اين دريچهها تنظيم آن امكانپذير نيست. همچنين ظاهر دريچههاي استفاده شده در اين سيستم بسيار ساده بوده و تناسبي با معماري امروزي ندارد. علاوه بر اين جهت ورود هوا به اتاق در دريچههاي فعلي ثابت بوده و اين امر ميتواند باعث توزيع نامناسب هوا و عدم يكنواختي دما در محيط شود. در طرح پيشرو امكان تغيير ميزان باز بودن دريچه به صورت از راه دور وجود دارد. همچنين قابليت تغيير مداوم جهت پرههاي بهبوديافته دريچه (swing) تعبيه گرديدهاست. در طراحي اين پرهها از ايرفويل NACA2408 استفادهشدهاست تا افت فشار دريچه كاهش يابد. براي اتصال پرهها از مكانيزم چرخدندهاي استفاده شدهاست كه حركت پرهها را تقريبا بيصدا ميكند. دريچه طراحي شده داراي ظاهري مدرن، شكيل و متناسب با معماري داخلي امروزي است و مناسب براي فضاهاي مختلف با كاربريهاي متفاوت ميباشد. همچنين براي قاب بيروني قابليت تعويض در نظر گرفته شدهاست.
بالون مخروطي رگ سينوس كرونري بازمينه فني نيازهاي انساني زيربخش سلامت وبهداشت مي باشد. در ضربان سازهاي سه حفره اي (CRT) ،امروزه بيشتراز ليدهاي (Active) در بطن راست و دهليز راست مورد استفاده قرار ميگيرند، تا مانع از جابجايي ليد از محل خود شوند. و ليد سوم در سينوس كرونري قرار داده مي شود، تا بطن چپ را پيس كند.اما با تمام پيشرفت ها در طراحي ليد ، ليد سينوس كرونر بعداز جا گذاري ، گاهي در زمان خارج كردن (Stylet) و يا شيت ، ليد ازمحل خود جابجا يا خارج مي شود، كه مجبوريم دوباره سعي كنيم، ليد را درمحل مناسب قرار دهيم. بالون مخروطي رگ سينوس كرونري كه در انتها داراي يك گايدواير (Fixed distal wire) مي باشد، بدون نياز به وسيله ديگري از داخل شيت عبورمي كند، و برحسب نظراپراتورو فقط با مانور ، بالون را در قسمت انتها يا ابتداي ليد (Lead)باد (Inflate) مي نماييم تا ليد، ثابت (Jail) شود، و مانع از جابجايي ليد گردد، وبا اطمينان از آناليز ليد ، شيت و Stylet (گايد واير) را خارج مي نماييم. استفاده از بالون مخروطي رگ سينوس كرونري، گاهي باعث كاهش زمان عمل (Procedure) ، اشعه ايكس وهمچنين هزينه ها مي شود.
قطع و فرمان دهنده شير شاتاف ولو در موارد فعلي هر موقع كاربر خواست گاز شهري را قطع كند بايستي به ايستگاه مراجعه كند و نسبت به قطع جريان گاز اقدام نمايد و با توجه به مشكلات كه در زمان بحران وجود دارد و آمد و شد را مشكل ميكند و كابر نمي تواند به ايستگاه مراجعه كند و موجب صدمات مالي و جاني زيادي ميشود و در زمان زلزله بايستي باز كاربر به ايستگاه مراجعه كند و نسبت به قطع گاز اقدام نمايد . برق شير بعد از ورود به دستگاه يك ترانس به ١٢ ولت كاهش و باتري دستگاه را شارژ ميكند كه باتري وظيفه تغذيه برق GSM مودم و تله سوييچ را دارد و مدار سنسور زلزله فرمان را صادر ميكند به تله سوييج و تله سوييج طوري تنظيم شده است كه هم به صورت كار و فرمان از سنسور ها و كاربر گرفته و شير برقي را فعال مي كند و ميتواند به صورت اتوماتيك و دستور كاربر كار كند.اين دستگاه به داخل ايستگاه هاي گاز نصب مي شود و وظيفه آن اين است كه كنترل شاتاف ولو را به عهده بگيرد و از حالت مكانيكي به برقي تبديل كند و در موقع سنسور زلزله يا آتش يا هر سنسور ديگر اعلام خطر را مي كند .شير شاتاف ولو را مي بندد يا موجب صدومات بيشتر شود و همچنين كاربر مي تواند با يك تماس تلفني با GSM مودم دستگاه و وارد پسورد وارد قسمت كنترل شاتاف شود و فرمان قطع يا وصل جريان گاز را صادر ميكند . اگر دستگاه به صورت اتوماتيك تنظيم شود خود به خود در مواقع زلزله مي تواند جريان گاز را وصل يا قطع نمايد و يا از هر سنسوري فرمان بگيرد. اگر به صورت فرمان از راه دور تنظيم گردد كاربر با تماس با GSM مودم و وارد كردن پسورد و بعد از شنيدن بوق فعال شدن دستگاه با وارد كردن كد ها مي تواند شاتاف ولو را قطع و يا وصل نمايد . در ايستگاه هاي گاز شهري مورد استفاده قرار ميگيرد .
با توجه به موارد ذكر شده فوق و بيان مشكل علوفه و به صورت تخصصي تر تأمين انرژي مورد نياز دام، طيور و آبزيان كشور تحقيقات وسيعي براي تأمين اين نياز با گياه آزولا شروع و پس از تحقيقات و آزمايش هاي متعدد «روش گرفتن شيره آزولا» تخمير و توليد اسيد لاكتيك و پيرويك به صورت زير به عنوان روشي كه مي تواند پس از افزوده شدن به انرژي گياه را جدا نموده و نيز به صورت افزودني به علوفه كم ارزش ميزان انرژي را در آنان افزايش دهد. اين روش به 2 صورت مي تواند به مشكل كمبود علوفه در كشور را تحت تأثير قرار دهد. اول اينكه اين ماده با خصوصيات منحصر به فرد مي تواند با افزوده شدن به علوفه هاي كم ارزش مانند كاه و اينگونه از لوفه هايي كه ارزش غذايي ندارند. بسياري از دور ريزهاي كشاورزي كشور را به غذاي با ارزش براي دام، طيور و آبزيان تبديل نمايد، دوم اينكه اين ماده به علت املاح معدني و خواص خود باعث افزايش راندمان و انرژي جذب شده ي علوفه خورده شده توسط دام، طيور و آبزيان مي گردد و با افزايش اين انرژي و تأثير مستقيم بر افزايش توليد محصولات دامي مانند شير و گوشت، علوفه به مراتب كمتري جهت توليد محصولات دامي استفاده مي گردد.
در ادعاي انجام شده تركيب و روشي براي ذوب نمودن برف و يخ مورد نظر است: در اين روش با توجه به خصوصيات فيزيكي و شيميايي مواد گوناگون مخلوطي از آنان تهيه و براي استفاده در مكان هاي مختلف و كاربردهاي مختلف به كار مي رود. در اين فرمول هاي به دست آمده سعي شده است تا بهترين تركيب كه بهخ كارآيي مورد احتياج نزديك و حداقل ضرر ايجاد شده را داشته باشد دست پيدا كنيم. در اين روش كه كارايي بالايي در ساختارهاي شهري داشته و به علت سمي نبودن براي گياهان و جانوران، مي تواند با اطمينان از عدم تخريب محيط زيست گياهي - مانند گل ها، چمن پارك ها و گياهان كشت شده در بلوارها و ... و محيط زيست جانوري از آن استفاده نمود. براي انسان و پستانداران نيز سمي نبوده و حتي در صورت تماس با چشم و يا بلعيدن تنها شست و شو با آب فراوان و يا خوردن آب فراوان خطر را رفع مي كند. در ماده ادعايي با توجه به خواص فيزيكي و شيميايي 9 ماده شيميايي كه در ايران موجود هستند و دست يافتن به فرمول خاصي از اين مخلوط و اثرات تك تك مواد براي مكان ها و منظورهاي خاصي مانند سرعت عملكرد بيشتر، ماندگاري بيشتر، تحمل دماي كمتر و ... قابل استفاده مي باشد.
پهپاد بالزن گونه اي از هواگردهاي بدون سرنشين است كه نيروي برآ و رانش خود را با حركت بالزدن مانند پرندگان واقعي به دست مي آورد. اين اختراع در زمينه هوافضا قابل طرح است و ويژگي تكنيكي آن توليد نيروي بالا برنده و پيشران تنها با استفاده از بال و موتور الكتريكي براي حركت دادن بال است. اين اختراع مشكل فني سر و صداي زياد پهپادهاي موتور پيستوني، نياز به باند پروازي و عدم مانور پذيري را نداشته و ضمن دست پرتاب بودن، صداي بسيار كمي داشته و به سختي از پرندگان واقعي تشخيص داده مي شود.
موارد یافت شده: 18