لیست اختراعات با مالکیت
عبدالكريم قديمي مقدم
3 عدد
سيستم هاي سنگ شكن ضربه زن متداول در بيمارستان ها بيشتر از نوع پنوماتيك هستند كه از مشكلات اين سيستم ها اندازه بزرگ و قيمت بالاي آن ها مي باشد. سيستم سنگ شكن سلنوئيدي كليه ، سيستمي است كه با بهره گيري از نيروي الكترومغناطيس و به كمك پروب سنگ شكن در عمل هاي PCNL يا TUL به منظور شكستن سنگ هاي كليه مانند سنگ هاي شاخ گوزني مورد استفاده قرار مي گيرد.از طرف ديگر ابزار ساخت اين سيستم به طور كامل در داخل كشور موجود بوده و ساخت آن نسبت به سيستم هاي قبلي بسيار كم هزينه تر خواهد بود. ضمنا اين سيستم از نظر اندازه نسبت به سيستم هاي پنوماتيك بسيار كوچك (بيش از صد برابر كوچك تر) است و اين موضوع از نظر حمل و كار با سيستم بسيار با اهميت است. سيستم سنگ شكن سلنوئيدي كليه ، سيستمي است كه با بهره گيري از نيروي الكترومغناطيس و به كمك پروب سنگ شكن در عمل هاي PCNL يا TUL به منظور شكستن سنگ هاي كليه مانند سنگ هاي شاخ گوزني مورد استفاده قرار مي گيرد. اين سيستم با برق شهري راه اندازي شده و پس از اتصال به پروب مناسب در عمل هاي PCNL يا TUL مورد استفاده قرار ميگيرد . پس از متصل شدن پروب سنگ شكن به وسيله ي كانكتور به سيستم سلنوييد مركزي، سيستم آماده راه اندازي بوده و هم به شكل دستي و هم با پدال بيسيم قابل كنترل است.
رسپيپارد سه سوپاپه اثرات درماني اسپري هاي دهاني استفاده شده در بيماران به دليل استفاده نادرست ،(بخصوص اطفال و بيماران مسن) و نيز چسبيدن پودر به مخاط دهان ،كاهش قابل ملاحظه اي داشته است رسپيپارد سه سوپاپه ، سيستمي است كه در آن تمامي مشكلات مربوط به مصرف اسپري هاي دهاني برطرف شده است. در ساخت اين سيستم از محفظه پلاستيكي پارتيشن بندي شده (بين اسپري و دهان بيمار) جهت جدا سازي جريان دم و بازدم بيمار و كاهش ميزان پودر چسبيده به مخاط دهان و نيز حجم بالا جهت جلوگيري از هدر رفت اسپري ، به منظور افزايش افيكيسي اسپري تا بيش از سيصد درصد حالت عادي استفاده شده است. براي يكطرفه سازي جريان بين پارتيشن ها از سه عدد سوپاپ با افيكيسي بالا استفاده شده است. رسپيپارد سه سوپاپه تحت حمايت شركت پزشكي مهندسي الكتروطب آسيا ساخته ، و به تاييد دانشگاه علوم پزشكي ياسوج با موفقيت بر روي بيماران آزمايش شده است.
اولين قسمت اين سامانه هيبريدي يك دستگاه ساكشن هوا است كه در قسمت جايگاه سر بيمار در صندلي دندانپزشكي قرار مي گيرد، همچنين سيستم مكش هواي دايرهاي ديگري نيز در اطراف يونيت دندانپزشكي طراحي شده است. هواي مكيده شده در مرحله بعد به ترتيب وارد اتاقك هواي گرم و اتاقك پرتودهي مي شود. در اتاقك هواي گرم، از تابش پرتوهاي فروسرخ براي تبخير سريع آب در dropletهاي بزرگ استفاده شده است و حركت دراپلت در اين اتاقك باعث كاهش اندازه آنها ميشود. در مرحله بعد دراپلت ها به اتاقك تابش دهي مي رسند. پوشش اتاقك هواي گرم از سطوح فلزي ويژه با ويژگي هاي آنتي ويرال انتخاب شده كه در اين مورد اعضاي تيم تحقيقاتي از تجربيات ارزنده قبلي برخوردار هستند. با كوچك شدن سايز دراپلت، تابش به طور كامل در تمام قطردراپلت نفوذ كرده و باعث غيرفعال شدن تمامي ويروسهاي SARS-CoV-2 يا ساير ويروس هاي هوابرد ميشود. خروجي اين سيستم نهايتا از دو تصفيه كننده هواي HEPA و كربن فعال عبور كرده و نهايتا مجددا وارد سامانه گردش هواي اتاق مي شود. با كاهش خطر انتقال هوابرد، سيستم طراحي شده توسط تيم ما، از پتانسيل بالايي براي افزايش ايمني هم براي دندانپزشكان و هم بيماران برخوردار است.
موارد یافت شده: 3