لیست اختراعات با مالکیت علي رباني
4 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 4
تاریخ ثبت: 1393/12/26
خلاصه اختراع:

امروزه سيستم هاي سرمايش به كار رفته در وسايل نقليه از نوع تبريد تراكمي بوده كه بدليل استفاده از كمپرسور در اين سيستم ها، ميزان توان مصرفي موتور افزايش يافته كه در ادامه سبب افزايش مصرف سوخت در فصول گرم تا بيش از 20% مي گردد. از اين رو بهره گيري از تكنولوژي هاي جديد و تركيبي مي تواند كمك شايان ذكري به اين بخش نمايد. به همين منظور جهت كاهش مصرف سوخت و همچنين بازيابي گرماي اتلافي سيستم هاي مختلف مي توان از تلفيق دو سيكل تبريد اجكتوري و تبريد تراكمي-اجكتوري استفاده نمود. همچنين با نصب اين دستگاه در كنار يك منبع دما پايين از قبيل گرماي رادياتور وسايل نقليه، حرارت بازيابي شده از صنايع گوناگون و يا انرژي هاي تجديدپذير از قبيل انرژي خورشيدي و زمين گرمايي، مي توان از اين كولر استفاده بهينه و مناسبي كرده و سبب كاهش هزينه هاي مرتبط با كولرهاي متداول شد. از ديگر نكات قابل ذكر علاوه بر كاهش مصرف سوخت مي توان به كاهش آلودگي هاي زيست محيطي در اين زمينه شد.

تاریخ ثبت: 1395/10/06
خلاصه اختراع:

اين اختراع كه در زمينه‌ مهندسي مكانيك و زير شاخه ‌مهندسي به مفهوم عام آن و مهندسي برق صورت گرفته است، به منظور طراحي خودرويي مي‌باشد كه براي حركت از انرژي خورشيد استفاده مي‌كند. خودرو اين انرژي را از طريق سلول‌هاي خورشيدي به دست آورده و در باتري ذخيره نموده و در نهايت موتور الكتريكي را به كار مي‌اندازد. لازم به ذكر است كه باتري‌هاي تعبيه شده امكان شارژ از طريق برق شهري را دارا مي‌باشند و در هر بار شارژ، امكان تأمين انرژي در حدود 6 ساعت را فراهم مي‌كنند. در طراحي اين خودرو سعي بر آن بوده است كه طرح نهايي به خودروهاي شهري نزديك‌تر باشد. براي اين منظور از تجهيزات ويژه‌اي در خودرو همانند سيستم تهويه و دوربين استفاده شده است. در غزال ايراني 3 نسبت به طرح‌هاي گذشته حداكثر سرعت ماشين افزايش يافته است و در طراحي آن از دو موتور الكتريكي استفاده شده است. اين دو موتور الكتريكي داراي سيستم بازيافت انرژي هنگام كاهش سرعت يا ترمز مي‌باشند. از ديگر بهبودهاي طرح حاضر نسبت به طرح‌هاي پيشين دو نفره بودن خودرو مي‌باشد و براي كاهش وزن بدنه خودرو از فيبر كربن استفاده شده است.

تاریخ اظهارنامه: 1393/04/22
تاریخ ثبت: 1393/08/11
خلاصه اختراع:

امروزه تأثيرات منفي آلودگي هاي حاصل از توليد توان با استفاده از منابع فسيلي به عامل مهم براي ارتقاء توليد انرژي پاك تبديل شده است. استفاده از انرژي بادي و خورشيدي يكي از راهكارهاي مناسب براي جايگزيني منابع فسيلي مي باشد. استفاده از ميكروتوربين هاي بادي براي مصارف ساختماني و يا بهره گيري از پنل هاي فتوولتاييك خورشيدي از جمله تكنولوژي هاي موجود در بخش واحدهاي صنعتي و مسكوني مي باشد. استفاده از هركدام از اين تكنولوژي ها جداگانه داراي نقايصي از قبيل عدم توليد توان پايدار و يكنواخت مي باشد. از اين رو استفاده توأم از اين دو تكنولوژي با يكديگر مي تواند اين عيب را پوشش دهد. سيستم هاي هيبريدي خورشيدي بادي براي ساختمان داراي ساختار و ظاهر ساده اي بوده كه به نماي ساختمان كمك چنداني نمي كند. از طرفي به دليل وجود ساختمان هاي ديگر در اطراف مكان مورد نظر سبب تشويش و توربولانس جريانات هوايي و كاهش راندمان و توان توليدي دستگاه مي شود. به همين جهت بهره گيري از پره هاي هدايت گر از اهميت بسزايي برخوردار مي باشد. دستگاه ساخته شده داراي پره¬هاي هدايت¬گر بوده و همچنين با بهره¬گيري از ظاهر بادگيرهاي ايراني و مكانيزم كاري آن¬ها، علاوه بر توليد همزمان برق و گرما امكان تهويه هواي داخل ساختمان نيز فراهم شده است. همچنين جمع¬آوري آب باران علاوه¬بر استفاده جهت مصارف غير آشاميدني جهت پاشش و افزايش چگالي هواي ورودي، توان توليدي دستگاه را نيز افزايش مي¬دهد.

موارد یافت شده: 4