لیست اختراعات با مالکیت
علي عسكري
17 عدد
عنوان اختراع عبارت است از انواع فيوزهاي كاردي تيغه اي و فشنگي چراغدار (فيوزهاي نوري) فيوزهاي كاردي تيغه اي و فشنگي در صنعت و مصارف خانگي و روشنايي كاربرد بالا دارند كه فيوزهاي فشنگي از 10 آمپر الي 100A موجود مي باشد و صنعتي آن از 35 آمپر الي 800 آمپر موجود مي باشد. اين نوع فيوزها يك بار مصرف بوده و پس از هرگونه اتصالي و اتصال كوتاه و ازدياد جريان سوخته و بايد تعيض گردد. مشكل فني اين فيوزها اين مي باشد كه در صورت سوختن فيوز هيچ گونه تغييري در وضعيت ظاهري آن رخ نداده و آلارم صوتي يا نوري ندارند كه بتوان تشخيص داد كه فيوز سوخته است يا نه. با استفاده از يك بُرد الكترنيكي در داخل اين فيوز ها مي توان از طريق يك لامپ كه در صورت سوختن فيوز روشن مي شود فهميد كه فيوز سوخته است و احتياج به تعويض دارد بدون استفاده از تستر تست فيوز .
جوشكاري مالشي بر هم زني آلومينيوم- مس متالورژي-مكانيك امروزه موضوع اتصال آلياژ هاي آلومينيوم و مس از مسائل كليدي صنعت الكتريك به شمارميآيد. جوشكاري به عنوان پراستفادهترين اتصال دائمي مطرح است كه با دو روش ذوبي و غير ذوبي انجام مي شود. جوشكاري غير هم جنس آلياژهاي آلومينيوم به روش ذوبي داراي محدوديت هاي زيادي مي باشد كه اين موضوع باعث شده اتصال دهي اين آلياژ ها با روش جوشكاري غير ذوبي انجام شود. فرآيند جوشكاري اصطكاكي برهم زني، يكي از انواع روشهاي جوشكاري غير ذوبي مي باشد كه بر اساس تبديل انرژي مكانيكي به انرژي گرمايي استوار است كه دو قسمت مورد اتصال را به هم نزديك كرده و با ايجاد حركت دوراني سريع يكي از آنها بر روي ديگري و مالش و اصطكاك دو قطعه، گرماي زيادي توليد شده و موجب حالت پلاستيسيته در درز اتصال مي شود. با فشار اعمال شده نهايي قطعات در هم فرو مي روند و اتصال ايجاد مي شود. اين روش جوشكاري به دليل حرارت ورودي كم ،در مقايسه با روشهاي ذوبي اعوجاج و تنش هاي پسماند كمتري در قطعهكار ايجاد ميكندوبه طوركلي80درصدمحدوديتهاي موجود درجوشكاري ذوبي دراين فرآيند حذف شده است .
كليد هاي الكترومغناطيسي ديجيتالي ( كنتاكتور ديجيتالي )
جعبه فيوزهاي ديجيتالي داراي نشانگر ولتاژ و جريان
دستگاه الكتريكي نيمه اتوماتيك چرب كننده مش بيني مي¬تواند وسيله بسيار پركاربردي در تهيه مش چرب شده باشد. خون ريزي يكي از شايع ترين مشكلات بيني است كه به دلايل مختلفي ايجاد مي¬گردد كه مش بيني در اكثر موارد راه حل خوبي براي كنترل آن مي¬باشد. مش جهت جايگذاري در بيني بايد به مقدار مناسب و بصورت يكدست چرب شود كه بسيار زمانبر است؛ زيرا كاربر مراحل چرب كردن مش را تماماً بصورت دستي انجام مي¬دهد. دستگاه الكتريكي نيمه اتوماتيك چرب كننده مش بيني با مكانيزمي چند مرحله اي با استفاده از نيروي الكتريكي و در زمان بسيار كوتاهي مش را بصورت مطلوبي چرب كرده و آماده مصرف مي¬نمايد. كاربرد اين دستگاه در اتاق عمل، اورژانس، درمانگاهها و بخشهاي بستري بعنوان جايگزيني مناسب براي روش رايج چرب كردن مش بيني با دست مي¬باشد.
عنوان طرح عبارت است از انواع فيوزهاي ميناتوري تك پل و سه پل و چهار پل نوري . فيوزهاي ميناتوري بسيار كار برد بالا دارند هم در صنعت و هم در مصارف خانگي و روشنائي كه از ۲ آمپر موجود مي باشند اين فيوزها در برابر ازدياد جريان و يا هر گونه اتصالي نمي سوزند بلكه به اصطلاح مي پرند ومدار را قطع مي كنند و پس از رفع عيب دوباره مي توان آنها را با فشار دادن آهرم فيوز قرار داد ، مشكل فني اين فيوزها اين مي باشد كه وقتي فيوز مي پرد نشانگري كه نشان دهد در داخل ورودي فيوز ولتاژ هست يا خير ، وجود ندارد كه اين طرح توانسته با وجود يك برد الكترونيكي در فيوز با نشان دادن نور يك لامپ نشان دهد كه در ورودي فيوزولتاژ وجود دارد يا خير. .
با توجه به جايگاه نور در طراحي معماري مي توان با استفاده از اين نوع بتن از نور نيز استفاده كنيم. اين بتن قابليت مقاومت در برابر شرايط مختلف اقليمي را دارا مي باشد و داراي دوام كافي نيز مي باشد و در ساختمانهاي مسكوني ، تجاري، صنعتي و عمومي و طراحي شهري و راه سازي مي تواند به عنوان پوشش نهايي مورد استفاده قرار گيرد. بتن مورد بحث مي تواند در طراحي شهري نيز به كار رود و باعث به وجود آمدن تجهيزات شهري مثل مبلمان شهري كه در شب تابش نور دارند. شود. بتن مورد نظر مي تواند در مناطق مرطوب مانند مناطق شمالي و يا در حمام كه رطوبت زياد مي باشد مورد استفاده قرار گيرد.
ملات اندودكاری نورانی پوشش نهایی درساختمانها باقابلیت نوردهی بدون استفاده ازهیچگونه انرژی مستقیم برق
با توجه به جايگاه نور در طراحي معماري مي توان با اين نوع ملات اندودكاري نوراني، علاوه بر خصوصيات ذاتي ملات هاي رايج، از نور نيز استفاده كنيم. اين ملات قابليت مقاومت در برابر شرايط مخلتف اقليمي را دارا مي باشد و داراي دوام كافي نيز مي باشد و در ساختمان هاي مسكوني، تجاري، صنعتي و عمومي و طراحي شهري و راه سازي مي تواند به عنوان پوشش نهايي مورد استفاده قرار گيرد. ملات اندودكاري در حال حاضر داراي هيچ نوع بازتاب و يا نوراني بودن نيست. اين ملات اندودكاري كه مي توان در خارج يا داخل بنا به عنوان پوسته در ضخامت 2 سانتي متر اجرا گردد و مي تواندن در روز يا شب جذب نور (طبيعي يا مصنوعي) كرده و در شب يا در زمان تاريكي آن را انتشا دهد. اين ملات اندودكاري در مقابل رطوبت مقاوم بوده است و مي توان در مناطق مرطوب مثل شمال ايران و يا در سرويس هاي بهداشتي مورد استفاده قرار گيرد. اينملات به صورت اندود بر روي سطح ديوار آجري، بتني، سنگي، پيش ساخته بتني مي تواند مورد استفاده قرار گيرد و در مواردي مي تواند به صورت اندود بر روي جداره هاي شهري قرار گيرد و در هر مكاني چه در داخل و چه در خارج بنا مي تواند در شب يا تاريكي تابش نور كند. صرفه جويي در مصرف برق نيز از جمله دستاوردهاي اينجانب در توليد اين نوع ملات است.
موارد یافت شده: 17