لیست اختراعات با مالکیت علي قمري
3 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ اظهارنامه: 1398/10/20
مالک/مالکان: آقاي علي قمري
تاریخ ثبت: 1398/12/27
مخترع/مخترعان: علي قمري
خلاصه اختراع:

پس از توسعه سقف تيرچه بلوك اين نوع سقف مورد استقبال وسيع قرار گرفت. مهمترين ضعف آن استفاده از بلوك هاي سيماني بود كه بعدها با بلوك سفالي جايگزين شد كه با موفقيت چنداني همراه نبود. نهايتا با معرفي بلوك هاي يونوليتي، اين ضعف مرتفع گرديد اما كاستي هاي جديدي براي آن بوجود آمد كه شامل ضعف در برابر آتش سوزي، ترك خوردگي نازك كاري به دليل عدم چسبندگي گچ به يونوليت، مقاومت كم و عدم تحمل نصب اجزا تزئيني به سقف است. در اين ايده پيشنهاد اختراع بلوك جديدي ارائه شده است كه با توجه به اينكه پايه بتني دارد از چسبندگي مناسبي با گچ دارد لذا ترك خوردگي در نازك كاري ايجاد نمي كند. همچنين قابليت اشتعال ندارد لذا مقاوم در برابر آتش سوزي است. مقاومت مناسب آن باعث مي شود كه بتوان اجزا تزئيني همانند لوستر به سقف را آويزان نمود. در اين نوع بلوك از سوراخ هاي طولي استفاده شده است كه علاوه بر كاهش وزن بلوك باعث افزايش مقاومت خمشي آن به دليل ايجاد قوس خمشي مي شود. علاوه بر آن، وزن سبك اين نوع بلوك باعث مي شود قابليت حمل و نصب آن براحتي ميسر گردد. بكارگيري پوميس در اين بلوك باعث شده كه عايق مناسب صوتي و حرارتي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1397/10/20
مالک/مالکان: علي قمري
تاریخ ثبت: 1400/12/15
مخترع/مخترعان: عليرضا خالو
خلاصه اختراع:

تجربه زلزله هاي گذشته نشان مي دهد كه ميان قاب هاي آجري (مخصوصا ديوارهاي آجر سفال) به شدت مستعد آسيب هستند و همواره خسارات مالي سنگين و جاني جبران ناپذيري به بارآورده اند. از آنجا كه وقوع زلزله هاي شديد در ايران محتمل است براي جلوگيري از فاجعه هاي انساني بايد به سمت و سوي بهبود رفتار سازه ها وهمچنين ناسازه ها روي آورد. در بسياري از سازه ها علي رغم حفظ پايداري كلي سازه، ميان قاب ها به شدت دچار آسيب شده اند كه باعث تحميل هزينه هاي گزاف تعمير پس از زلزله شده اند. از طرفي روش هاي بهبود رفتار ميان قاب هاي آجري و يا معرفي جايگزين مناسب براي ميان قاب آجر سفالي كه تاكنون ارائه شده چندان موفق و كارا نيستند. اغلب روش ها يا مقرون به صرفه نيستند و يا اينكه تاثير چنداني در رفتار ايجاد نمي كنند. روش هايي كه بهبود رفتار نسبي نسبت به ديواهاي سفالي دارند با توجه به نياز به نيروهاي ماهر و همچنين قيمت بالا، به هيچ وجه توجيه اقتصادي ندارند و جز در موراد خاص از جمله مقاوم سازي مورد استقبال طراحان و مالكان قرار نگرفته است. و همچنان ميان قاب هاي آجر سفال علي رغم خسارات شديد در زلزله هاي گذشته بيشترين سهم از ميان قاب در ايران را دارد. لذا ارائه روش هاي نوين به عنوان جايگزين مناسب ديوارهاي آجر سفال كه پايداري و مقاومت خارج از صفحه بالايي داشته باشد، باعث تغيير خصوصيات رفتاري قاب نگردد، و علاوه بر آن مقرون به صرفه و سبك باشد كاملا ضروري است و مي توان به عنوان يك موفقيت ارزشمند در صنعت ساختمان هم از نظر اقتصادي و هم از نظر ايمني باشد. با دست يابي به چنين ديواري علاوه بر اينكه باعث كاهش چشمگير خسارت هاي جبران ناپذير جاني ومالي مي شود، باعث كاهش هزينه هاي ساخت و همچنين سرعت ساخت سازه مي گردد. لذا چنين ديواري مي تواند بسياري از مشكلات جاري را مرتفع نمايد. اين مهم در طرح پيشنهادي با توجه به سادگي ساخت، سرعت ساخت بالا، سبك بودن، ايمني بسيار بالا علي الخصوص در برابر نيروهاي عمود بر صفحه، و همچنين عدم تداخل در باربري نمود پيدا كرده است.

تاریخ اظهارنامه: 1397/09/13
تاریخ ثبت: 1401/06/28
خلاصه اختراع:

قاب¬هاي مهاربندي واگرا داراي سختي مناسب و شكل پذيري بسيار بالايي هستند كه با تسليم تير پيوند، شكل پذيري آنها تاميل مي شود. از آنجا كه تسليم در تير پيوند ايجاد مي شود، استفاده از تيرهاي لانه زنبوري در اين مهاربندها ميسر نيست. از طرفي استفاده از تير لانه زنبوري باعث اقتصادي تر شدن طرح مي گردد. در اين ادعانامه استفاده از سلول برشي براي تير پيوند پيشنهاد شده كه با استفاده از آن مي توان از تير پيوند لانه زنبوري در مهاربندهاي واگرا استفاده نمود. اين ايده توسط تست هاي آزمايشگاهي تصديق شده است كه نشان مي دهد صرفا استفاده از سلول برشي مي تواند حداكثر دريفت تير پيوند را تامين نمايد و ساير روش هاي تقويت از جمله استفاده از سخت كننده نمي تواند چنين قابليتي را براي تير پيوند زنبوري تامين كند. نتايج آزمايشگاهي نشان داد كه مدل پيشنهادي علاوه بر اينكه پايداري لازم و قابليت جذب انرژي بالا، داراي لوپهاي هيسترزيس مناسبي است كه قابل مقايسه با تير پيوند متعارف است.

موارد یافت شده: 3