لیست اختراعات با مالکیت عليرضا شاكري
7 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 7
تاریخ اظهارنامه: 1391/11/29
تاریخ ثبت: 1392/07/29
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه روغن سوياي اپوكسي دار شده از خارج از كشور وارد مي شود و در صنعت استفاده هاي زيادي در تهيه چسب هاي اپوكسي دارد و همچنين تغيير الگوي كشت استان هاي شمالي كشور از سويا به سمت كلزا به طوري كه ميزان توليد كلزا در ايران در سال 2001 معادل 112000تن مي باشد ، از روغن كلزا طي يك فرايند ساده در حضور پراكسيد هيدروژن و كاتاليزور ، روغن كلزاي اپوكسي دار شده بدست آمد كه خواص در حد روغن سوياي اپوكسي دار شده دارد و مي تواند جايگزين روغن سوياي اپوكسي دار شده در صنعت شود.

تاریخ اظهارنامه: 1392/02/31
تاریخ ثبت: 1392/09/30
خلاصه اختراع:

با توجه به اينكه روغن سوياي اپوكسي دار شده و همچنين رزين اپوكسي سوياي آكريليكي از خارج از كشور وارد مي شود و در صنعت استفاده هاي زيادي دارد و همچنين تغيير الگوي كشت استان هاي شمالي كشور از سويا به سمت كلزا به طوري كه ميزان توليد كلزا در ايران در سال 2001 معادل 112000تن مي باشد ، از روغن كلزا طي يك فرايند ساده در حضور پراكسيد هيدروژن و كاتاليزور ، روغن كلزاي اپوكسي دار شده بدست آمد كه خود براي اولين بار در كشور توليد شد و سپس از اين روغن كلزاي اپوكسي دار شده در حضور آكريليك اسيد موفق به توليد رزين اپوكسي كلزاي آكريليكي شديم كه خواص در حد رزين اپوكسي سوياي آكريليكي دارد و مي تواند جايگزين روغن سوياي اپوكسي دار شده در صنعت شود.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/25
تاریخ ثبت: 1389/11/09
خلاصه اختراع:

در اين تحقيق توليد خمير كاغذ شيميايي مكانيكي (CMP)، مطابق با شرايط معمول كارخانه چوب و كاغذ مازندران انجام شد. براي توليد اين خمير كاغذ از چوب گونه هاي ممرز ، راش و غان بترتيب با نسبت 60، 20 و 20 (نسبت هاي مورد مصرف در كارخانه) ، كه توسط خرد كن كارخانه تبديل به خرده چوب شده بودند، استفاده گرديد. براي تيمار شيميايي خرده چوب ها از مايع پختي داراي 115g/I دي اكسيد گوگرد فعال و 102g/l اكسيد سديم استفاده شد. شرايط پخت شامل 20 درصد سولفيت سديم نسبت به وزن خرده چوب ، L:W=7:1 و دماي پخت 165C بود. همچنين زمان پخت (90 دقيقه) به گونه اي تنظيم گرديد كه بازده نهايي پخت، مشابه با بازده پخت كارخانه (85%) باشد. پس از تيمار شيميايي خرده چوب ها، آنها با استفاده از دفيبراتور آزمايشگاهي دفيبره شده و با استفاده از غربال داراي مش 20 دستجات جدا نشده الياف از خمير كاغذ جداسازي شد. خمير كاغذ توليدي با استفاده از روش رنگبري پر اكسيد هيدروژن - هيدروكسيد منيزيم سفيدسازي گرديد. قبل از مرحله اصلي رنگبري، خمير كاغذ با درصد خشكي 3 درصد، با استفاده از 0/5 درصد EDTA در دماي 70C و 4/5PH تا 5/5 براي 30 دقيقه كي ليت سازي شد. مايع مورد استفاده در مرحله اصلي رنگبري حاوي 3 درصد سيليكات سديم، 0/2 درصد سولفيت منيزيم و 0/1 درصد EDTA بود و ميزان پر اكسيد هيدروژن و هيدروكسيد منيزيم متغير بود. خمير كاغذ با درصد خشكي 10 درصد در دماي 70 درجه سانتيگراد، براي مدت 2 ساعت توسط مقادير متفاوتي از پر اكسيد هيدروژن در سه سطح 2، 3 و 4 درصد و هيدروكسيد منيزيم نيز در سه سطح 1/2، 1/8 و 2/4 درصد (بر مبناي وزن خشك خمير) رنگبري گرديد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/10
تاریخ ثبت: 1393/05/10
خلاصه اختراع:

استفاده از روغن هاي تري گليسريد براي توليد چسب و مواد كامپوزيتي در چند سال اخير مورد توجه پژوهشگران و صنايع قرار گرفته است. اين محصولات مزاياي اقتصادي و زيست محيطي نسبت به مواد پايه نفتي دارند و از اين رو جايگزين خوبي براي چسب هاي بر پايه نفت هستند. بدليل اينكه در حال حاضر روغن سوياي اپوكسي دار از خارج از كشور وارد مي شود و همچنين فراوان بودن روغن آفتابگردان در استانهاي شمالي ما بر آن شديم با استفاده از روغن خام آفتابگردان در حضور هيدروژن پراكسيد به عنوان عامل دهنده اكسيژن و فرميك اسيد به عنوان كاتاليزور روغن آفتابگردان اپوكسي دار توليد كنيم. روغن آفتابگردان اپوكسي دار شده بدست آمده علاوه بر اينكه از لحاظ خواص شيميايي كاملا مشابه روغن سوياي وارداتي مي باشد درصد بالاي گروههاي اپوكسي را نيز دارا مي باشد و مي تواند جايگزين روغن سوياي اپوكسي دارشده در صنعت شود و همچنين نيازهاي كشور را از واردات اين روغن برطرف نمايد.

تاریخ اظهارنامه: 1392/10/12
تاریخ ثبت: 1393/04/12
خلاصه اختراع:

فرايند توليد رزين اپوكسي آفتابگردان آكريليكي با استفاده از روغن آفتابگردان اپوكسي دار شده با درصد اپوكسي بالا مربوط به زمينه شيمي-گرايش پليمر مي باشد. مهمترين مزيت اين رزين نسبت به نمونه هاي مشابه استفاده از روغن آفتابگردان اپوكسي دار شده با درصد اپوكسي بالا در ساختار آن مي باشد كه باعث شده خواص شيميايي اين رزين نسبت به نمونه هاي مشابه بهتر باشد.رزين آفتابگردان اپوكسي آكريليكي توليد شده از روغن آفتابگردان اپوكسي دار شده در صنعت توليد تخته خرده بيشترين كاربرد را به جاي رزين هاي فنل فرمالدهيد و اوره فرمالدهيد دارد زيرا داراي مزاياي زير نسبت به رزين هاي فرمالدهيدي مي باشد: 1- بر بالا بردن كيفيت اين تخته ها 2-حل مشكلات آزاد سازي فرمالدهيد و مشكلات زيست محيطي و مضر سلامتي چسب هاي اوره فرمالدهيد. بدليل اينكه در حال حاضر روغن سوياي اپوكسي دار و همچنين رزين اپوكسي آفتابگردان آكريليكي از خارج از كشور وارد مي شود و همچنين فراوان بودن روغن آفتابگردان در استانهاي شمالي ما بر آن شديم با استفاده از روغن خام آفتابگردان ابتدا روغن آفتابگردان اپوكسي دار با درصد اپوكسي بالا توليد كنيم كه خود اين ماده براي اولين بار سنتز گرديده است و سپس با استفاده از روغن آفتابگردان اپوكسي دار شده رزين اپوكسي آفتابگردان آكريليكي توليد نماييم كه خواص شيميايي بهتر از رزين اپوكسي سوياي آكريليكي دارا مي باشد و مي تواند جايگزين رزين اپوكسي سوياي آكريليكي در صنعت شود و همچنين نيازهاي كشور را از واردات اين رزين برطرف نمايد.

تاریخ ثبت: 1390/05/28
مخترع/مخترعان: حسين يوسفي
خلاصه اختراع:

در حال حاضر تجاري سازي نانومواد و نانوكامپوزيت ها با محدوديت هايي نظير هزينه توليد بالا و مشكلات فرآيندي ساخت مانند پراكنش، توزيع و برهمكنش نانو مواد روبرو است. از اين رو، محققان به دنبال پيشرفت هاي تكنولوژيكي براي كاهش هزينه هاي و توليد و تسهيل فرآيند ساخت آن ها هستند تا بتوانند نانوكامپوزيت هايي با قيمت تمام شده پايين توليد نمايند. در اين گزارش، ما روشي ساده، ارزان و سريع براي توليد مستقيم نانوكامپوزيت از ميكروفيبرهاي سلولزي با روش انحلال جزئي در حلال هاي ۱بوتيل-تري متيل ايميدازيلم كلرايد BMIMCI ) 1 - Butyl - 3 - methyl - imidazolium chloride)و دي متيل استاميد حاوي كلريد ليتيم DMAc / LiCl معرفي مي كنيم و معتقديم اين شيوه، يك تكنيك پايه اي و مادر براي ساخت مستقيم نانوكامپوزيت از هر ميكرو ماكرو ماده ديگر محسوب مي شود كه داراي واحدهاي نانوساختاري نظير سلولز هستند. قطر نانوسلولز موجود در نانوكامپوزيت ميكروفيبر داراي ابعاد نانومتري با ميانگين قطري 16±53 نانومتر مي باشد. نانوكامپوزيتي كه مستقيما از ميكروفيبر سلولزي ساخته شده داراي ساختار ماكرو ميكرو نانو مشابهي با نانوكامپوزيتي است كه مستقيما از نانو فيبر سلولزي توليد شده است. توليد مستقيم نانوكامپوزيت از يك ميكرو ماكرو ماده به معني صرفه جويي در هزينه، زمان و آسان سازي ساخت نانوكامپوزيت محسوب مي شود و اين اميد را به وجود آورده تا بتوان طيفي از نانو كامپوزيت ها را به مرحله توليد تجاري رساند..

تاریخ اظهارنامه: 1400/12/07
تاریخ ثبت: 1401/05/05
خلاصه اختراع:

عنوان اختراع: دستگاه توليد لنت ترمز به روش پوزيتيو مجهز شده به سيستم هواگيري پودر دستگاه توليد لنت ترمز به روش پوزيتيو مجهز شده به سيستم هواگيري پودر كه در زمينه توليد لنت ترمز مي باشد و سيستمي براي هواگيري و خارج ساختن هواي محبوس شده در داخل پودر لنت ترمز ارائه مي دهد. لقمه لنت ترمز از پودرهايي در اندازه ميكرون تشكيل شده است كه بعد از تركيب اين پودرها با يكديگر به ميزان زيادي بين اين ذرات هوا محبوس مي شود. در دستگاه اختراعي سيستمي طراحي شده است كه اين هوا را تا حد زيادي از داخل پودر خارج مي كند. مكانيزم عمل بدين صورت است كه وقتي اپراتور شستي استارت را مي فشارد، قالب كه پودر داخل آن ريخته شده است، بسته مي شود و پس از زمان معيني شستي هواگيري را فشار مي دهد. در اين لحظه بدون اينكه قالب از هم باز شود سنبه ها از سطح لقمه لنت ترمز جدا مي شود و بدليل وجود لقي بين سنبه وحفره ماتريس هواي محبوس شده از اين قسمت تخليه مي شود. اين امكان بدليل غير صلب بودن اين سيستم و استفاده از نيروي فنر امكان پذير شده است.

موارد یافت شده: 7