لیست اختراعات با مالکیت عليرضا قنبري
9 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 9
تاریخ اظهارنامه: 1391/01/23
تاریخ ثبت: 1391/04/07
خلاصه اختراع:

اين اختراع يا نوآوري، حاصل چند نوآوري و اختراع مي باشد كه در مجموع منجر به توليد محصول مس با روشي جديد و اصلاح شده گرديده است. نوآوريهاي و ابداعات اين اختراع شامل ۱- تهيه گرافي جهت بهينه سازي اندازه ذرات آسياب شده كاني مس ۲آماده سازي كاني بعد از خردايش براي انحلال با راندمان بالا ۳- ابداع روش اختلاط كاني و اسيد با جريان هوا و حذف ميكسرها و الكتروموتورها و گيربكس ها ۴- توليد يون فعال آهن سه ظرفيتي از پوسته هاي اكسيدي ضايعاتي كارخانه هاي فولاد سازي ۵ابداع روش الكترولايزينگ پالس مكعبي براي جدا سازي فلز از محلول هيدرومتالورژي پلي متالها، مي گردد. بزرگترين مشكلي كه با اين اختراع تا حد مطلوبي كاسته مي گردد عدم تمايل انحلال كانيهاي مس سولفيدي در اسيد سولفوريك مي باشد كه در حالت طبيعي بين ۳ تا ۳۰ سال فرآيند انحلال به طول خواهد انجاميد.دانشمندان چندي پيش دريافتند كه وجود يون آهن سه ظرفيتي (فعال) مي تواند اين فرآيند را دهها بار تسريع نمايد. با سرعت يافتن فرآيند انحلال كانيهاي سولفيدي در اسيد سولفوريك ميتوان صنعت استخراج مس از اين كانيها را در تمام كشور رايج نمود زيرا كشور ايران داراي منابع عظيمي از كانيهاي مس سولفيدي مي باشد و بدليل پر هزينه بودن فرآيند استخراج فعلي (روش پيرومتالورژي) واحدهاي خصوصي قادر به ورد به اين عرصه توليد و سرمايه گذاري نيستند. تيم تحقيق و توسعه مجتمع جهان فولاد غرب پس از بررسي راهكارهاي افزايش سرعت انحلال با طراحي ۵ روش نوآورانه كه هر كدام سرعت انحلال را چندين برابر اضافه مي نمود موفق به طراحي روشي شد كه پيش بيني ميگردد مدت سه ماهه انحلال در حالت طبيعي را تا مدت يك هفته كاهش دهد. اين فناوري در جشنواره طراحان كسب و كار شيخ بهايي ۱۳۹۰ شركت نمود و در مرحله جشنواره منطقه اي شامل استانهاي كرمانشاه، همدان، ايلام و كردستان حائز رتبه اول گرديد و به فينال جشنواره شيخ بهايي راه يافته است

تاریخ اظهارنامه: 1391/01/23
تاریخ ثبت: 1391/04/26
خلاصه اختراع:

قير طبيعي ماده اي با درصد آبدوستي نزديك به صفر و تقريبا آبگريزترين ماده طبيعي در دنيا مي باشد. اين ماده به شكل رگه هاي معدني در طبيعت يافت مي شود و بدليل وجود منابع عظيم نفتي در كشور توجه قابل ذكري به اين ماده انجام نشده است. در اين تكنيك (اختراع) كه با هدف تجاري سازي انجام شده است تيم ما موفق به امولسيون كردن اين تركيب با آب و توليد يك سيال چسب مانند با خاصيت پوشش دهي و عايق سازي سطوح گرديده است. پس از ورود قير طبيعي به كارگاه به واحد آسياب منتقل مي گردد و پس از خردايشي ساده به مخازن امولسيفاير منتقل گرديده و طي چندين مرحله مواد افزودني مورد نياز تركيب گشته و قير اصلاح شده امولسيوني توليد مي گردد. اين قير مي تواند بدون نياز به حرارت جهت عايق كاريهاي مختلف و بر روي اشيا گوناگون مورد استفاده قرار گيرد. نفوذپذيري قير طبيعي نسبت به آب و رطوبت بسيار پايين بوده و اين محصول جزء بهترين عايقهاي موجود در بازار دسته بندي خواهد گرديد. كل سرمايه مورد نياز اين طرح 6/455/000/000 ريال خواهد بود كه سرمايه ثابت 4/733/300/000 ريال و سرمايه در گردش 1/721/700/000 ريال مي باشد. مدت بازگشت سرمايه گذاري 210 روز و نقطه سر به سر آن 21% مي باشد. كليه مراحل آزمايشي طرح انجام گرفته و طراحي صنعتي آن آماده مي باشد با توجه به ارزان بودن مواد اوليه قير طبيعي نسبت به قير پالايشگاهي قيمت تمام شده محصول كاملا رقابتي بوده و كاربرد عمومي و آسان اين محصول مي تواند بازار پر مصرفي را براي آن رقم بزند. عدم نياز اين محصول به مواد اوليه وارداتي و قابليت توليد محلي اين محصول و همچنين ايجاد ارزش افزوده و اشتغال محلي و منطقه اي و نيز قرارگيري اين ماده در سبد مواد اوليه صنايع ديگر از مزاياي ديگر اين محصول مي باشد. معادن متعدد بيتومين (قير طبيعي) موجود در غرب كشور مي توانند زمينه ايجاد صدها و بلكه هزاران شغل را در كشور ايجاد نمايند. خروج بي رويه اين ماده اوليه ارزشمند از كشور همه ساله سود سرشاري را از چرخه اقتصادي كشور دريغ مي نمايد. افزايش انگيزه معدن داران جهت استخراج بيشتر و بهتر از ديگر دستاوردهاي اجراي اين طرح خواهد بود. محصول اين طرح كه سياليي ويسكوز (با غلظت بالا) است در ظروف كوچك و بزرگ قابل عرضه به بازار خواهد بود. فرايند توليد: 2- تشريح و توجيه فناوري خلاصه قير طبيعي ماده اي با درصد آبدوستي نزديك به صفر تقريبا آبگريزترين ماده طبيعي در دنيا مي باشد اين ماده به شكل رگه هاي معدني در طبيعت يافت مي شود و به دليل وجود منابع عظيم نفتي در كشور توجه قابل ذكري به اين ماده انجام نشده است. در اين تكنيك (اختراع) كه با هدف تجاري سازي انجام شده است تيم ما موفق به امولسيون كردن اين تركيب با آب و توليد يك سيال چسب مانند با خاصيت پوشش دهي و عايق سازي سطوح گرديده است. تكنيك توليد: به روش سرد و بدون نياز به حرارت ذرات آسياب شده قير طبيعي با مقداري نفت دكانول و گليسيرين تركيب شده و به مدت 6 ساعت ورز داده مي شود تا خمير سياه رنگ و يكنواختي تشكيل شود. در مرحله بعد آرام آرام محلول 25 درصد تري و دي اتانول آمين همراه امولوين به خمير اضافه شده و همزده مي شود سيال سياه رنگ براقي كه كاملا يكنواخت است بدست خواهد آمد سپس آرام آرام آب ديونيزه به اين سيال اضافه مي شود تا 60 درصد وزني آن را آب تشكيل دهد و اين عمليات حين همزدن انجام مي شود پس از تثبيت درصدها ميكسر دور بالا به مدت 2 ساعت اين تركيب را در دماي 30 تا 95 درجه ميكس مي نمايد و با سرعت سرد مي گردد. امولسيون قير طبيعي ماده بسته بندي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/02/20
مالک/مالکان: آقاي عليرضا قنبري
تاریخ ثبت: 1394/06/23
مخترع/مخترعان: عليرضا قنبري
خلاصه اختراع:

مبارزه با اثرات منفي بارش برف و كاهش دماي هوا يكي از مهمترين وظايف راهداري ها و شهرداري هاي كشور مي باشد.سالهاست كه استفاده از محلول پاشي در بسياري از كشورها جايگزين روش سنتي نمك و ماسه پاشي شده است اما هنوز در ايران ما اين اشتباه مكرر در حال وقوع است.تخريب زيست ساختار خاك، شوري آبهاي زيرزميني، تخريب آسفالتها، نابودي ذخاير با ارزش نمك و ماسه و.... از معايب اين تكنيك سنتي است. افراد و شركتهاي زيادي تا كنون اقدام به توليد و طراحي محلولهاي ضد برف و يخ نموده اند اما بنده براي اولين بار در كشور موفق به طراحي فرمولاسيوني بومي و ارزان بر پايه كاني دولوميت كه به وفور در كشور يافت مي شود گرديده ام.افزايش خاصيت حاصلخيزي خاك، حفظ آبهاي زير زميني، جلوگيري از تشكيل يخ سياه تا دماي منهاي 52 درجه سانتيگراد، افزايش سرعت پاشش و.... از مزاياي اين اختراع مي باشد.

تاریخ ثبت: 1395/03/01
خلاصه اختراع:

امروزه ريخته گران بامشكلاتي همچون كيفيت پايين قطعات توليد شده ،وجود حفره هايي درون قطعات (علت تخصصي آن عدم انجماد جهت دار)سرعت پايين در توليد قطعات(ديرسرد شدن قطعه) و همچنين راندمان پايين( به علت حجم بالاي تغذيه) مواجه هستند. دراين طرح براي رفع اين مشكلات برآن شديم كه: 1- استفاده از يك درجه مخصوص تنهابراي تغذيه وسيستم راهگاهي،اين درجه هاتوسط المنت هاي فنري با توان 3000w ، كه درتمام سطوح درجه مخصوص واقع شده است داغ مي شوند..با به كارگيري اين المنت ها ميتوان تغذيه را درطول فرآيند ريخته گري گرمتر از روش هاي پيشين نگه داشت.اين عمل راندمان ريخته گري رابه طورقابل توجهي افزايش مي دهد. 2 -دردودرجه اصلي محفظه هايي بسيارسبك ونازك تعبيه شده كه بامخلوط كردن نانولوله هاي كربني به همراه آب واتيلن گليكول ويا مخلوط كردن آب وگرافيت كه تشكيل گرافن رامي دهندوجاري كردن آنهادراين محفظه ها، قدرت خنك كاري تاحدقابل توجه اي افزايش يافته كه اين امرمنجربه افزايش كيفيت قطعه،و سريعترسرد شدن قطعات مي شود. لازم بذكراست نانو لوله هاي كربني وگرافن ازعناصري هستند كه هردو آنها امروزه به علت خواص بسيار خوبي كه دارندمورد توجه قرار گرفته اند.

تاریخ اظهارنامه: 1386/12/25
تاریخ ثبت: 1387/02/04
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1390/06/12
تاریخ ثبت: 1390/12/13
خلاصه اختراع:

در طرح پيشنهادي سه ساختار براي قرار گيري در خاك طراحي گرديده است كه براي نهرها و جوي هاي زمين هاي كشاورزي استفاده مي شوند. در نهرهايي با ابعاد مشخص و قابل انطباق با ابعاد آب بند از ساختار «آب بند ثابت» استفاده مي شود. براي حالتي كه كشاورز بخواهد از چند آب بند استفاده كند و در طول فصل زراعي آن ها را جابه جا نكند و اندازه نهر استاندارد باشد، از ساختار «آب بند ثابت با دريچه سرريز اب» و در حالتي كه نهرهايي با ابعاد مختلف وجود دارند؛ مي تواند از «آب بند با ابعاد متغير» استفاده نمايد. ابعاد آب بند از دو منظر استخراج گرديد. الف- يك برداشت آماري از نهرهايي كه توسط كشاورزان ساخته شده كه دستي يا ماشيني انجام شده. ب - برداشت از ابعاد ارائه شده در كاتالوگ هاي سازندگان نهركن. اب بند با ابعاد متغير مي تواند مستقل از نحوه ايجاد نهر به طور دستي يا مكانيزه مورد استفاده قرار گيرد. در آبياري سنتي زمين هاي كشاورزي، آب در يك نهر بالا دست زمين جريان مي يابد و كشاورز به فواصل از كيسه و خاك به عنوان يك سد كوچك استفاده مي كند تا سطح آب در نهر بالا آمده و به زمين مسلط شود و كشاورز مقداري از زمين را كه بالا دست آن را سد كرده است، آبياري نمايد. سپس همين سد را جلوتر مي آورد و دوباره با جمع شدن آب پشت سد، قطعه زمين بعدي را آبياري مي كند و به همين ترتيب تمام زمين را آبياري مي كند. مشكل: ساختن سد خاكي و پلاستيكي زمان بر است، اب شسته شده و تخريب شدني است، به حضور آبيار نياز دارد و ساخت آن مستلزم تخريب قسمتي از نهر يا جوي است. طرح پيشنهادي: سه ساختار براي قرارگيري در خاك طوري طراحي گرديده است كه براي جوي هايي با اندازه مشخص، نوع الف استفاده مي شود. براي حالتي كه كشاورز بخواهد از چند آب بند استفاده كند و در طول فصل ؟؟؟؟ آن ها را جابجا نكند و اندازه نهر استاندارد باشد، از نوع دوم و در حالتي كه نهرهايي با ابعاد مختلف وجود دارند، مي تواند از نوعت سوم كه داراي ابعاد متغير است استفاده نمايد. سه حالت ذكر شده عبارتند از: الف - آب بند ثابت ب- اب بند ثابت با دريچه سرريز آب ج- اب بند ب ابعاد متغير ابعاد آب بند از دو منظر استخراج گرديد. الف - يك برداشت آماري از نهرهايي كه توسط كشاورزان ساخته شده كه دستي يا ماشيني انجام شده. ب - برداشت از ابعاد ارائه شده در كاتالوگ هاي سازندگان نهركن. آب بند با ابعاد متغير مي تواند مستقل از ايجاد نهر به طور دستي يا مكانيزه مورد استفاده قرار گيرد. تها با يك آب بند كشاورز مي تواند كار آبياري را با كيفيتي به مراتب بالاتر از حالت سنتي به انجام برساند و در طول زمان آبياري كه بستگي به طول محيط كاشت دارد، مطمئن باشد كه آب بند تخريب نمي گردد و نظارت كشاورز مي تواند به آبياري زمين معطوف باشد. اين طرح كاملا جديد بوده، كاربردي و قابل اجرا مي باشد.

موارد یافت شده: 9