لیست اختراعات با مالکیت غلامرضا چگيني
15 عدد


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 15
تاریخ ثبت: 1392/03/13
مخترع/مخترعان: زينب رضواني
خلاصه اختراع:

با افزايش جمعيت جهان، نياز افراد براي انرژي افزايش مي يابد. دسترسي محدود به سوخت هاي فسيلي و آگاهي از عواقب مضر زيست محيطي ناشي از انتشار رو به رشد گازهاي گلخانه اي، اهميت زيست توده را به عنوان يك منبع انرژي در كشور هاي توسعه يافته و در حال توسعه افزايش مي دهد. در ايران، ساليانه حدود 5/2 ميليون تن شلتوك از مزارع برنج برداشت مي شود و به واسطه ي آن، حدود سه ميليون تن كاه برنج در مزارع بر جاي مي ماند كه به دليل ارزش غذايي اندك براي تغذيه دام چندان مورد توجه قرار نگرفته و براي از بين بردن آن در حاشيه مزارع سوزانده مي شود، كه عوارض زيست محيطي وتخريبي زيادي به همراه داشته و موجب تشديد آلودگي، تاثيرات منفي بر اكوسيستم و از بين رفتن ميكروارگانيسم هاي مفيد خاك ميگردد. هدف از اين تحقيق تبديل كاه برنج همراه با سبوس برنج به بريكت مي باشد. ابتدا كاه برنج بوسيله آسياب چكشي با توري هاي مختلف خرد شده و در دستگاه پرس به همراه سبوس برنج و حرارت به بريكت تبديل ميگردد. از اين بريكت ها به عنوان سوخت در كوره هاي خشك كن، شومينه ها و بعنوان زغال استفاده مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1397/02/29
تاریخ ثبت: 1397/07/28
مخترع/مخترعان: علي رضا سليماني پور
خلاصه اختراع:

بسياري از پرورش دهندگان محصولات كشاورزي و باغي، محصولات‌شان را به وسيله دست يا ماشين، سورت و درجه بندي مي‌كنند تا آن‌ها را به لحاظ رسيدگي، رنگ، اندازه، درجه و وجود ناخالصي از هم جدا كنند. هر چند شرايط محيطي و نور در محل سورتينگ توسط كارگر و نيز وجود راهنماهاي سورتينگ دستي يا حلقه‌هاي درجه بندي و نصب پلاكاردها يا عكس هايي از درجه بندي هاي صحيح و آسيب ها، ابزارهاي ساده‌اي هستند كه به كارگران كمك مي كنند تا تصميات اندازه‌بندي را سريع‌تر و با تناقض كمتر بگيرند. اما براي برخي محصولات دستگاه‌هايي نيز وجود دارد كه درجه‌بندي را براساس وزن، حجم، يا تصاوير الكترونيكي انجام مي دهند. گسترش چنين دستگاه‌هايي مي‌تواند به كاهش هزينه‌هاي كارگري توليد، پايداري و يكنواختي كيفيت، تسريع در روند فراوري، عدم دخالت دست در فراوري، و بهره‌وري اقتصادي كمك كند. بر مبناي همين ديدگاه، پروژه اي تحت عنوان "دستگاه درجه بندي گل" (Flower Grading Machine ) براي شناسايي واريته و درجه بندي خودكار گل هاي شاخه بريده طراحي و ساخته شد. دستگاه مزبور از دو بخش كلي نرم افزاري و سخت افزاري تشكيل شده است. بخش نرم افزار دستگاه، با بهره گيري از تكنيك هاي پردازش تصوير و يادگيري ماشين، وظيفه شناسايي واريته و انتصاب يك درجه كيفي به هر نمونه گل را دارد. بخش سخت افزار دستگاه نيز شامل واحد حمل گل، واحد تحصيل داده (سامانه بينايي كامپيوتر)، و واحد بيرون انداز (سامانه پنوماتيك و كنترل الكترونيكي) مي شود. طبق بررسي‌هاي به عمل آمده، اين دستگاه اولين دستگاه درجه بندي گل است كه پيش از درجه بندي، اقدام به شناسايي واريته گل مي‌نمايد. با توجه به نتايج بدست آمده از ارزيابي الگوريتم هاي نوشته شده براي شناسايي واريته و استخراج مشخصه هاي هندسي، دستگاه مزبور يك سيستم زمان-واقعي بوده كه از آن مي‌توان براي درجه بندي برخط گل‌هاي شاخه بريده استفاده كرد. توسعه دستگاه و ايجاد پايگاه هاي داده براي ساير انواع گل هاي شاخه بريده، الحاق سامانه هايي از قبيل سامانه تغذيه خودكار و سامانه بسته‌بندي مي تواند به تكميل شدن شكل فعلي دستگاه و تبديل آن به يك سيستم بسته بندي هوشمند كمك نمايد. بايد توجه داشت كه توسعه سيستم هاي مكانيزه و هوشمند براي انجام عمليات هاي پس از برداشت محصولات كشاورزي و باغي، از مهمترين اهداف كشورهاي پيشرو در صنايع كشاورزي مي‌باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/04/14
مالک/مالکان: غلامرضا چگيني
تاریخ ثبت: 1389/05/16
مخترع/مخترعان: غلامرضا چگيني
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/16
تاریخ ثبت: 1388/11/03
خلاصه اختراع:

در دنياي كنوني سيب زميني يكي از با ارزش ترين مواد غذايي است كه بعد از گندم، برنج و ذرت چهارمين محصول عمده در دنياست كه علاوه بر مصرف غذايي جهت تهيه بيش از 50 نوع فرآورده شامل نشاسته، آرد، نان، چسب ، الكل، وسايل آرايشي، كنسرو، چيپس، گلوكز و ... استفاده مي شود. برداشت غير مكانيزه سيب زميني يكي از مراحل پر هزينه و حساس مي باشد. براي بسته بندي و توزين محصول نياز به عمليات ويژه اي داريم كه بيش از 24% علاوه بر هزينه ي برداشت اوليه هزينه به دنبال دارد. با افزايش سطح زير كشت سيب زميني در كشور براي كاهش هزينه توليد آن، مراحل برداشت و بسته بندي مكانيزه شده و توسط ماشين انجام مي شود. از ديگر مشكلات اين است كه هنگام جمع آوري عملكرد محصول در هكتار مشخص نيست. لذا با طراحي مكانيزم بسته بندي و توزين و تعيين عملكرد محصول در ماشين جمع آوري سيب زميني، هم هزينه ها كاهش مي يابد و هم عملكرد محصول برداشت شده تعيين مي شود. در اين پژوهش يك مكانيزم توزين و تعيين عملكرد محصول در ماشين جمع آوري سيب زميني طراحي و ساخته شد كه بتواند محصول را پس از جمع آوري از روي خاك روي كيسه ريخته، وزن كرده و تخليه نمايد. پس از خاتمه عمليات تعداد كيسه و تناژ محصول در هكتار در حافظه برنامه ثبت و توسط نمايشگر قابل رويت است. اين سيستم شامل بازوي هدايت گر محصول، ميكروسوئيچ، موتور الكتريكي، ناوداني انتقال و تخليه محصول، نگهدارنده كيسه و مجموعه توزين و تعيين عملكرد محصول مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/26
تاریخ ثبت: 1387/08/25
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/08/06
تاریخ ثبت: 1387/08/11
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/05
تاریخ ثبت: 1387/05/14
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/05
تاریخ ثبت: 1387/05/14
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1387/05/05
تاریخ ثبت: 1387/05/14
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 15